Na moru sa Slovencem

Istinita priča o mom prvom seksualnom iskustvu sa muškarcem.

Na prvoj godini faksa sam za vrijeme ljeta otišao na svoju prvu sezonu. Radio sam kao turistički animator i posao je dolazio uz puno zabave, društva i dosta sloboda. Nakon provedenih nekoliko dana bez djevojke odlučio sam isprobati nešto što nikada nisam, a uvijek sam želio: neku šemu sa muškarcem.

Instalirao sam Grindr po prvi (ne i zadnji) put u životu i preplavilo me je more poruka kao što to obično bude kada se netko novi pojavi. Dopisivao sam se s par likova u vrlo brzo shvatio da se do fotki nabreklih kurčeva dolazi lagano. Od straha sam u početku odbijao susrete sve dok nisam odlučio da ću se naći s jednim likom koji je odsjedao u obližnjem kampu.

Dogovorili smo sastanak uz more i tamo me je dočekao zgodan čovjek u ranim tridesetima. Imao je skladno tijelo i brzo me je privukao način razgovora. Bio je samouvjeren i fin. Rekao je da svake godine iz Slovenije dolazi sam sa šatorom na isto mjesto da se odmori na rekreativan način jer se bavio gimnastikom. Neko vrijeme smo se tako družili bez da smo spominjali išta u vezi seksa. Šetali smo uglavnom i razgovarali. Nakon nekoliko sastanaka htio mi je pokazati šator u kojem provodio ljeto. Nije bio nešto veliko, ali je potpuno odražavao njega. Imao je samo najpotrebnije.

Ležali smo tako neko vrijeme na madracu te se polako počeo skidati sve do bokserica. Rekao je da je vruće i predložio da i ja učinim isto. Uz dozu straha i uzbuđenja jer se napokon događa nešto što vodi nečemu sam i ostao samo u boksericama. Svako malo sam gledao prema njemu i nabreklini koja se počela ocrtavati između nogu. Primijetio je moje gledanje i lagano mi je uzeo ruku i stavio ih preko svojih gaća. Iako nervozan, nisam dao da me to spriječi. Mijesio sam ga dok mi je komad rastao pod rukom. Nije ništa govorio, a nisam ni ja. Samo me je gledao pomalo omamljeno što od vrućine, što od napaljenosti. Počeo je skidati bokserice pa sam i ja uzeo priliku da skinem u svoje. I eto ga. Nakon toliko druženja napokon sam mu gledao u miška. Nije bio pretjerano velik, ali ni mali već lijepi, klasičan. Ravan sa okvirom crnih podšišanih dlačica.

Nastavio sam ga drkati te je on uzeo moga, okrenuo se prema meni i poljubio me. Čim sam osjetio kratku, grubu bradicu na licu u topli, vlažni jezik u ustima, kita mi je nabubrila za još tri broja više. Oduvijek me palilo ljubljene, a prvi put sa muškim mi je izazvalo erupciju prozirne predsvršotine iz glavića.

Odvojio sam se od usana i nespretno se spustio do njegove batine, promatrajući ga na sekundu te vrateći pogled prema Slovencu prije nego sam liznuo glavić. Oči su mu se okrenule i zabacio je glavu unazad. Lizao sam oko glavića i stavio ga cijelog u usta. Da je netko bio pored šatora mogao je čuti tihe, duboke uzdahe uživanja.

Ponosio sam se kako sam ga pušio. Prvi mi je bio put i siguran sam da nisam neki pušač, ali on je davao znakove da uživa i ja sam mislio da odrađujem dobar posao.

Stavio mi je ruku na glavu i propleo prste kroz moju kosu čupavši me blago. Svidjelo mi je to kako me je čvrsto, muški držao i navodio. Gurao me je na svoju punu kitu sve dublje i dublje dok ne bi došao do gušenja. Nisam ga mogao primiti u grlo. Nažalost, to je vještina koju ni danas ne posjedujem, ali sam zato vrtio jezikom oko nabreknutog glavića kao da ližem sladoled sa žlice.
Počeo je brže disati, a i pokreti kojima je upravljao mojom glavom u popratili taj ritam. Danas znam da me jebao u usta, tada sam mislio da samo pušim, no nisam siguran da jedno isključuje drugo.
Sve brže me je nabijao dok sam ja u to vrijeme sve brže drkao svoj kurac. Odjednom se zgrčio, stresao i počeo sipati gustu spermu ravno u usta. Nisam očekivao, ali nije mi ni smetalo. Nikada se nisam zapitao bi li pljunuo ili progutao pa sam na licu mjesta odlučio da sam ipak jedan od onih koji gutaju.
Nije špricao spermu u grlo niti je mlaz bio jak, ali je tečnost izašlo puno. Nije ga vadio neko vrijeme već ga je držao u ustima i punio ih.

Ustao sam, legao do njega i počeo ga ljubiti drkajući kao da mi život ovisi o tome dok mi je on milovao jaja. Nije mi trebalo dugo. Svršio sam po njegovom trbuhu malo manje nego on. U rijetkim trenutcima ispucavam gejzir iz kurca kad svršavam, više to bude vulkanska erupcija, ali taj dan je bio pravi gejzir.
Neko vrijeme smo tako ležali ruku pod ruku dolazeći do daha. Prstima je pokupio moju spermu, stavio je u usta i nastavio jezikom dražiti i istraživati moj. Nakon nekoliko minuta odmaranja i priče obukli smo se i odvezao me je nazad u hotel u kojemu sam boravio.

Nalazili smo je još nekoliko puta i provodili lijepe trenutke, ali nakon šatora nismo imali seksualnih iskustava. Bilo mi je žao kada je odlazio, ali mi je otvorilo vrata za druge avanture tog ljeta.

Kategorija:
Gay erotske priče