U vrtlogu strasti

Nakon teškog raskida i brojnih razočarenja, u njenom životu pojavio se nov muškarac. Bilo mu je oko trideset godina, policajac po zanimanju. U slobodno vrijeme bavio se fitnesom. Zgodan i ljubazan, odavao je utisak pristojnog mladića. Uz to, poznavao je njenu porodicu. Privlačio ju je taj osjećaj sigurnosti i povjerenja između njih dvoje. Mogli su razgovarati o svemu.

Dok su se jednom prilikom vozili u njegovim kolima, pričao joj je o tome kako je spavao s bivšom u nekom bungalovu. Zamišljala je njega i tu bezimenu curu, njegovo nabildano tijelo kako se nadvija nad njenim a ova uživa, ječi i nabija se na njega. Ta slika prolazila joj je kroz glavu i nije joj dala mira. Pomisao na to parala joj je srce, ali zašto su joj gaćice odjednom postale mokre?

Njena ruka je sama od sebe posegla ka njegovom međunožju. Vragolasto se nasmiješio i skrenuo s puta u namjeri da parkira auto. Našli su se na rubu nekakvog šumarka, u blizini lovačkog doma. Izašli su iz vozila i krenuli u šetnju. Drveće je šumjelo oko njih, vazduh je raznosio miris ljeta. Držali su se za ruke i kročili u divljinu. Negdje usput su ugledali klupu i sto. Njemu se to učinilo kao savršeno mjesto za maženje, pa je naredio djevojci da legne na sto. Učinila je to, drhteći od straha i uzbuđenja. Dodirivala se dok ga je čekala da joj priđe. On se dirao preko pantalona a ud mu je očvrsnuo.

Konačno je došao i on, skinuo ih oboje i svukao joj gaćice. Trljao joj je klitoris tako dobro da je zajecala. Potom se cijelim tijelom naslonio na njezino i poljubio je. Obuzela ju je ogromna želja. Počeo se trljati svojim kukovima o nju, što su pratili njegovi duboki uzdasi. To ju je natjeralo na pomaman vrisak. Izula je svoje visoke potpetice, crne salonke sa platformom. Stopalima u najlonkama je gladila njegov kurac, prstima mazila njegova prsa, stomak, testise pa čak i guzu. Ježio se od njenih dodira.

Ustali su sa stola. Kleknula je na koljena ispred njega i ljubila mu noge. Gledao ju je odozgo i milovao je po kosi. Osjećala se divno i zaštićeno, mada je znala da je on isto radio drugim ženama. Da možda i sad to radi, dakle vara je. I da će vjerovatno pričati o njoj. Počela je plakati držeći se za svog dečka. Podigao ju je da ustane i pokušao da je umiri. Primakao joj se i obavio svoje snažne ruke oko njenoga struka.

Suze su i dalje tekle niz njene obraze, a tijelo joj je klonulo u njegovom naručju. Svojim nježnim dodirima doveo ju je u stanje opijenosti. Ljubili su se, lizali jezike jedno drugome. Šakama je stegnuo njene dojke a ona je ispustila jecaj. Ubrzo su se njene bradavice našle u njegovim ustima. Sisao ih je i grickao, srce joj je lupalo kao da će eksplodirati. Oko njih samo nepregledna priroda i cvrkut ptica u suton.

Naslonio je glavić na njene usmine a sa usana joj se oteo dubok uzdah. Tako nageta stajala je dok joj je prstima dodirivao grudi i povremeno se spustio da ih posisa. Zatim je osjetila kako je širi; od toga joj je zastao dah. Poželjela je da ga poljubi, da je on psuje i vrijeđa. Da razbije taj privid suzdržanosti koje je nekako sve vrijeme lebdio oko njih.

Navukao je kondom na penis, međutim njoj to nije bilo po volji jer je potajno maštala da mu rodi dijete. On kao da je to znao, pa je usred njihovog ljubavnog stiska svukao prezervativ i bacio ga na zemlju prekrivenu vlažnom travom. Potom su se spojili. Vrištala je kao luda dok se držala za drvo a njen ljubavnik se snažno zakucavao u nju. Isprva su njegovi prodori bili lagani, no uskoro se u njemu probudila zvijer. Iz njega je počela navirati grubost i želja da je posjeduje. Lupao ju je po guzi, hvatao njene oznojene grudi i potmulo režao. Izluđivali su je njegovi dodiri, posebno kad je štipnuo njene nabrekle bradavice.

A kada je penis zamijenio svojim prstom, počela je vikati na sav glas i moliti ga da joj ga zavuče još dublje. Prožeo ju je bol ali u isti mah, preplavila ju je i neizmjerna slast. Izašao je iz nje i sageo se, potom ju je poljubio u zadnjicu, kojom je snažno vrtjela. Kasnije mu je uzvratila poljubac u guzu. Sve je to učinilo da se osjeća kao omamljena. Okrenula se, uzela njegove mošnice pune sperme i počela ih ljubiti, šarati jezikom po njegovoj koži. Nije propustila priliku da ih nježno stisne u šaci. Znala je koliko mu to godi.

Gledao ju je blago i milo, u očima mu je tinjao plamen. Dirao ju je po licu svojim tvrdim glavićem i šaptao nešto bezobrazno. Sva se topila. Mogao je biti još vulgarniji, ipak nešto ga je sprječavalo. Međutim to mu nije predstavljalo problem da stavi ud između dojki koje su drhtale, poput nje same. Trljao je njene bradavice i udarao ih kurcem, zatim ih je pljeskao dok su joj iz jako našminkanih očiju tekle suze od stida i užitka.

"Kako su ti fine trepavice", primijetio je, zagledavši se u njeno mladoliko, skoro dječje lice. Onanisao je pred njom - premda se pomalo stidio - i oboje su znali da je blizu vrhunca.

Odveo ju je do auta i polegao je na zadnje sjedište. Zadigao joj je noge a lice mu se napelo dok se usredotočio na to, da joj što dublje zavuče svoj ne tako veliki, ali debeli ud. U tom momentu zaboravila je na sve i prepustila se. Stenjala je, cvilila, uvijala se nastojeći da ga što jače obgrli nogama i privuče k sebi. On je naprotiv, samo ćutao i jebao. Lice mu se uozbiljilo dok je vodio računa da mu ne ispadne iz nje.

Nije išlo lako. Strašno ju je boljelo s obzirom da je prije njega samo jednom spavala s momkom. Ovaj čovjek ispred nje je bio taj, koji ju je zapravo razdjevičio. To saznanje ga je dovelo do ivice, i policajac je bio van sebe od pohote. Sa svakim pokretom sve više se zakivao u djevojčicu. Jako mu se ukrutio i premda je nije htio povrijediti, nije je mogao prestati žestoko nabijati.

Ponovo su je spopale misli o tome kako je njen dragi obrađivao i druge cure sem nje. Kad bi htio da joj u detalje ispriča šta im je sve radio... "Joj, jebi me", vrisnula je i ugrizla ga za rame. Zaurlao je kada je ogrebala njegova leđa i zarila mu nokte među široka pleća. Požudno je sisala njegove prste i ispuštala takve krike, da ju je kasnije bilo sram. Ali dok je milicajac ljubio njen vrat i pritiskao je svojom čeličnom snagom, znala je da je to sad. Ništa drugo nije bilo važno.

Nije potrajalo dugo a već ih je sustigao orgazam. Oboje su se zgrčili i čula ga je kako mrmlja nešto nerazgovijetno, kao zvijer tokom parenja. "Ah, ah!" Zurila je u njega. Niz mišićavo tijelo mu se cijedio znoj. Uzviknuo je njeno ime, ona se koprcala pod njegovom težinom.

Taj osjećaj kad ju je napunio i izvukao penis iz nje a njegovo je sjeme curilo iz njene vagine, bio je neopisiv. Svaki put kad bi se napregla, iscurilo bi još sperme. Bilo je predivno. Pažljivo ju je obrisao maramicom i zadivljeno posmatrao taj prizor. Iznenada ju je spopao nagon za mokrenjem i olakšala se.

Oblačili su se u žurbi jer je bilo vrijeme da krenu nazad. Sjela mu je u krilo i obavila ruke oko njegovog vrata. "Volim te", rekla je, premda je znala da su njihovi susreti povremeni i da tu nema obećanja o budućnosti. Bez obzira na to koliko im je lijepo kad su zajedno. Ćaskali su ležerno.

Onda je drot iz kasete u autu izvadio čokoladu. Nasmiješila se. Nisu joj trebali pokloni od njega, no ipak je prihvatila dar i poljubila svog dečka. Došavši kući, zagrlila je velikog plišanog medu kog joj je pandur poklonio za uspomenu. Pritom je tužno uzdahnula. Znala je ona da će i tome kad-tad doći kraj.

Ali, kako je samo vatreno bilo...

Kategorija:
Strejt erotske priče