Lejla

Kao sef u jednoj kompaniji koja se bavi sivenjem uvidio sam da naporan rad se isplati. Poceo sam da velicinu svoga kurca iskoristavam i da polako krenem da jebem zaposlenice. Ubrzo sam imao par njih u svojoj saci koje su radile za mene.
Bile su to vecinom zene osrednjih godina koje su znale sta hoce i koje se nisu libile da na bilo kojj nacin dodju do vece pozicije. Zbog veceg obima posla pocelo se produzivati sa radom i ostajati do kasno u noc sto je rezultiralo i pobunom odredjenih radnica.
Moralo se nekako srediti da iste pocnu da slusaju.
Krenuli smo od najglasnijih.
Napravili smo sobu koja je sluzila za premjestaj neposlusnih dijevojaka da se odvoje od ostatka osoblja. U sobi su bile sefice odjeljena vecinom moje kurve.
Lejla je bila najglasnija i nekako najbezobraznija
Djevojke su je zovnule u kancelariju na premjestaj, cim je usla znala je da ce se nesto desiti. Odma su je pocele cupati za kosu i skidati je golu. Njih cetri su je lako savladale. Pocela je da prijeti. Odma joj je jedna nagurala gacice u usta i zalijepila selotepom.
Poceli su da je pljuju. Kada je nestalo pljuvacke jedna od mojih kurvica je cucnula iznad nje i pocela je da se pisa po lejli. Za pocetak je to bila opomena uz slikanje kao dzoker za sutmju.
Ali lejla nije zatvarala gubicu i dijevojke su smislile plan kako da je ukrote
Vec sutradanje lejla bila privedena u kaznjenicku sobu u ustima je imala kuglicu oci zavezane. Pocele su da je prskaju uljem za meksu kozu. Mislila je da je ovaj puta nece toliko ponizavati.
A onda su poceli da sijevaju kaisevi po njenom tijelu svaki je ostavljao trag. A onda je jedna od mojih odlucila da je razdjevici. .
Naredila je da joj rasire noge i drze dok tako lezi. Lejla je imala vec oteklu pickurinu maja joj je naslonila glavic dilda na supak i samo je rekla da je od sada njena i gurnula je dildo tako da je supak sav otvorio a iz picke je prsnula mokraca.
Lozinka da je prestanu ponizavat je pisala na oglasnij tabli ali maja je bila preponosna.
Sa svakim ulaskom supak joj se sve vise otvarao a dijevojke su se smijale.
Vise se nije opirala jednostavno je dildo ulazio kao da mu je tu bilo i mjesto..
Jedna od dijevojaka se sijetila da kurve poput lejle treba obiljeziti.
Uzela je cigaru zapalila povukla par dimova i jednostavno je ugasila od lejlinu guzicu.
Trwca se vec pisala po lejli pravdajuci da tako zivotnje obiljezacaju plijen. Ostavili su je tako da lezi do kraja smjene.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Nit je taboo nit je erotika. Za ovo se zna minimum 200-300god od Markiza De Sad-a a postoji mislim od kako je sveta i veka. Nit je ikada sustinski prihvaceno nit ce biti. A nazalost i dalje ce da postoji. "Lejla" je savrsen primer tog zacaranog kruga gde moze postati novi sadista ili odbrambenim mehanizmom da to bude zato sto ona hoce i moze mazohista osim ako ne zavrsi "karijeru" u ludnici ili skokom sa nekog mosta.

Korisnik

Koja je svrha erotike ako jok uskratis slobodu, moke price igl ukljucuju taboo teme poput bdsma, bullynga i nasilja. Kome se ne svidja ne mora da cita jer dobra stata kaze o ukusima se ne raspravlja.

Korisnik

Bolesnik