Guza

Znam da muškarci obožavaju da se igraju sa ženinom guzom. Neki to vole da rade sa drugim muškarcima, neki vole kad se žena igra sa njihovom guzom.

Na žalost, ne znam koliko žena stvarno uživa u tome. Nikada nisam imala prijateljicu sa kojom bi toliko otvoreno pričala o seksu. Uvek mi je bilo lakše da pričam sa muškarcima, jer sam tako saznala šta vole i kako ih zadovoljiti ;)

Moja guza voli nežan, lagani pristup. Potrebno je da bude dobro pripremljena, da se sokovi slivaju preko nje. Postepenim pritiskom, da je zamoliš da se otvori. Sam ulaz je toliko tesan da često osetim nelagodnost kad prst probije.

Prvi pokušaj u toj zoni bio mi je katastrofalan. Bio je to lik sa kojim sam izgubila nevinost. Dost stariji i rekli bi ste iskusniji, ali na moju veliku žalost ni malo pažljiv prema mojim potrebama. Samo ga je iz moje pičkice nabio u guzu, bez ikakve pripreme i nastavio žestoko dok nije svršio. Danima sam posle krvarila i osećala bol, tako da je moja želja za daljim istraživanjem u potpunosti nestala.

Mnogo godina kasnije, suprugu sam dozovlila da mi pruža zadovoljsto i u toj regiji. Sada znam da mogu i sama da se opustim i samu sebe pripremim ;)

UZ set analnih kupa polako opustim otvor, podmazujući ga dobro, dok lagano ulaze. Dok nežno mazim svoj klitoris, vlažnu kupicu guram unutra. Uvek krećem sa malom, debljine prsta, kad uđe skroz, najveću ubacujem u mokru pičkicu da se i ona dobro navlaži. G spot vibrator dovodi do grčenja mojih otvora i stezanja oko kupa. Tada malu zamenjujem srednjom. Pritisak je sada veći i osećam da je moj orgazam blizu. Ubrzo sledi najveća, dok vibrator masira zivode moje pičkice. Celo telo počinje da se grči i trese dok me stiže i vaginalni i analni orgazam :D

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Javite se...

Korisnik

Interesantan pristup. Ja imam manju i veci igrackicu. Kad mala udje uz asistenciju ritmicnih pokusaja i solidno mnogo akvaglajda, mora da postane pomerljiva da klizi bez problema unutra napolje da bi zavrsio sa njom. Onda mogu da polagano probam vecu i kad veca udje i moze da se komotno pomera onda moze da se proba sa ... Samo da bi cela prica imala smisla mora prvo da se naprave barem dve sesije bez ikakavog prodora samo saspoljnom stimulacijom, da bi mozak mogao da se uklopi u tu akciju.