Rada nastavak

Poljubac je bio kratak i odmakla se. Nastavila je da mi sedi u krilu.

- Ti to misliš za ozbiljno - izustila je toliko tiho da sam je jedva čuo. Samo sam potvrdno klimnuo glavom . Čvrsto sam je uhvatio za ramena. Usta su joj još uvijek bila poluotvorena kada sam ušao svojim jezikom u njih. Neodlučnost je trajala samo nekoliko trenutaka. Zatvorila je oči i uzvratila mi je žestokim poljupcem . Zagrlila me je i to je moglo značiti samo jedno. Želela me je onoliko koliko sam želeo i ja nju a to se nije smelo propustiti. U velikoj prostoriji vladao je polumrak. Nekoliko zraka svetlosti prodiralo je kroz roletnu. Jedna od tih zraka sada je padala direktno na nju. Prolazila je kroz njenu kosu i davala joj nekakvu anđeosku aureolu oko glave koja se zahvaljujući gotovo sada prozirnoj košulji prostrla duž cijelog njezinog lika. Tek sada sam shvatio koliko je lepa. Morao sam je imati i to što pre. Prihvatio sam je u svoje naručje i poneo prema sobi. Spustio sam je na kreve i na trenutak se duboko zagledao u njene oči. Zatvorila ih je i ponudila mi usne na poljubac. Tog trenutka je nestao sav strah da će se predomisliti u posljednjem trenutku. Celi sam se predao njenim usnama dok su moje ruke polaku prolazile kroz njenu kosu krećući se polako na dole. Zagrlila me je rukama i nogama čvrsto me privlačeći prema sebi. Raskopčao sam joj košulju i gotovo strgnuo grudnjak koji je sputavao njene napete grudi. Počela mi je kidati majicu sa leđa i grebući ostavljati tragove uzduž cele moje kičme. To mi je i godilo i izluđivalo. Počeo sam joj lizati grudi koje su se sada nalazile u mojim rukama. Isprva nežno i polako ali onda mi je dala do znanja da ne želi tako i ja sam ih počeo silovito gotovo divljački uvlačiti u svoja usta i hvatati zubima .

To ju je u potpunosti izbacilo iz takta i ona je počela izvijati svoje telo prema meni gotovo me primajući u sebe preko pantalona. Jednom rukom sam joj zašao u pantalone pomaknuo male gaćice, malo protrljao i tada žestoko zabio svoje prste u nju. Na trenutak se pomakla prema nazad kao da ju je ovaj moj potez iznenadio a zatim se još brže vratila nazad kližući se po mojim prstima pokušavajući ih prihvatiti što dublje u sebe. Pri svakom naletu pokušao sam joj što žešće nabiti prste u njenu vrelu vlažnost poprativši to žestokim ugrizima po celom gornjem delu tijela. Počela je glasno stenjati i tada je spustila svoje ruke na moje pantalone nespretno ih pokušavajući otkopčati. Naglo sam izvadio svoje prste iz nje i drugom je rukom uhvatio za vrat. Gotovo je uplašeno zastala.

- Nisam ti rekao da to smeš napraviti - tiho sam joj rekao. Strah joj se pojavio u očima i ona je makla svoje ruke u stranu. Primakao sam svoju još uvijek mokru ruku natopljenu njenim sokovima i stavio prste koji su do prije nekoliko trenutaka šarali po njenoj unutrašnjosti u usta. Gledala me je poluotvorenih usta kada sam pustio njen vrat i polako počeo prelaziti rukom po njenom polegnutom telu. Spustio sam se među njene raširene noge, skinuo joj sandale i uhvatio obema rukama rub hlača koji se nalazio nisko na njenim bokovima. Lagano je odigla guzu i ja sam strgnuo njene hlače zajedno s gaćicama, još mokrim od prethodnih radnji, daleko iza sebe na pod. Raširio sam joj lagano noge i prišao glavom među njih. Bila je potpuno opuštena, zabacila je glavu prema nazad i oslonila ruke na svoje grudi u očekivanju dodira koji će uslediti. Nisam je želio razočarati. Raširio sam prstima njene latice i zašao jezikom među njih. Trgnula se i glasno uzdahnula kada sam je dotakao jezikom.

Dao sam joj prvo jedan dugački liz celom dužinom a onda sam se počeo zabijati u nju jezikom i masirati je prstima po malom dugmetu koji se nalazio na gornjem sastavu njenih nežnih latica. Sve je glasnije stenjala što je mene teralo da postanem sve žešći. Sada sam naizmenice lizao je cijelom dužinom i zabadao se u nju jezikom. Prsti su mi postajali sve življi i življi . Drugu ruku sam naslonio na njen stomak i osjećao lagane drhtaje i vibracije koje su dolazile negdje duboko iz nje. Bili su sve češći i češći kada sam premestio svoj jezik na njeno dugmence i prethodno polizavši prste zabio dva najduža duboko u nju. Zabijao sam svoje prste u nju neumorno čvrsto radeći jezikom kada mi se na trenutak učinilo da je počela plakati. Tada sam se naglo podigao ostavivši je onako ležeći raširenih nogu između kojih su se cedili njeni sokovi. Iznenađeno me je pogledala. Počeo sam otkopčavati svoje pantalone. Želela se pomaknuti prema njima i uhvatiti u ruke i usta predmet njene želje ali nije. I bolje da nije to nisam još uvek želeo. Svukao sam pantalone i polako izašao iz bokserica. Primakao sam joj se držeći se za batinu. Lagano sam ga navlažio pljuvačkom. Ona je sada gledala samo njega. Legao sam na nju među njene raširene noge pridržavajući ga rukom iako to nije bilo potrebno. Zastenjala je pod mojom težinom ali se nisam imao nameru pomaknuti. Zatvorio sam joj usne u poljubac. Omotala je svoje ruke oko mene i uzvratila mi ga. Tada me je osjetila na samom ulazu. Ukočila se u željnom iščekivanju. Ušao sam u nju tek nekoliko centi kada je ovila svoje noge oko mene pokušavajući me prisiliti da uđem u nju. Naglo sam odvojio svoje usne od nje i zabio se u nju do kraja. Tiho je kriknula potpuno otvorenih očiju koje su gledale negdje daleko kroz mene. Počeo sam se žestoko nabijati u nju .

Svaki moj izlazak propratila bi stezanjem mišića koji su me zajedno s njenim nogama pokušavali vratiti na svoje mesto. U tome su potpuno uspevali a svaki taj uspeh ona je propratila laganim krikom zadovoljstva. Oboje smo se dobrano oznojili a do vazduha odavno nismo dolazili normalnim disanjem .

Postupno sam ubrzavao ritam i sada je već držala širom razmaknute noge visoko u vazduhu koje su se tresle u ritmu mojih naleta. Sada je već i meni bilo blizu. Sagnuo sam se prema njoj i podvukao svoje ruke pod nju čvrsto je uhvativši za ramena. Ugrizao sam je za vrat. Počela je gotovo glasno stenjati i vrištati. Zabila mi je nokte duboko u leđa i počela šarati po njima. Osećao sam goruće tragove koje su ostavljali iza sebe. To je bila posljednja kap. Zabio sam se u nju i tako ostao puneći je vrelom tekućinom. Tresla se celim telom sa kojeg su sada se slevale krupne kapi našeg znoja. Oči su joj bile zamućene više ništa iz okoline nije dopiralo do nje osim mog dubokog dodira. U potpunosti se koncentrisala samo na njega crpeći svojim moćnim kontrakcijama i posljednje kapi životne tečnosti .

Bila je gotova. To saznanje mi je izmamilo osmeh zadovoljstva na lice. Njene oči su mi govorile da ovo neće biti posljednji put. Polako se smirila obgrlivši me i rukama i nogama. Želela me je osetiti na sebi. Nisam je želeo razočarati te sam se opustio prekrivši njeno mokro telo svojim. Posle nekog vremena sam polako izašao iz nje i ustao. Podigla je ruke preko glave i sa osmehom me gledala. Uhvatio sam se za mokri ud i lagano ga protresao. Shvatila je poruku. Podigla se i pomogla mu rukama da uđe u njena usta. Celog ga je lepo polizala i skinula i posljednji trag naših sokova s njega .

Ustala je i pošla prema kupatilu. Gledao sam je i divio se tom telu i figuri i razmišljao koliko je uniforma sakrije.

Bio je to tek početak …

Kategorija:
Strejt erotske priče