Početak

Žene u vojsci? Radio sam duuugo kad je odlučeno da u vojnike po ugovoru mogu da se primaju i žene. Svi smo znali da će biti svakakvih dešavanja. Tako je i bilio …

Opisaću neke moje doživljaje, zbog zaštite privatnosti menjam imena.

U prvoj grupi došlo ih je 20-ak. Od 18 do 29 godina, zgodnih i manje zgodnih. Od starta su bile u centru pažnje svih muškaraca, od vojnika do visokih oficira. Pošto sam bio „čovek od poverenja komandanta“ (znamo se još dok je bio mladi oficir) slao me stalno da obilazim aktivnosti vojske pa su se njihovi komandiri ustručavali da ih „muštraju“ kad sam tu. Vremenom sam osetio poštovanje tih žena, na pauzama same prilazile, kao da zapale, počinjale razgovor…

Razveden sam, vojnik od završetka srednje škole, uvek kratko ošišan, pomalo teretana ali ne previše, koliko da ostanem u kondiciji. Uvek sam bio avanturista, što me je na kraju koštalo braka. Ali na poslu prvo vojnik pa sve ostalo.

Ubrzo sam na fb počeo dobijati zahteve od ugovorki za prijateljstvo. Među njima bila je i Miki, devojka-žena od 29 god, malo krupnija, plavuša sa crvenim pramenovima, ozbiljna u odnosu na ostale, tada sa ćerkom od 12 god J. Povremeno bi joj lajkao sliku ili objavu, ona meni. Jedno veče javila mi se na chatu da nešto pita i počesmo priču. Polako je priča prešla u ličnu pa u zezanje do kasno u noć. Sutradan, na poslu, neispavani oboje ali kad smo se sreli sve je bilo službeno. Sledeće noći priča se nastavila, i tako noćima. Polako je otišlo i na priču o sexu. Saznao sam da ima ozbiljnu vezu ali da voli i „sa strane“. Moj tip zene, takav sam i ja. Rekoh kad budeš za nešto više tu sam. I zavrsišmo priču za to veče.

Posle par dana dobijam od nje poruku na bezbednom chatu na fb: „Da li si ozbiljan?“. Jednostavan odgovor: „Uvek.“

Desilo nam se dežurstvo isti dan. Slučajno ili ne. Neradni dan. Kontrolu njene jedinice ostavio sam za posle večere. Naišao sam, predala mi je raport vojnički i odlučno. Stanje besprekorno. Kada sam završio ponudila je da skuva kafu i da donese kad završim obilazak. Posle sat vremena sedeli smo u mojoj dežurani, pili kafu i hladan sok i nastavili uobičajenu priču dok nismo pošli na odmor. Sledeće jutro, po predaji dužnosti istovremeno se nadjosmo na kapiji. Ponudio sam je da je povezem kući iako ne živimo u istom delu grada.

Sela je u kola i kad smo krenuli pitala je kad uzvraćam kafu.

„Kad god hoćeš, i gde god hoćeš.“ – odgovorio sam.

„Može, vozi kod tebe, ćerka mi je kod majke.“ – dobio sam odgovor.

Kad smo došli u stan, ponudio sam kafu, na šta je ona pitala može li pod tuš, da se osveži. Rekao sam joj gde su peškiri i bade-mantil, skuvao kafu i nasuo meni malo konjaka (stara navika). Izašla je ogrnuta mantilom ispod kog se naziralo zrelo telo.

Pošao sam i ja da se osvežim a ona je ostala da pije kafu. Kad sam završio ona je sedela zavaljena u fotelji i lagano pijuckala kafu. Seo sam preko puta i gledao je.

Posle nekih 5 minuta tišine me je pitala: „I kakva je ponuda?“

Nasmejao sam se i rekao: „Zavisi kakve su želje i šta se traži?“

Na to je pustila da se mantil lagano rastvori i prebacila desnu nogu preko naslona fotelje. Ugledao sam glatke jake noge, čvrstu butinu i početak depilirane ribice. Građom tela podsećala je na Daru Bubamaru, ali mnogo čvršćeg tela i bez silikona.

Lagano sam spustio šorc i izvukao alatku. Dvadeset cm al podebelog mesa polako je dobijalo na čvrstini. Halapljivo je gledala oblizujući usne i lagano mazila grudi. Bez reči sam ustao, prišao joj i dao joj ga u usta. Počela je lagano da ga oblizuje i igra se. Bila je majstor u pušenju. Prelazila jezikom preko vrha, pa se spustala do jaja i igrala se sa njima. Imao sam osećaj da ću svršiti za par minuta ako tako nastavi.

Da bi izbegao svršavanje izvukao sam joj ga iz usta, kleknuo ispred nje da joj probam ribicu. Vrela, vlažna, stresla se na prvi dodir jezika. Male usmine, izbačen klit. Lagano sam jezikom prelazio po njoj, igrao se klitom što je propratila glasnim uzdasima.

Ustao sam, povukao je i poveo u sobu. Polegnuo sam je na krevet legao preko nje i prišao vrhom do vlažne i vruće ribice. Sagnuo se, uzeo bradavicu u usta i polako ga gurao. Osetio sam vrelinu i lagani otpor. Iznenadilo me koliko je uska obzirom na godine, iskustvo i građu tela. Uzdahnula je i počela lagani rad kukovima ispod mene. Ubrzavao sam, udarao sve žešće a ona me je dočekivala izdizanjem bokova. Trajalo je dugoooo, već nas je znoj oblivao. Hteo sam da napravim pauzu, okrenuo sam se na leđa dižući nju na sebe. Nastavila je da meša i da se nabija na mene bez pauze, bila je baš neumorna. Skinuo sam je s kurca, grubo je okrenuo da se naguzi i snažno uleteo u nju. Kriknula je ali se videlo da joj prija. Žestoko sam je tucao, bas žestoko da je ogroman krevet pretio da se raspadne.

Osetio sam da sam blizu i PRVI put progovorio od kad smo počeli, pitao sam je gde hoće. Rekla je unutra i počeo sam da je punim.

Pali smo oznojeni na krevet i zapalili po cigaretu.

Nastavili smo taj dan do večeri.

Naveče sam je odvezao kući, ali smo nastavili povremeno da se viđamo, viđamo se evo deset godina, bez obzira na veze u kojima smo bili i partnere i partnerke sa kojima smo.

Sex je i danas dobar kao u startu.

Malo sam odužio sa ovom prvom pričom, biće ih još, bilo je još mnogo avantura.

Čekam komentare.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Mmm, i ja bih tako Heart Pale me uniformisani muškarci. Dobra priča

Korisnik

Ah te zene u "uniformi", imaju to nesto bez obzira na izgled, obozavam ih.

Korisnik

Devojke i supruge menjamo, ljubavnice nikad Grin Priča 10/10