Povratak

Dugo me nije bilo, izvinite. Svašta se kod mene izdešavalo, malo sam se sklonila od svega, ali evo me konačno vi i ja, moja tastatura, vaši monitori, moje reči, vaše oči, moja iskustva, vaše maštarije, nadam se i drkanje.

Imam jednu drugaricu, koju ćemo za ovu priču nazvati Biljana. Biljana ima momka već dugo. Strejt devojka, nikakva odstupanja od ordinarnosti. Više puta sam je spopadala, poljubimo se, malo se grlimo, vatamo i tu sve staje uz njene reči da je ja ne palim, već da je čist strejt. Njen momak Miloš je saznao za to, razgovarali su i onda je i on počeo da je spopada za trojku, jer gde ima dima i vatra postoji. Nije znao koliku mi je uslugu vršio, jer je sada napadamo sa dve strane. Ono što je još bolja stvar to je da se Miloš i ja znamo tek onako na ćao-ćao, a Miloš pojma nema da sam ja ta koja mu servisira devojku kada popijemo neku u izlasku.

Biljana i ja se znamo iz kraja, ona je mlađa od mene pet godina, ima 21, i ja je spopadam zadnje dve godine, čekala sam da postane punoletna, jer ako bi me neko optužio za pederluk, ne mora da na to nakamari još i pedofiliju.

Jednog dana me je BIljana pozvala na kafu, što mi je bilo jako čudno, obično se znamo sa raznih blejanja kod drugara, gde smo se i upoznale, nikada same nigde nismo otišle na piće. Naravno da sam prvo pomislila na ono na šta i vi sad mislite. Zato sam se i obukla provaktivno, koliko ja to mogu sa ovim mojim telom. Neke uske farmerke da guza puca, pushup brus da podigne šta se dići može i majicu da istakne sise koliko god. Ona je došla u nekoj trenerci, skroz opušteno, nije se mnogo sređivala. Na toj kafi mi je objasnila da je rekla dečku jednom kroz priču da se par puta ljubila sa jednom devojkom, i da joj se svidelo, ali da nije išla dalje i da ga nije prevarila. Rekla mu je da nije odala da sam to ja, da ne moram da se plašim (kao da bih) i da ona sad ne može živa da ostane od njega. Svaki dan je tera na trojku, našao je neke devojke koje bi htele, napravio je tindere i šta sve ne, ali nju to ne zanima. Jednostavno je došla otvoreno da me pita da li sam ja ta koja je za tu igru. Da li jesam ili nisam, procenite sami.

Posle tri dana sam je pozvala da porazgovaramo, sele smo na neku klupicu u jednom parkicu, porazgovarale malo i njeni uslovi su bili sledeći:

- Da budem samo u tangama i halterima, bez ičeg gore

- Da nosim fantomku, da joj dečko ne bi znao koga jebe

- Da budem njima potčinjena, i da ćutim što više mogu

Nisam znala da volim bdsm, ali mi se sad još više svidela. Izgleda da je ona znala da ja volim da budem kurva. Plan je bio da ja budem iznenađenje za njenog dečka i da budem u njenom stanu sama, dok ona ne dođe sa njim. Rečeno - učinjeno. Došla sam kod nje preko dana, njeni su otišli na vikend, ili tako nešto, ne sećam se više. Bilo je oko 3 popodne, kada je ona izašla iz stana i kada me je zaključala. Budući da je to bilo u januaru, noć je padala negde oko 5, te sam imala dva sata da se spremim. Obukla sam tange i haltere koje mi je ona pripremila. Bili su crni sa tankim obodom čipke. Fantomka je bila pamučna, lepo sam mogla da dišem i spod nje, nije me mnogo gušila, niti mi je bilo vruće uopšte. Imala je prorez za oči i usta, a kosu sam vezala u rep, pa obomtala oko glave i sakrila je ispod fantomke.Grejanje je radilo na 30, jer sam bila gola. Sela sam na fotelju, prekrstila noge i prekrila se čaršafom. Dogovor je bio da će mu dok budu dolazili kod nas reći da ga čeka iznenađenje ispred čaršafa, a da će meni javiti kad uđu u zgradu da se prekrijem. Roletne spuštene, svetlo ugašeno, jedva i može da me vidi, ali ja još imam i fantomku. Čujem kako ulaze, kako se ljube, otkopčavaju svoje rajsferšluse, bacaju odeću na pod i tiho razgovoraju:

- Gde je?
- U dnevnoj na fotelji ispod čaršafa.
- U, baš je veliko, šta je to?
- Pogađaj. - tu sam jasno mogla da naslutim da mu je svukla bokserice i počela da drka. Prišli su do fotelje, i ona je kleknula, a on ostao da stoji
- Nemoj da otkrivaš dok ti ne kažem da možeš. - počela je da mu puši.
- Je l neka lutka na kojoj se nalazi novi kostim za igranje?
- n-n - promrmljala je sa kurcem ispunjenim ustima.
- Je l živo?
- mhmmmmmm
- Je l može da se jebe?
- mhmmmmmm - izvadila je kurac iz usta - polako podigni čaršaf.

Za to vreme je moje srce htelo da iskoči. Dvoje klinaca su me toliko napalili da sam komotno mogla da odem kući bez ikakvog sexa. Drkala sam pičku, pomerivši malo tange u stranu, nisam smela da zavučem ruku. Bara na fotelji je bila prilično lepljiva.

- Ko si ti? - pitao me je, a i malo se štrecnuo kada me je video. Po dogovoru sam ćutala i kleknula pored Biljane i krenula da ližem jaja. Osetila sam da se stego, skoro i da mu je pao od straha valjda.- Ona ne sme da priča. Lice ne smeš da joj vidiš, ali možeš da je jebeš. I mene i nju. I na gomili. Prihvati ili pusti devojku da se obuče i ode.

Naravno da je prihvatio igru. Biljana je ustala i skinula brus svoj i počela da se ljubi sa njim. Ja sam ispred sebe imala ozbiljan komad kurca, lepo obrijan, ekstremno nadignut. Mogla sam da radim šta sam htela. A htela sam svašta, razume se. Prvo sam ga lagano pušila, lizala jaja, lizala od glavića do korena, a onda kad mi je to dosadilo, uvatila sam ga za kukove i nabijala ga meni u usta. Prava sam tetka postala, pomislih, jebem klince, ali dobro, bar uživam. Biljana je za to vreme sela na fotelju, prebacila noge preko mojih ramena i drkala svoju pičku i gledala kako joj ja pušim dečku.

U jednom trenutku me je uhvatila za fantomku i povukla, što mi je bio znak da je vreme da prestanem da pušim, pa sam ga izvadila iz usta i pala na pod. On je hteo nju da jebe, naleteo je na nju koja je imala i dalje raširene noge, ali ga je odgurnala - Polako, smiri se, mene jebeš svako veče, sad malo nju - rekla mu je u tome. Igrala je igru ozbiljne domino dame, a na ulici je odavala utisak devojke koja nije pušila kurac u životu. Privukla mi je glavu da joj ližem pičku, a njemu dala komandu da me jebe u dogiju. Naguzila sam se, nisam skinula tange, samo smo ih pomerili i on je krenuo svoj posao, ja svoj. Lizala sam i zamazala se čini mi se do ušiju. Cela sam utonula u nju. Ruke su mi bile na njenim kukovima, ali ih je ona uhvatila i podigla na sise. Nisu bile male. Nisu ni preterano velike, ali taman. Bradavice skroz krute, i dosta vlažne jer je sokove iz svoje pičke razmazivala svuda po sebi. Malo njenih sokova, malo moje pljuvačke jer mi je tražila da simuliram pušenje na njena dva prsta.

Nakon desetak minuta u toj pozi, kada su mi i kolena malo otkazala, setila sam se da me lik jebe, ali da ja toliko uživam u lizanju Biljine pičke, da me to ne zanima u ovom trenutku. On je lagano izvadio kurac i svršio mi obilno na leđa. Izvinio se i otišao ,do toaleta, a nas dve smo ostale same. Prvo smo ustale obe, ona je svukla moju fontamku jer je cela bila umazana, polizala ono što se slivalo po mom vratu i vratila mi fantomku na facu. Prešle smo u spavaću, a u međuvremenu nam je Miloš rekao da ne brinemo, jer je upravo popio Kamagru i da će da nas razvali.

U spavaćoj sobi smo ležale neko vreme, a Miloš je dobio naređenje od Bilje da mora da pokuca pre nego što uđe. Čim smo ušle u spavaću, skinula mi je fantomku i bacila me na krevet. Legla sam na leđa, a ona je čučnula iznad mene. Lizala sam joj pičku, a ona se lagano pomerala i traljala se o moj nos. Malo je falilo da se ugušim, jer vazduh nisam imala. U jednom trenutku kada je sedela iznad mog nosa, ja sam pružila jezik i polizala je guzu. Prilično joj se svidelo, pa je sišla sa mene, naguzila se i rekla mi da joj poližem guzu i drkam pičku. Čini mi se da je svršila dok sam to radila, a i ja sam dva puta.

Posle nekog vremena, Miloš je počeo da kuca, Bilja je hitro izvadila novu fantomku iz fioke i stavila mi na lice. BIla je spremna na sve definitivno. Miloš je ušao sa još većom kurčinom, rekla bih. Nadrkavao ju je i pitao koga sada jebe. Dobila sam naredbu da legnem na leđa, a Bilja mi je skinula tange. Ista poza kao malopre, samo što sada Bilja liže, a Miloš nju jebe u dogiju. Za jednu neiskusnu devojku je to radila vrlo spretno. Spuštala se do guze, vraćala do vrha, sisala klitoris, nabijala nos u moju pičku, a ja nisam mogla da izdržim, pa sam je uhvatila za galvu i jako čupala. Malo mi je falilo da progovorim, mada je dogovor bio da smem da vrištim. Kada sam je dovoljno počupala i kada je shvatila da sam svršila izvukla se iz Miloševog kurca i legla preko mene.

- Sad možeš da ga guraš između nas dve, pa koju ubodeš.

Nas dve smo ležale i ljubile se sve vreme. Bradavice su nam se dodirivale. I, iako sam više puta pipala njene sise, nisam pojma imala da su ovolike i da su ovako lepe bradavice. Prijatno me je iznenadila, moram priznati. Malo sam je mazila po njima, malo po guzi koju je imala fantastičnu. Ona je sve vreme mene vukla za kosu koju je izvukla ispod fantomke.

Za to vreme, Miloš je nakratko gurao između nas dve kurac, ne usmeravajući ga ni u jednu od nas. Sve troje onako znojavi, obe pičke polizane pune sokova, bilo je veoma sočno i klizavo, mislim da mu se svidelo. Onda je izvadio kurac odatle, sa stočića uzeo eterično ulje, dobro ga zauljio i stavio ga u moje dupe. Sad sam već više osetila da me jebe, nego malopre na početku priče. Guzio me je baš stravično, dok su mi noge bile jako raširene, pa je počela i karlica da boli. Biljana je mirno gledala i kleknula, opkoračivši me, čime ga je mazila svojim dupetom i vrtela ga je sve vreme. Kad sam počela da vrištim, Biljana mi se obratila rečima:

- Ako te boli, možeš samo da kažeš da i on će ga izvaditi, bez da išta više progovoriš.
- Daaaaaaaaaa - rekla sam kroz vrisak.

Izvadio ga je i stavio u pičku. Nije me dugo jebao, bio je pred krajem i sam. Izvadio ga je i to je značilo samo jedno - svršavanje. Miloš ga drka ispred nas dve, nas dve ližemo jaja i čekamo komandu. Kada je rekao "evooooooo ga", Biljana me je gurnula, stavila ga u usta i svršio je malo unutra, malo po licu. Tad je ona mene uhvatila i rekla mi da ližem. Polizala sam sve, prilično je bilo vrlo. Dok je još bilo u mojim ustima, počele smo da se ljubimo i progutale po pola.

Miloš je ostao da leži u krevetu, nije smeo da izađe, a nas dve smo otišle u kupatilo. Brzo sam se okupala, i obukla u toaletu, a BIljana je sve vreme sedela na wc šolji, gledala me i mazila se. Simulirala je pušenje na dva prsta i vraćala ih sebi u pičku. Obrisala sam se i obukla, a ona je ustala, poljubila me i ispratila onako gola i vlažna do vrata. Rekla je da ide da se vrati njemu, pa da nastave ispod tuša, a da će se meni javiti, da joj ne pišem prva slučajno.



A da li mi se javila, saznaćete u sledećoj epizodi.

Kategorija:
Lezbo erotske priče 


Korisnik

Woow

Korisnik

Omiljen pisac se upravio vratio sa jos boljom pricom!
Cekamo nastavak

Korisnik

Laž od priče kakav retko gde postoji. Ne bih da otkrivam sa kog, ali ovo je ukradeno sa jednog stranog sajta.

Korisnik

Topp priča,što nisam bio na njegovom mestu ☺️☺️

Korisnik

Svaka cast na prici.

Korisnik

Hvala vam obojici.
Hvalite me jos malo, ako zelite nastavak

Korisnik

Olaksanje na poslu

Korisnik

Svrsio. Hvala