Jutarnje razgibavanje

U mom poslu, silom prilika, u radnim jutranjim satima imam pauzu od 30-45 minuta. To vreme obično koristim za kafu, ali povremeno volim i da mastubiram.

Odavno sam shvatila da sexy igračke mogu da pruže velikooo zadovoljstvo. Zato sam se opremila sa nekoliko komada koji mogu da se koriste na poslu ispod garderobe (u slučaju da nekome hitno treba kopiranje tako rano).

Uglavnom počinjem sa štipaljkama za bradavice. One su jako zgodne za nadražavanje, posebno kad se podigne majica i sputi sportski brus. Postiže se vizualni efekat da su grudi punije, uzdignute, dok bradavice izazovno štrče.

Takođe sam nabavila i japanske kuglice. One su idealne za nošenje u gaćicama ispod pantalona ;)

Pošto imam i veliko ogledalo u delu gde sedim i pijem kafu, posmatram svoj odraz dok se samozadovoljavam. Povremeno napravim i neku fotku :D

Rečeno mi je da izgledaju: fenomenalno, erotično, jebozovno...

Da bi igranje bilo interesantnije, imam i par prijatelja sa kojima to delim online. To me izuzetno napaljuje!

Dok prstima obrađujem svoj klitoris, polako u svoju glatku, bez dlačica, jako vlažnu pičkicu ubacijem jednu po jednu kuglicu. One od mojih sokova lagano klize unutra, dok se moji vaginalni zidovi stežu oko njih. Treću uvek ostavim da viri spolja, jer tako nadražuje sam ulaz u tu lepotu ;)

Danas dok se mazim, zamišljam dvojicu sportskih tipova čije ruke i usne klize po mojoj goloj koži, a suprug stoji sa strane posmatra nas i zabija se u grlo plavuši duge kose koja je obmotana oko njegove šake. Kako on ubrzava nabijanje u njena usta tako se i moji prsti brže pokreću dovodeći nas do vrhunca.

U tom trenutku otvaraju se vrata radnje. Dok mušterija govori: Dobro jutro, radite li? - brzo izvalčim ruku iz pantalona, zakopčavam pojas i navlačim majicu. Izgleda da ću morati da svršim kasnije ;)

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Waoooo

Korisnik

imao sam priliku i privilegiju karati tako, u stražnejm delu, gazdaricu radnje, dok smo čekali da mušterija naiđe...a i kad je naišla, sišla je sa mene, spustila haljinu, uzela materijal, stavila kopirati i vratila se i naskočila opet

Korisnik

Odlična priča

Korisnik

Lozi me priča a još da vidim malo to bi bilo super!

Korisnik

Obilno svrsi

Korisnik

gde se nalazi ta radnja?