Vestica

Najaca pica u skoli, okruzena fensi ribicama sa kojima deli komplekse vise vrednosti.

Najskupljii fon, dobre tike i gradski frajeri, sve to mora biti njeno.

ALi od svega njavise voli da ponizava prvo svoje drugarice a onda druge devojke, losijeg statusa, to joj daje neku neopisivu dusevnu hranu.

Ismevanje je je po pravilu pocelo iz neke dosade na kraju se uvek zavrsavalo fizikim nasiljem i pretnjama po j ako bi doslo do prijave bulinga.

Tako je jednoj devojci naredila da hitno mora da probusi jezik, inace ce dobiti batine (htela je tu metalnu kuglicu da oseti na cmaricu i pici dok jadnicu vuce za rep, diktirajuci tempo i brzinu).

Obucena u kratki koznjak, tanku majcicu bez brusa, brze bolje je ugurala zrtvu u tolaet, cvrsto uhvatila je za bradu uz povike da vidim jezik kurvice.

Potom je iz ranca izvadila rukavie za boks, oblaci ih, dok su njene drugarice kidale garderobu sa zrtve uz psovke, pljuvanje i cupanje kose.

Navukle su joj izlizane rukavice za boks, svojim nalakiranim kandzicama drzali su je crvsto za zglobove saka, osecao se miris vlaznih pica,straha i nenormalne agresije. Urilkale su u glas da sampionka zada prvi udarac zrtvi u predelu pice koja je bila vec vlazna (zrtva je zelela to, bas kao i bully), pao je prvi udarac a potom socno pljuvanje po faci uz naredbe i odabravanje gomile da polize to sa lica, a potom su je pustili da se bori sa udarcima koji su nadolazili u talasima, sa obe je cureo znoj pomesan sa mirisama vlaznih pica i jakog parfema koji mirise na zestok seks.

Jadnica je htela da bezi ali nije ima gde, kurvice su je gurale ka nasilnici, dok je bukvalno nije nokautirala kroseom.

Potom su je postavile u klececi polozaj dok su sampionki skinuli koznjak, namestila je svoj sampionski cmaric pravo na vlazni jezik gubitnice.Dodir hladnog metala, vlage i snage jezika naterali su je na divlji orgazam, ne prestaj gomila je uputila naredbu jadnici, svoj crvenoj po licu i kozi od udaraca. Samionka je poprskala svojim sokovima po licu i telu, potom su joj drugarice digle desnu ruku u vis, euforicno uzvikujuci samp samp samp!

Kategorija:
Strejt erotske priče