Fantazija o I

Pre nego što nastavite da čitate moram da se zahvalim momku koji me je inspirisao da ovo napišem. Kao što dole piše on zna ko je.

Ovo je priča o jednom dečku koji je postao jako bitan deo mog života i ako ga ne poznajem lično. Dečko koji zrači samopouzdanjem, sexipilom, hodajući sex što se kaže. Ali pored toga on je pre svega normalna osoba s kojom možete da pričate i da ne naiđete na osudu bilo koje vrste.

Ime neću reći, on zna ko je.

Opisaću ga u onoliko detalja koliko je moguće. Izuzetno zgodan dečko koji svom izgledu posvećuje jako puno vremena. Svaki mišić na svom mestu, izvajan do savršenstva. Grudi, ruke, stomak, noge. Sve kao savršena skulptura. Kakav je u licu ne znam, ali u glavi je neka moja vizija lepote ali kako je lepota u oku posmatrača mislim i da nije bitno.

Bitno je ono kako se osećam kada u našim razgovorima dođemo na temu sexa. E tu moj mozak počinje da kreira fantazije.

I ako je uglavnom bottom u mojim očima on je alpha. Jebač. Dominantan tip pred kojim svi klece.

Onaj tip kome se sami naguzite i pitate da li je ovo dovoljno izbačeno dupe.

U tim trenucima zamišljam kako dolazi sa treninga, i dalje znojav, sa onim jakim musk mirisima koje fizički napor stvara koji su eroticniji od svakog parfema. Spustio bi torbu, samo me pogledao i odmah bih znao šta je moj zadatak.

Da ga prvo izujem I skinem znojave čarape. Onda da mu skinem ulepljenu majicu koja otkriva njegov do savršenstva izvajan torzo, što bi moje nozdrve samo još više napunilo njegovim mirisom, a nakon toga da mu na kolenima svucem sorc ispod kog su uske gaće koje ništa ne ostavljaju mašti. Preko njih bi se već ocrtavao njegov kurac u punoj erekciji dok se jaja jedva zadržavaju da ne pokidaju materijal.

Gaće ostaju na njemu sve dok on ne kaže da ih skinem a do tada on odlazi na fotelju i seda, ja mu donosim flašu ledene vode, sedam na pod i masiram mu stopala i listove dok se on opušta.

Uz njegovo diskretno klimanje glavom podižem ruke više i prelazim na jednu pa na drugu butinu i vidim da se u njegovim gaćama polako budi ta zver koju toliko želim. Ali znam da dok on ne dozvoli ništa od toga.

Posle nekog vremena prelazim na njegov omiljeni deo tela, njegov stomak. On prosto obožava kada mu ljudi dodiruju stomak. Od jedva osetih dodira do grubog zarivanja prstiju u stomak, kao da ćete mu pokidati utrobu. Od toga on se pretvara u zver a ja znam da će to dovesti do obostranog zadovoljstva.

Dodire po njegovom stomaku menjam iz onih laganih do grubih od kojih on počinje da se uvija u zadovoljstvu. Po fleci koja se pravi na njegovim gaćama jasno je da ogromna količina precuma curi iz kite.

Dok mu jednom rukom obrađujem stomak druga luta s jedne na drugu bradavicu koje su već ukrućene i kao dva dugmeta stoje na njegovim savršenim grudima.

Vidim da steže rukohvat fotelje, da se kontroliše maksimalno ali ne stajem.

Znam šta u tom trenutku želim, a to je on, njegovo telo, njegova kita, njegova sperma po meni, u meni.

Dok tako zamišljam nisam ni primetio kada je skinuo gaće i uhvatio kitu jednom rukom. Drugom rukom je čim sam postao toga svestan uhvatio moj potiljak a ja sam spremno otvorio usta da ga dočekam.

Taj vrhunac samo dela večeri koju provodim s njim.

Nabija mi kitu u usta bez milosti do kraja i ne dozvoljava mi da dišem nabivsi ga u grlo odjednom. Moja pljuvačka se sliva niz taj savršeni primerak muškosti i spušta na njegova jaja i dalje.

Nemilosrdno me napusava dok se ja bezuspešno borim držeći ga za butine ali jači je, snažniji, i potpuno u kontroli.

Dok sve to traje ni sam ne znam koliko moj mozak najzad uspeva da prevlada nalete strasti koje osećam i da se najzad naviknem kao i svaki put. Znam da sam tu da ga zadovoljim i znam i kako.

Pružam jednu ruku ka njegovom stomaku i ponovo počinjem sa dodirima koji ga izluđuju. Druga ruka se spušta ispod njegovih jaja i počinjem da ih lagano stežem dok skupljam obilne količine moje pljuvačke koje se i dalje slivaju.

On i dalje ne staje, a od pokreta dok me napusava se spustio niže u fotelji otkrivsi svoj ružičasti anus.

Lagano mu puštam jaja i srednji prst dobrano ovlazen od sopstvene pljuvačke zabijam odjednom celom dužinom u njegov anus koji ga je progutao bez problema. Lagano mu pronalazim prostatu i počinjem da je stimulišem od čega on počinje da stenje kao životinja a njegov kurac pulsira u mojim ustima i sada se uz moju pljuvačku oseća i taj božanstveni ukus njegovog precuma.

Osećam da je blizu i svu svoju pažnju usredredjujem da ga dovedem do zadovoljstva.

Ruka mi je na njegovom stomaku i pritiskam ga dok mu prstom razbijam prostatu i tako je stimulišem s obe strane. Kita mu je sve tvrđa, njegovi naleti na moja usta su sve jači i brži i uskoro, uz životinjski krik me nabija na kitu do kraja i osećam svu slast njegove sperme koja me puni.

U nekoliko ogromnih mlazova mi je napunio usta a količina je tolika da je dosta izašlo iz mojih usta i slilo mu se niz kitu.

Kada je svršio, što se činilo kao večnost primirio se i onako šmekerski mi samo rekao skidaj se, nastavljamo pod tušem.

Kategorija:
Gay erotske priče