Женче са бившим колегом 2

Јутро 06:30 после проспаване ноћи у подруму дог ми је жена са њеним бившим колегом била у нашем кревету.

Одлучим да их пробудим тако што ћу се најавити да долазим ал тако да не дам њему времена да оде.

Зовем жену кад сам сео у ауто испред куће.

Будим их позивом. Јавља ми се жена тихо, ја јој кажем "Мачко, стижем за 5 минута, јел да узмем нешто за доручак? Она онако збуњена одговара, ал сналази се, е љубави не мораш ништа, ал чисто да знаш Слоба је преспавао код нас, није ишао за Нови Сад кући пошто су касно завршили с послом.(Што се дешавало пар пута да остане да спава код нас) Ја рекох, ок, ето ме, ил да вас оставим још мало да се сексате.

Каже ми кроз смех, хаха луд си немам ја ништа с њим одлучим да уђм за 5 минута. Улазим он седи у дневној соби, женче излази из купатила у спаваћица и баде мантилу. Поздравља ме пољупцем и каже сад ћу да ставим кафу. Уз кафу ћаскам а ја набацује мало тему секса, он се смеје, као непријатно му. Каже он после попијене кафе да мора на посао. Ја га задржавам и кажем му, какав си ти ако је ниси задовољио ноћас. Утом следи шок од моје жене, она устаје са столице и каже нам, е ај сад да ме задовољите. За њега шок. Ал зна нас и зна за причу с ватерполистом.

Прилаз на па љуби прво мене а њега држи за руку и привлачи га нама. Она се нашла у нашем сендвичу. Она ија се љубимо, а он јој скида баде мантил, и клекне иза ње, задиже јој спаваћица и од позади почиње да је лиже. Ја јој скидам скроз спаваћица ту на ходнику. Она остаје гола, он се полако диже љубећи је по леђима и долазећи до врата. Тада ја кажем ајде у собу вас двоје, сад ћу ја доћи.

Кроз пар минута улазим и ја у собу. Они обоје голи љубе се. Ја кажем шта чекате, он каже па тебе, газда. Скидам се и ја и лежем на кревет на леђа, она ме одмах опкорачила и набија се на њену влажну и разјебану пичкицу, он је гура да легне преко мене да би он могао да јој га стави у гузу и тада се моје женче налази у правом сендвичу, он диктира темпо одозго док је на мени само набијена, наша јаја се сударају под његовим налетима, а моје женче у трансу и дере се као никад. После неког времена она њега гура од себе и окреће се ка мени леђима, набија се снажно на мога, и савија се да њему попуши. Кроз пар тренутака ја свршава и пуним јој пицу, док она набијена на мој курац, њему пуши и вади га у тренутку а он јој свршава по лицу и коси. Она орво обликује његов курац, па се савија ка мом. Да га оближње. Тада он каже, Хвала и одох ја ви уживајте. Она му само каже ајде и чекамо те на кафи и пиву поподне у 4.

Невероватн искуство. Пре само пар година нисам ни сумњао да ћу поделим жену са неки то јутро.

Ја сам после жени све испричао да сам их видео увече, а и она мени шта су све радили у току ноћи у нашој соби. Он ју је ту ноћ напунио у гузу.

Мој женче је сјајна јебачица.

Kategorija:
Strejt erotske priče