Женче, њен ватерполисте и ја

Викенд, женче и ја сами кући. И ја јој предложим после њеног признања да има се прца са једним ватерполисте да га позове да имамо тројку. Она после мало нећкања и пристане.

Зове га, он наравно прихвата позив.

Када је дошао, седам пијемо пиће, вино, и када смо се сви опустили, ја прелазим у акцију. Говорим им да ја идем у подрум да наточи још вина а они полако да се раскомоте и да почну зашто је и дошао.

Ја одлазим и намерно се задржавам неких 20 минута. Када сам се вратио њих нема у дневном боравку, остављам бокал вина на столу и пратим уздисаје из наше спаваће собе, провирује а он је љуби по врату већ јој је раскопчао халиницу, а она њему скинула мајицу и раскопчава му фармерке и мази руком његову већ набреклу киту. Онда јој он скида хаљину она остаје у њеним омиљеним тангицама само. Он јој љуби сисе и каже јој да неће да почиње да је јебе без мене. Ја тада улазим у собу да неби прекидали и кажем му да слободно крене, тада моје женче инсистира да се одмах и ја прикључим и прилази ми и скида и мени мајицу и љубећи ме по грудима и стомаку клекне испред мене раскопчавајући ми фармерке и у истом маху скидајући ми и фармерке ибоксреице гура ме да легнем на наш брачни кревет на леђа и узима да ми пуши њему се трћи и намешта да је узме од позади, он клекне иза ње размачиње јој тангице, почиње да јој лиже и чмар и пицу. То све траје неких пар минута она мало облизује мени јаја и киту, а он је лиже, у једном тренутку он јој његовом рукама кида тангице, устаје скида већ своје откопчане фармерке и намешта његову киту на њену пицу и у тренутку јој га снажно набија, и почиње да је јебе, а она мени да пуши.

Људ моји то смо требали снимити како је он њу добро је ао а она мени пушила, она је, пар пута свршила, то је тако трајало неких 15 минута, када је он извукао своју киту и њене пице и његовим рукама њу уватио за груди и издига је да је насади мени на киту.она ме зајашила и почела да се набија на мене кад је он њу гурнуо с леђа да легне преко мене скроз а пред његовом китом се отворила њена влажна гуза. Он јој је тад набио лагано своју киту у гузу. Тако се моје женче нашло у сендвичу између нас, јаја су нам се с ударала она је мало мене љубила мало се окрћала да и њега пољуби. Ја са убрзо свршио и напунио је, али ниста га а и нисам мога да га извучем из ње од његових снажних налета и навијања у њен чмар, после неког времена и он ја поче да је пуни у гузу....

Када се све завршило легли смо сво троје на леђа она је била између нас. Тако смо лежали неколико минута, када сам је ја пољубио и устао а затим и он исто, рокох оћемо по још чашу вина па да наставимо. Она је ракла да ми попијемо ал да нећемо сад већ другом приликом други пут.

На двојица смо попили још мало вина, он ми се захвалио и рекао да ће ми се одужити тако што ће довести његову жену да је сам ја прцам. Ил ћемо сви у њихов апартман на планину.

Kategorija:
Strejt erotske priče