Brat mog druga

Bilo je proleće. Dobio sam nekoliko slobodnih dana. Idealna prilika za jebačinu i uživanje. Kao kec na 10 dobijam telefonski poziv od druga. On je na Zlatiboru. Sam. U kući do njega je njegov brat od tetke, koji je kao i drug gej. Naravno da sam odmah pristao. Spakovao sam nekoliko stvarčica i trk na autobusku stanicu.
U Užice sam stigao oko pola 9 i druga čekao sat i po vremena da dođe po mene iz tog nekog zlatiborskog sela. Za to vreme, razmišljao sam samo koga ću da kresnem. Da li druga ili baštu. Naravno u tom razmišljanju kita mi se ukrutila. Seo sam na klupu i čekao da ne bih sa izbočinom na trenerima išao kroz grad.
Napokon, došao je i drug. Svratili smo do nekog marketa koji je duže radio. Nakupovali hranu i piće za nekoliko dana.
Videćeš, dopašće ti se moj brat. On je mnogo kul, druželjubiv je, hedonista. U sebi se mislim, ma samo neko da mi da pičke, da znam što sam dolazio. Nisam međutim rekao da sam i druga nekoliko puta trtio, al onako drugarski.
Posle nekog vremena stigli smo u to selo. Bio je mrak, sveže, i konačno čist vazduh. Sve me je to nekako palilo. O drugu koji me je više i odbio i želeo da budemo ortaci, nisam ni razmišljao. Bilo mi je stalno na pameti kad ćemo kod brace da ga karam, da ga iznapušavam, onako muški.
Konačno, otišli smo i kod njega. Živi u gotivnoj kući preko puta kuće mog druga. Sredio ju je po svojoj meri. Da bi uživao. Ulazim sa drugom u kuću njegovog brata, bio sam toliko napaljen da sam jedva čekao da uđem i u njega.
Konačno, ulazim u dnevnu sobu sa kaminom i ogromnim televizorom, gotivnom ugaonom garniturom na kojoj leži on I njegov drug. Ispostavilo se da su oni samo drugari i da nemaju odnose. Ipak, doživljavao sam tog neznanca kao konkurenciju.
Ponudili su mi kafu i rakijcu, njihovu domaću. I stvarno je bilo sve domaćinski. Na TVu, Evrovizija koja mene nije zanimala. Izgleda da je zanimala samo mog druga, koji se vratio kući. Pošto je bilo kasno, i taj neznanac i je otišao. Ostali smo sami. On, 5-6 godina stariji od mene, ali fenomenalnog izgleda. Malo je niži od mene. Ima oko 175. Crna kosa, vitko telo, nije išao u teretanu, ali se vidi da je negovan. Ja pun sperme, balavi mi kita iako smo samo pričali o glupostima. Ređala se rakija za rakijom, iako nisam njen ljubitelj. Ali išlo je. Bila je pitka. Da bi sve bilo gotivnije, smotao je buksnu. Bio sam iznenađen. Rakija i smešna cigara... rezultat je bio kita koja samo što neeksplodira. Nisam više mogao da izdržim. Uhvatio sam ga za vilicu i udario džvalu. A on....iznenađen. kaže mi, da je i on napaljen, ali da ne bi voleo da bude sa mnom ako sam ja u vezi sa njegovim bratom.
Ma šta ti je, mi smo samo drugovi, kao ti i onaj lik od malopre, odgovorio sam. On se nasmejao, uhvatio on mene za vilicu i počeo da me ljubi.
Počela je strastvena vatačina. Ljubili smo se kao da nam je poslednji put. Onako muški. Bili smo obojica napaljeni. Ruke su nam obojici bila u gaćama onog drugog, a kite ko kamen. Odvukao me je do kupatila. Nastavili smo sa vatačinom ispod vrelog tuša. Dok su nam se dignuti kurčevi trljali, šakama smo se grubo mazili po telu uz gel za tuširanje. Kako je samo bilo dobro, ali sam najviše želeo da mu ga metnem. I on je to želeo. Ali umesto toga, prvo sam dobio pušenje. Gutao ga je celog. Sam. Tmi nije bilo dovoljno. Koliko god da se trudio, stavio sam mi ruke na glavu i karao u usta do iznemoglosti. Usta su mu bila mnogo vrela. Nisam mnogo izdržao. Svršio sam posle par minuta. Sve je progutao, jer nije imao gde. Nisam ga ni vadio iz njegovih usta. Ustao je, isprali smo penu od gela za tuširanje, dao peškir i ponovo se vratili u dnevnu sobu. Ponovo je sipao rakiju i smotao mi dzoint. Rekao mi je da ide sada sam u kupatilo i da će se brzo vratiti. Naravno, znao sam zbog čega. Ja sam tih 5 minuta drkao i pušio dzoint. Kita mi je i dalje bila dignuta. Vratio se i pozvao u spavaću sobu. A tamo veliki francuski ležaj. Ko iz pornića. Gurnuo sam ga, pao je na leđa i odmah sam skočio na njega. Krljali smo se strastveno. Digao je noge, guza je čekala mog nosoroga od 18cm. I njegova kita je bila dignuta i približno iste dužine. Gurnuo sam ga. Polako. Guza mu je bila vrela, ne previše uska, ali ne ni ko rukav čarobnjaka. Baš kako treba. Nisam morao da se mučim da ga opuštam. Karao sam ga u misionarskoj pozi. Prvo polako, pa sve brže i brže. Uživao je, a tek sam ja. U tom trenutku nas nije bilo briga što nismo koristili kondom. Ko će posle onolike rakije i cigara o tome da razmišlja. Nismo želeli bilo šta između nas. Postao sam već grub, bio je sve glasniji. Počeo sam da ga vadim celog i gurnem iz sve snage. Dopalo mu se. Oborio sam ga na stomak, popeo se na njega i nastavio da ga tucam iz sve snage. Dominiram, ali najviše volim kad kuja klekne i jebem je ko pravu kučku. Bio sam u čučećem stavu i ubacivao nosoroga u njegovu, sada već razdaljinu pičku. U toj pozi sam izdržao još 2 minuta. Počeo sam da svršavam, legao sam na njega, a on je već bio na stomaku. Bio je to jedan od najboljih orgazama u mom životu. Nisam ga vadio dok poslednja kap moje vrele sperme nije završila u njegovom čmaru.
I ako ste mislili da je tu kraj....prevarili ste se. Kuja me je oborila na stomak u želji da me kara. Bio sam u šoku. Mislio sam da je isključivo pasivan. Nisam imao često takvih iskustava. Probao sam, ali sam više voleo da ja budem dominantan. Gurnuo mi je prst, a ja sam se nadao da će da odustane, jer nisam bio sređen. Kaže mi: Ne brini, nema veze, uživaćeš kao i malopre.
Ne mogu da verujem. Pristao sam da me kara kuja. Bio sam pijan i ošamućen, skroz opušten. Posle nekoliko ulaza prstom, zatekao mi je kurčinu. I koliko god da nisam bio razrađen...priznajem da me nije bolelo. Uživao sam, iako sam dupe dao dva puta i to likovima koji su bili stvarno alfa mužjaci.
Skakao je na meni nekih 5 minuta i istovario se u moje dupe. Koliko god sam se osećao ko kurva, moram da priznam da mi je to bio najbolji sex u životu.
Evrovizija se završila, a moj drug se vratio u kuću u kojoj smo se minimum 2 sata dobro zezali. Rekao je:
Sram vas bilo. Mi smo se nasmejali i počeli da se oblačimo. Žurka je završena. Tamo sam bio tri dana...i nije bilo dosadno. Nastavak sledi ...

Kategorija:
Gay erotske priče