Treba sve probati u zivotu...

Na sajtu sam procitao dosta raznih i zanimljivih prica,pa sa rijesio da napisem i ja svoje jedno gej iskustvo.

Bilo je to prije 2 godine,imao sam tada 19 godina i kao i svi u tim godinama stalno sam bio napaljen i zeljan seksa.Ali,iako sam strejt zamisljao sam kako bih volio da probam da popusim kitu nekom obdarenom liku.Ta zelja je bila dugo u meni i na kraju sam je i ispunio.

Preko nekih sajtova sam upoznao jednog kul lika iz Teslica i pricali smo tako par dana,reko sam mu sta zelim,on je na to dodao da ce mi ispuniti zelju u narednom periodu.Od tada je proslo oko mjesec dana i izgubio sam svaku nadu da ce se javiti opet.Nakon nekih dva mjeseca stigla mi je poruka sa sadrzajem:

-Ako si jos uvijek zainteresovan da ostvaris svoju zelju,dodji kod mene u Teslic,za vikend sam sam u stanu.

Ne mogu opisati kako sam bio uzbudjen,ali i u stahu.Ipak na kraju sam odlucio da odem.Krenuo sam u subotu oko 19 casova,trebalo mi je oko 1 sat da stignem do njega.Kada sam stigao na njegovu adresu bio sam napaljen kao nikad,ali noge su mi se tresle mislio sam samo da odustanem,ali ipak mibje to bila zelja.

Pozvonio sam na vrata,sacekao par sekundi,i onda je Kiki(tako cemo ga nazvati) otvorio vrata.Bio je jako lijep,visok oko 190 crn,dobro gradjen.Od uzbudjenja jedva sam se pozdravio sa njim,on me poziva da udjem i da sjednem.Kada sam sjeo pitao me da li sam za pice.Naravno prihvati sam i on nam je donijeo pice i sjeo pored mene.Tu smo pricali malo o svemu,o nasim fantazijama i sl.Na tv je nasao dobar bisex pornic,dok smo gledali obojica smo bili vidno uzbudjeni.

Nisam dugo cekao poceo sam maziti njegov kurac preko trenerke,vec je bio napola digunt i prelijepo ocrtan na trenerci.

-'Izvadi ga slobodno' rekao je,

Kleknuo sam ispred njega i polako pobukao trenerku dole,a ispred mene se pojavio komad od nekih 19 cm stvarno prelijep.Poceo sam da ga drkam,pa brze,i jos brze,a onda je on mene uhvatio za glavu i samo reko 'Vrijeme je da ga pocnes pusiti'.

Poceo sam polako lizati glavic pa onda jaja.poceo sam ga polako uvlaciti u sebe,ali je stvarno bio prevelik pa nisam mogao citavog staviti u usta.

u jednom trenutku je ustao i rekao da ja sjednem pa da on meni popusi.Bio je jako dobar u tome jedva sam se sudrzao da ne svrsim u 10 sekundi.Nakon par minuta legao sam na krevet a on je legao preko mene u pozu 69 i poceli smo pusiti kao ludi.Mislio sam da sam u raju.

Nije proslo dugo poceli smo svrsavati jedan po drugom u jakim mlazovima.sacekali smo malo a on je otisao nesto u kuhinju.Vratio se sa tubom slaga i rekao da ima veliku zelju da lize slag sa mene.Ja sam legao na ledja a on je poceo sipati slag svuda po meni,na prsa,kurac,pa cak i u usta.Poceo je da lize,svaki dio mene je polizao,ljubili smo se strasno i svud po nama je bilo slaga.Od uzbudjenja sam poceo da svrsavam kao lud a on je svaku kap spreme polizao i progutao.

Nakon toga sam ga pitao da se istusiram na sta mi je on rekao da hoce da se tusiramo zajedno,pristao sam i otisli smo u tus.Tu smo popusili jedan drugom jos jednom i zavrsili kupanje.

Zakljucili smo da smo se jako lijepo proveli i kako hoce sa se vidjamo i dalje,naravno odmah sam pristao i rekao da cemo sigurno jos nesto probati.Pozdravili smo se i nakon toga sam se uputio kuci jako srecan jer sam ispunio svoju zelju.

DA LI VAM SE SVIDJA PRICA?

Kategorija:
Gay erotske priče