Postar 1

Napolju pada kisa, a ja ocekujem posiljku iz Amerike. Dobio sam poruku da ce stici danas, ali jos uvek nema postara. Da bih prekratio ovo vece posle napornog dana, ukljucujem televizor u nadi da cu pronaci neki sadrzaj koji ce mi zaokupiti paznju dok ocekivana posiljka ne stigne. I taman kada sam pomislio da sam pronasao nesto sto ce mi okupirati misli, cujem zvono. Dva zvona.

Odeven u belu majicu i sivu pamucnu trenerku uzurbano odlazim do ulaznih vrtata. Otvaram ih i ispred mene se nalazi postar. Pokisao postar koji se izvinjava jer dolazi ovako kasno, ali kisa je napravila haos u gradu i on jdnostavno nije uspeo ranije da dodje do mene. Prihvatam objasnjenje i iz ne znam kog razloga ga pozivam da udje i da se makar obrise pre nego sto nastavi dalje.

Postara ulazi u stan, a ja prihvatam njegov gornji deo uniforme kako bih je postavio blizu radijatora, ne bi li se sto pre osusila. Za to vreme ga usmeravam ka kupatilu objasnjavajuci mu gde se nalazi peskir kojim se moze posluziti.

Ubrzo izlazi iz kupatlia i ispred mene se nalazi muskarac od oko 30 godina, zgodan i blago nabildovan. Crna kratka kosa i brada od par dana isticu njegove grube crte lica, a prozirno zelene oci daju blagu toplinu njegovom lepom muskom licu. Pogled se spusta nize i primecujem da mu je kosulja blago otkopcana, a ispod nje se nazire zlatni lanac i cvrste maljave muske grudi. Podvrnuti rukavi na kosulji su dodatno isticali snazne i maljave ruke coveka koji se odjednom zaokupio moju paznju.

- Gde mogu da sednem? - pita promuklim muskim glasom koji cini da moje telo blago zadrhti.

Usperavam ga ka ugaonoj garnituri i pitam da li je raspolozen za kafu.

- Rakija bi mi bas prijala. I casa vode ako vec zelis da budes dobar domacin.

Dok je ovo izgovaramo, seretski se osmehnuo i krenuo da trazi posiljku po torbi. Odlazim u kuhinju i ubrzo se vracam sa flasom rakije i bokalom vode.

- Izvini sto kasnim, ali skoro sam poceo da radim pa se ne snalazim bas najbolje. Svi misle da je lako raznositi pisma, ali umori se covek. Ceo dan obilazim stanove i kucam na vrata. I taman kada pomislim da sam zavrsio za danas i da mogu kuci da se malo iskuliram, krene ova jebenu kisu koja nikako da se zaustavl. A ja kao kreten nemam nista da se zastiti. Mokar sam do koze.

- Jebi ga. Popij rakiju i iskuliraj malo. Uskoro ce prestati kisa. Ziveli!

Uzvraca pogledom dok da gutam pogledom dok grubim muskim pokretima prinosi casicu ustima. U meni sve treperi i budi zelju da budem ista ta casica koju drzi u grubim krupnim muskim sakama.

- Sta ti radis, inace? Odmaras malo, a?

- Tako nekako - uzvracam nespretno - Malo sam umoran od posla, pa gledam kako da prekratim vreme do spavanja.

- Najbolje je da nadjes neku picku i tako da se uspavas. Ja najvise volim tako. To mi najbrze ubije vreme.

- Nije ti to los predlog. Pretpostvljam da je to iz iskustva? Vi postari sigurno imate pune ruke posla kada su zene u pitanju?

- Da je tako ne bih sada blejao kod tebe, vec bih zakucavao neku u zgradi.

- Haha. Ima smisla to sto pricas.

Nastavljamo da pijemo rakiju, dok se na televiziji vrte neke polunage devojke u nekom muzickom spotu. Primecujem kako ih jebozovno gleda i kako blago pritiska kitu preko pantlalona.

- Kako su dobre ove picke. Svasta bih im radio sada.

Osmehnem mu se i opcinjeno nastavljam da posmatram kako njegova desna ruka sada jos jace steze kitu zarobljenu u grubim postarskim pantalonama. Pogled koji ostavlja bez daha cini da skupim poslednji atom snage i upitam:

- Ti si se bas nalozio, a?

- Brate jesam. Dugo nisam nista karao, tako da sam bas zagoreo.

Namigne mi, upucujuci osmeh frajera koji sve vreme masira svoje medjunozlje i uzburkava moju mastu.

- Ne znam kako da ti pomognem, ne poznajem komsinice koje bi ti sada rado pomogle. Moraces sam!

- Haha, ma kako sam zagoreo dao bih bilo kome samo da mi isprazni jaja. Bas dugo nisam karao.

Shvatam da je primetio da ga sve vreme pozudno gledam i upijam svaki njegovi pokret. Znao je sta izgovara, hteo je da razgori pozudu u meni kako bih mu pomogao da se isprazni.

- Hoces vodu da se malo ohladis?

Ustajem i prilazim da mu napunim casu vodu koju drzi u snaznim rukama. Na neki cudan i nespretan nacin uspem da prospem vodu po njegovim pantalonama.

- Izvini, nisam namerno. Stvarno nisam hteo.

- Ma opusteno, vec sam mokar tako da ovo nije nista novo.

- Izvini jos jednom. Hoces da ih prosuim pantalone dok ne krenes? Stavicu ih na pec pored gornjeg dela?

Bez odgovora ustaje i krece da skida svoje pantalone. Ja ostajem bez daha, ali sa njegovim mokrim pantalonama u rukama, a on ostaje u belim slip gacama koje isticu dobar sadrzaj koje jedva skrivaju i snazne misicave dlakave noge. Primetio je da sam se pogubio, pa iz mojih ruku uzima pantalone.

- Hoces ja da ih odnesem? Vidim da si se pogubio. Nisi video muskarca do sada, a?

- Ne, ja cu da odnesem pantalone.

Ne znam kako, ali uzimam pantalone iz njegovih ruku i odnosim ih na pec u obliznju sobu. Za to vreme se trudim da se priberem i skoncentrisem, ali rakija cini svoje. Pojacava zelju za postarom, a ja gubim razum.

Vracam se nazad u dnevnu sobu i zaticem postara kako levom rukom pritiska sada vec nadignuti kurac u gacama.

- Hoces ga, a? - pita me grubim muskim glasom pokazujuci na svoju povecu izbocinu u gacama.

Prilazim mu, pomeram sto koji nas deli i hitro se spustam na kolena. Ubrzo su moje ruke zavrsile na njegovim snaznim muskim butinama, dok su njegove grube sake preuzele inicijativu i krenule da usmeravaju moju glavu ka skrivenom sadrzaju njegovih gaca. Osecam njegov opojni muski miris...

(Nastavice se)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Ali kako doci do tog POŠTARA?

Korisnik

Predobra priča, jebeno napaljiva.