CRNAC na službenom putu

Italija. Ta prelijepa mediteranska zemlja. Uvjek okupana suncem. Italijani - ti zgodni frajeri koji pričaju takvim melodičnim jezikom koji uzbudi svakog frajera. Ja sam sreo jednog. Rođen je u Italiji. Crne je puti. Strašno velikog crnog kurca sam tada primio u moje "odaje". Nije mi žao. Htio sam crnca.

Naravno, pronašao sam ga na gay chat aplikaciji. Ništa neobično. Dokle nam god na čelu ne bude pisalo ko je gay, a ko nije, teško da možemo se drugačije snaći. Ne žalim se. Nalazimo se posve blizu. Nekih četiri kilometra, lokacija je RHO, Milano. Razmjenjujemo poruke, zatim taj eksplicitni sadržaj. Uživam u prizoru velikog i crnog kurca. Gledam mu tijelo. Tu crnu kožu sa bijelim dlanovima i stopalima. Želim u krevet ovoga dečaka. Želim da jašem tu crnu zvijer. Velik je i boljeće, znam. Ali ja sam peder koji je odlučio da dopusti muškarcima da svoje kare zabijaju u moju bulju. Obzirom da pičku nemam, to je jedina rupa koju mogu da im ponudim. Pričesto može da boli ali niko me nije tjerao da se guzim i puštam da mi orgijaju u čmaru. Htio sam tako. Sada je rupa široka, razvaljena, ali još se ne žalim - hvala im dok kurca u njoj ima. Volim kurac i trudim se da uživam u svakoj svojoj jebačini.

Ulazim u stan. Tamo me čeka dečak upravo ovako kao na slici. Rekao mi je da će biti na svom kauču i da, kada uđem, odmah sjednem pored njega. Ovu sliku je poslao nešto prije moga ulaska, a sada ja je djelim sa vama. Očekivao sam ga golog. Nisam to dobio. Naravno, opet se ne žalim, ja ću ga skinuti. Prvo poljupci. Te sočne debele usne. Jezik u mome grlu koji kao da traži nešto, ulazi mi duboko. Drži me za guzove, stišće. Predajwm se svome crnome muškarcu. Pred očima mi je njegov crni kurac do kojeg želim što prije da dođem. Želim gutati to stvorenje.

Tako je i bilo; skidali smo se, lizali, nisam htio da nešto preskočim pa sam krenuo redom. Vrat, uho, grudi, pazuh, ruke, prste njegove ruke sam cuclao, zatim stomak, pupak... Konačno su gaće preda mnom. Mirišem ih. Kurac je porastao i daje svoj oblik preko te tkanine koja nas djeli. Mirišem, ližem, zamišljam. Zatim sam otišao dalje. Kurac će još malo da sačeka. Uzimam te crne noge i ližem. Odmah od butina, jezikom dole preko čašice, cjevanice pa sve do stopala. Kada sam polizao tako jednu, odmah sam ponovio postupak sa drugom nogom. Zatim sam lizao ta stopala. Gledao je u nevjerici. Uživao je, znam. Kurac je rastao kao plamen. Konačno su gaće dole. Kurac je oslobođen tkanine. Gledam, a zatim gutam. Odmah sam krenuo halapljivo. Hoću da me krajnici bole od ovoga. Debelo je. Kao da gutam pitona. Ne znam koliko je dugačak. Ali dovoljno da se vrišti od toga.

Lizao je moj šupak. Napljuvao ga. Stavio je kondom. Bio je samo do pola njegovog kurca. Smijali smo se tome. Lubrikant je na kondomu. Razmazuje. Prstima ga ubacuje i u moj čmar. Zatim ulazi. Kao pozvan gost i dugo iščekivani. Samo ovaj razvaljuje sva moja vrata. Nije mu trebalo mnogo da mi silom otvori prsten šupka i počne prodirati. Imao je obzira na početku. Dobijao sam lagane udarce. Zatim je ritam krenuo. Stenjao sam. Boljelo je kako sam i očekivao. Na pamet mi nije padalo da prekinem ovu jebačinu zarad malo boli. Neka boli koliko i mora ali ja moram biti izjeban. Jahao sam. Čim su me noge zaboljele on je preuzeo igru i zabadao moj kurac, tako dok sam šupkom nad njim. Bacio me je na kauč, digao noge u vis i zabijao. Stenjao sam i drkao svoj kurac. Okrenuo me je na stomak, noge sam imao na podu, a guzu na obrubu kauča. Bila je isturena i spremna za novu turu jebačine tog crnoga kurca. Stenjao sam zbilja kao peder - polu muškim polu ženskim glasom. Nisam se obuzdavao niti je moguće. Na kraju, bacio je kondom i svršio po mojim guzovima. Iskreno ja ne znam ni kada je to počelo. Puno tople sperme sada je bilo po mojoj guzi. Ja pokušavam da svršim. Lakše mi je ako gurnem prste u svoj čmar. Ali on je toliko širok da prste u njemu ni ne osjetim. On mi u tome pomaže. Sada su i njegovi prsti skupa sa mojima kako bi popunili tu ogromnu rupu koja se još nije povratila od njegovog kurca. Sebe posipam svojom spermom. Neću je lizati. Samo ću pod tuš.

Kategorija:
Gay erotske priče