Kaze da smo super par ali je nepar bolja stvar

Vidim da su vam se jako dopale moje price pa sam odlucio da jos jednu podelim sa vama.

Branku i Marka sam ovlas poznavao iz grada, znao sam da su u braku, da imaju decu i da su dugo skupa ali ih nikada zvanicno nisam upoznao. Jedne veceri na rodjendanu naseg zajednickog prihatelja smo se zvanicno upoznali. Rodjendan je bio intimnije prirode, kucna varijata. Vino, meza, uzivancija. Pricali smo tako o nekim neobaveznim temama, i bas sam se nekako povezao sa Brankom i Markom, kao da se znamo 100 godina sto bi se reklo. Vrlo verovatno je i alkohol uticao na celokupnu situaciju. Vece se polako privodilo kraju, i poceli smo da se razilazimo. Ja sam krenuo prvi, da izlazim a njih dvoje su ostali da se pozdrave sa domacinima i da preuzmu parce torte da ponesu deci. Ja sam izasao iz stana, pozvao lift, kada sam cuo Markov glas, nemoj da pobegnes bez nas, i ja sam zadrzao lift i sacekao da oboje izadju. Bojana je zena od 35 godina, niza, plava, grudi podignute u vis, telo zategnuto a guza jako cvrsta a Marko je vec bio u 40im, solidnog izgleda, malo krupniji, siroka ramena i uredno podsisana brada. Kroz par koraka stigli su do mene i usli smo u lift, prokomentarisali smo kako nam je bilo bas lepo i kako nam je drago sto smo se konacno upoznali. “Gde idemo na after?” pitao sam ih. “Neki drugi put” rece Branka kroz smeh, a Marko rece, moram da obavim neke bracne duznosti. “Kada su bracne duznosti u pitanju, to je opravdano bez razmisljanja” rekao sam i dao im do znanja da stvarno ocekujem taj “drugi put za after”. Izasli smo iz zgrade, hodali prema parkingu kad je Branka rekla, pa daj Marku svoj broj da se dogovorimo za to pice nekad. Izdiktirao sam mu broj, pozdravili smo se i razisli.

Nakon par dana, dobio sam sms sa Markovog broja, i pitanje, kad idemo after?! Odgovorio sam kad ste vi slobodni skontacemo se. Naravno da sam odmah poceo da razmisljam o tome gde bi to mogli ici, sta i kako. Dogovorili smo se na Viberu kada ce Marko doci da me pokupi i ja sam krenuo da se spremam. Marko je trebao da dodje po mene u 20h, tako je i bilo. Dosao je po mene u opustenom izdanju, pamucna trenerka, patike i majica bez rukava. Nasmejao sam se i pitao, “bas ti je to stajling za after?”. Marko je procistio grlo i krenuo sa izlaganjem: “ Slusaj, Branka i ja smo specifican par, volimo da eksperimentisemo sa pojedincima, sa drugim parovima i sa raznim seksualnim pomagalima.”

Nasmesio sam se i klimnuo glavom sto je bio znak da moze da nastavi.

“Videli smo neku perverziju u tebi, meni je kita pulsirala celo vreme pre neko vece, iskreno, da smo bili sami ponudi bih ti ga bez mnogo razmisljanja. Branka je to primetila, zato je i bila glavni inicijator da se bolje upoznamo.

Samo sam se nasmejao i rekao da sam i ja primetio da su i oni jako perverzni po njihovim pokretima, njihovom migoljenju po kaucu, dodirivanju i saputanju. Samo je klimnuo glavom.

Krenuo sam rukom prema njegovom kolenu, pogledao me u oci i krenuo je direktno da me poljubi. Prihvatio sam poljubac i ljubili smo se tako na parkingu, ruke su same krenule. Mazili smo jedan drugog, strast je kljucala, stakla su zamaglila dok se od jednom nije povukao i rekao “Branka je otisla kod sestre, stan je prazan, mislim da je znala”

Sabrali smo se malo, smirili jezike i ruke i krenuli put stana, lift nije radio pa smo morali da se penjemo uz stepenice do 4. sprata. Stalno se okretao da vidi da li sam tu, da necu da se predomislim i pobegnem ali naravno da nisam zeleo.

Usli smo u njihov lepo namesten stan, koji je bio jako veliki i mirisan. Mirisao je na mirisne svece i osvezivace prostora sto mi je prijalo. Marko nam je nasuo vino, dok smo se ljubili. Skinuo se, imao je stomacic, lepu guzu i bio je jako maljav po telu. Kita mu je bila obrezana, nekih 14cm, uredna. Kleknuo sam, prvo sam jezikom kruzio oko kite, pa sam se spustio do lepo obrijanih jaja. Jezikom sam prvo lizao jedno, pa drugo, pa sam strpao jedno u usta, pa drugo u usta i na kraju oba. Marko je dahtao, stajao je tako, gledajuci u mene sa polu otvorenim ustima i krutim bradavicama i samo je cekao trenutak da moj jezik dotakne glavic njegovog kurca. Odlucio sam da mu skratim muke i jezikom sam krenuo uz knjegovu kitu, dahtanje je bilo ubrzanije. Kada je moj jezik dotakao njegov glavic, i Marko osetio moj dah na njemu kolena su mu se zatresla. Pustio me je da odredjujem tempo, da sam lizem njegovu kitu kao neki sladoled, kao lizalicu. Nije veliki pa sam ga bez problema primao do grla, sto je Marka nenormalno lozilo. Nije mu trebalo dugo da svrsi, pitao me je da li moze da mi napuni grlo na sta sam pristao. Otisli smo da se istusiramo, nakon cega smo zavrsili flasu vina uz neke planove za buduce susrete. Odvezao me kuci i pozeleo mi je laku noc. Ujutro me docekala poruka od Branke koja mi se zahvalila na ovome i rekla da jedva ceka nase nove avanture...

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Ostavi u por v i b e r broj,nisam vip mogu ti por poslati,lp

Korisnik

kuckicaNOVA Seres

Korisnik

Eh to se retko dešava,mada jednom sam i ja imala nešto slično.Samo njegova supruga je želela da gleda dali mogu primiti karu od 23 cm u guzu jer se ona nije usuđivala.A ušaoje samo tako,kada je videla kako nas dvoje uživamo počela se samozadovoljavati.Uh taj njen muž je bio izdržljiv jebao me istim tempom menjajući poze više od pola sata.Hvala Hajriji i Denisu. Heart Kiss Angel

Korisnik

Eh da je više ovakvih parova, mada bi bilo još lepše da se i dama priključila.