Samo sam lizao - baš sve

Sve je dogovoreno. Preko sajta smo se dopisivali. Uživali smo nekoliko puta u sexu koji je bio sjajan. Svaki put je bivao i sve bolji jer smo mi bili sve opušteniji. Istraživali smo sebe. Tražili poze koje neko od nas dvojice nike do sada probao. Pružali smo jedan drugome i oralno zadovoljstvo i s time išli do kraja. Sperma je završavala po našim licima, po mojoj bulji ili se naprosto samo gutala.

Ovaj put nije bilo tako. Ležali smo. Pričali o nekim temama koje nisu bile vezane za sex, gay odnose niti išta što bi bilo logično za dva obnažena pedera u krevetu. Poželio sam da ga ližem. Njegovo tijelo doživio sam kao poslasticu koju sam zaslužio. I tako smo počeli.

Ljubili smo se. Dugo. Sočno. Gurali smo jezik jedan drugome što je dublje išlo. Razmjenjivali smo pljuvačke. Pljuvali smo jedan drugome u usta. Učinilo nam se tada kao neophodna tečnost za razmjenu. Njegov izduženi vrat. Lizao sam kao i uši. Radilo ga je. Zgrabio me je čvrsto i krupno ispuštao dah. Mislio sam da je sada kraj predigre. Kurac je neminovan da odmah završi u mom analu. Nije to učinio. Pustio me je da idem dalje. Lizao bih bradavice. Te male sočne izbočene mrvice koje sam stiskao usnama. Lizao bih stomak. Jezikom bih ulazio i u pupak. Zatim kurac. Dugačak. Ne naročito debeo. Ali zaista dugačak i sjajan je kada je u mome analu. Osjetite njegovu pentraciju jer zahvaljujući dužini ovaj dečak ima više "prostora" za rad svojih kukova prilikom karanja. Valjano je napomenuti da on to zaista radi vješto i istrajno. Samo sada nije bilo toga. On se nalazio duboko u mmom grlu i dok sam onako krljao pokušavajući da dođem do vazduha, držao je moju glavu ne dozvoljavajući mi da se odvojim od njegovog kurca. Imam dovoljno široka usta pa mi nikada nije bio problem "progutati" oba jaja dečaku kojeg obrađujem. Ni sada nije to bio izuzetak. Oba jaja sam stavio u usnu duplju i jezikom bih lizao. On je drkao svoj kurac i uživao. Podigao sam mu noge. Kao da sam ja sada taj koji će jebati. Ali ne. Nije to razlog. Tražio sam njegov anal, ali umjesto kurca položio sam svoj jezik tu. Svojim rukama je širio svoje guzove kako bi mi oslobodio prostor da jezikom prodrem što je dublje moguće. Lizao sam. Jako. Moćno. Stenjao je ne krijući zadovoljstvo i oduševljenje. Govorio mi je one riječi. Prljave, znate... Jer ja tako volim. Lizao bih njegove butine i sve do stopala. Tu bih se više zadržao. Lizao sam ih od pete do prstiju. Zatim bih sve nožne prste stavio u usta. Gledao je u nevjerici. Jezikom bih prolazio između prstiju zatim cuclao svaki prst ponaosob. Lizao bih i gornji dio stopala, ponovo se vraćao na prste i tako ponavljao proces. Vratio bih se po karu. Želio sam da gutam. Želio sam gutati sve. Ali dalje nisam mogao. Sperma je već bila na njegovom stomaku. Nisam primjetio kada je svršio. Pogledao sam ga. Pogled je bio još u nevjerici kako ni sam nije očekivao tu svoju spermu. Dobro, sada ću je bar oblizati.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

kakva prica, prelepo ih pises i naravno, meni se svidja deo sa stopalima Smile

Korisnik

Nema ništa lepše nego kad mi neko liže i masira čmar i guzu celu