migranti - to se pamti

Dugo na netu citam komentare kako ljudi koriste priliku da budu sa arapima koji su po srbiji u izbeglistvu. Ja uvek kada prodjem pored njih, mnogo ih je, bucni su i ne znam kako se sa njima dolazi do te teme. Uvek mislim prebili bi me ako bi ih pitao tako nesto.

Ipak, moja zelja je bila sve jaca i jednom sam ciljano krenuo ka autobuskoj stanici u beogradu.

Pusio sam pljugu kao fol cekao nekoga, napolju ni vruce ni hladno, oktobar i suncano. Migranti prolaze u grupana, poneki i sam. Posle skoro pola sata prilazi mi jedan da pita za cigaru i gde ima dnevni hostel. Pljugu mu dam a za hostel kazem da ne znam ali da mogu da mu pomognem drugacije tj da nemam obaveze i da moze kod mene da se osvezi itd.. On se zahvalio ali kaze da je sa bratom.. U meni se sad tu lomilo - ici na sve ili nista. On je inace bio lepuskast, mrsaviji tip sa brcicima, u farmerkama i duksu. Visok je oko 185, crna kosa kojoj je vreme da se skrati jer se vidi da fura kratku frizuru. Ono sto me je zacudilo, garderoba cista. Engleski dovoljan da se lepo sporazumemo. Ja kazem ajde mozete ti ibrat do mene, zivim sam. U tom trenutku on pozva telefonom brata. Posle nekolikoinuta sa dve velike torbe pritrcava lik nama. On je malo nizi od brata, ali gradjen kao apolon. Napuca lik, pocepane farmerke, uska majica na duge rukave, neke seljacke naocare. Sve u svemu, kao lik iz jeftinih a popaljivih pornica. On je jos bje znao engleski od brata...Krenuli smo do mene, ja sam ziveo u iznajmljenom stanu kod Usca, krenuli smo peske preko mosta. Pricali su mi o svom zivotu i kako im je tesko.. Iz Sirije, oni izbegli a njihovi ostali trenutno (posto sam pitao gde su im zene). Mrsavi ima zenu ovaj drugi ne. Kaze da su ranije radili u Dubaiju (mrsavi na gradjevini a nabildovani u restoranu).

Napokon sto stigli do mene. Rekao sam im da se osecaju kao kod kuce, pokazao gde je kuaptilo, dao i peskire. Seli smo u dnevnu, prvi je otisao da se kupa mrsavi. Ono sto me je iznenadilo, skinuo se ispred nas. Ja nisam video veci opusteni kurac u zivotu. Primetili su da gledam valjda su navikli na to. Kaze, kroz smeh, svestan je sta cuva u gacama. Otisao je da se kupa a ja sa bratom nastavio da prica. Rekao mi je da njegov brat ima ogromnu kitu i da nisu svi tako obdareni. vidim da je raspolozen za tu temu. "pa videcu i tvoju pa cu ti reci" ja kroz smeh. On kaze evo mozes odmah da vidis samo je problem sto moj nije opusten sad. Dugo nisam ni drkao pa se lako napalim.

u tom trenutku je krenuo da otkopcava snalu od kaisa, popaljujuc zvuk. Ustao je i bukvalno kod moje glave sa svucenim farmerkama stajao tako. Kroz bokserice se ocrtavala kita. Istina, ne dugacka ali debela. Protresao je kitu, time sam video koliko su mu jaja ustvari velika. rekao je "teska jaja" i nasmejao se.

skinuo je gace i u tom trenutku iskocila je kita. Kratka ali bas debela, sa zilama. Brat je imao mozda ogromnu kitu ali ovaj je imao nemoguce velika jaja. Rukom mi je dao odobrenjr da ih "izmerim". Krenuo sam ka njima i u tom trenutku mrsavi je usao u sobu. Sa poludignutom kitom ali kao da nije odobravao bratovo ponasanje, krenula je prepirka na arapskom. Ubrzo dva arapina sa dignutom i poludignutom kitom nesto pricaju a ja izmedju dve vatre. Mrssvi mi se na engleskom izvini zbog neprijatnosti a ja kazem sve u redu. Onda je i on rekao da ako je sve u redu mozemo da svi nastavimo. Osecao sam se glupo jer je trenutak prekinut ali nisam hteo da propustim priliku. Seli su pbojica na kauc jedan pored drugog, a ja klecim ispred. Drkam. Veliku i tanku kitu, dlakave noge i dlakava jaja. Kracu kitu (oko nekih 15cm) ali nevidjemo debelu i zila u, butine ogromne od teretsne, manje dlakave, jaja sveze obrijana. krenem i da pusim mrsavom, divna kita. nabildovani skoci i nece da mu se pusi dok se ne okupa. on ode ali posle 3 min vice iz kupatila. odosmo obojica, gde smo akciju nastavili ispod tusa. bilo je smesno, u maloj kadi nabildovani i ja, mrsavi ispred kade drka.

ja klecim, iznad mene gromada koja glasno dahce. Nije dugo trajalo, brzo je svrsio...

iz kade sam pusio mrsavom i drzao mu dlakava jaja. Bilo je divno.

uskoro je i on svrsio.

Njih dvojica su ostali to popodne kod mene, posle nekih 3 sata smo ponovili sve ovo, samo jos zesce...

da li ste za nastavak?

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

I ja bih volio da me neki migrant jebe...ali mora biti diskretno jer ih i a ovdje kod mene, nisu prolazni.

Korisnik

Au jel imas nekog Arapina ? Mozes se javiti u Inbox ?

Korisnik

Samo nastavite. Iako sam pisao priče o ženama i romima, i ovo je nekom lepo.

Korisnik

Extra samo nastavi

Korisnik

extra,,,i ja sam bio par puta sa migrantima,,extra su jebaci

Korisnik

Da niko se ne usuđuje napisati na ovu temu.A sada posle ove tvoje priče jaću napisati jedan događaj od pre tri godine.Jer sam u busu čuo dvoicu kako pričaju da ih /mislim migranata /naj više ima u loznici kod autobuske i u Banji Koviljači na železničkoj ali ih ima dosta u parku i po šumi iznad Banje.Kod nas u Zvorniku sam možda srela njih dva tri za sve ovo vreme.Donelasam odluku da probam taj čokoladni kurac.O tome uskoro pišem.Priča inače liči na realnost
Kiss