Моје женче и њен ватерполиста

Женче ми је признала да је мува већ неко време један ватерполиста, наравно да му се она већ била дала. И били смо код њега у апартману на скијалишту, док сам ја скијао он ју је пунио. Али после тога је настављено њихово дописивање и она ми је рекла да јој се набацује, ја сам јој рекао па добро изађи с њим на кафу и то је то нећу се љутити, она се као правила па нема шансе ово оно, и после дужег убеђивања она као наводно први пут да им је пристане да се види с њим и каже ми да ће шта год да се деси испричати. Изашли су у један ресторан на пиће и вечеру, она се тај дан детаљно спремала обукла се баш као што зна као дама а опет секси, Црну сукњу до колена са малим разрњшом црне самоджеће чипкане чарапе, обукла је њене омиљене црне тангице, белу кошуљу са деколтеом и црни чипка и брус, и преко тога црну блузу, благо се нашминкана и пустила косу. Изашла је из куће око 19h.

После ми је све испричала. Није могла сакрити шта се десило. Док су вечерали он јој је мазио руку, па по колену, шапућао јој на уво, да би после вечере завршили у његовом стану. Тамо ју је полако скидао све док није остала у тангицама и брусу, тада јој је покидао тангице и почео да јој лиже њену обријан пичкицу, док јој је месио њене сисе својим снажним рукама, она је била сва влажна. Потом је она њега скинула он је остао само у боксерицама. Љубила га је по његовом издепилираном телу спуштајући му се ка набреклој кити, зубима му је скинула боксерице и његова кита ју је лупила по лицу, она је почела прво да му лиже јаја па да му пуши, тада јој је рекао да неће издржати дуго, на то је она убрзала пушење и свршио јој је у уста. После нису правили паузу него јој је он скинуо брус и чарапе које су се том приликом и изцепале, рекла је да је љубио једно 20 минута по телу док опет није сишао да јој лиже пицу и гузу, утом се и њему поново укрутио, тада се она окренула на стомак и рекла му да јој га стави у гузу, што је он и урадио, и поче прво лагано да је јебе па све брже и брже легавши преко ње, а једном руком гњавио сису док је другом надраживао њен пичић обријани, па јој је извукао киту из гузе и почео да гура снажно у пичку док јој је притискао клиторис прстима па су се наместили тако да јој је обема рукама месио сисе док јој је његову набреклу киту која је мало дебља од моје а дужине можда сличне, набијо мало у пичић мало у гузу. После неког времена он је био близу свршавања па ју је питао где и како жели, она му је рекла да јој напуни гузу и да је време да је врати кући мени. Он ју је послушао и набио до краја снажно у гузу, она је јаукнула да ју је сигурно пар станова около чуло. Мало се прибрала навукла сукњу кошуљу и рекла му да је вози кући, тада јој је он рекао да се боље среди да ја не провалим. Она му је рекла да не брине он за то и да ће мени све рећи и да планира да је јебемо обојица што и очекујем ових дана можда и вечерас ил сутра пишем.

Дошла ми је раздрагана, разјебана, уморна, срећна и насмејана кући. Успела да ми ово исприча, док сам је ја мазио голу свугде по телу а она ми га издркала брзо сам свршио она ми га пољубила и заспала. Само ми се захвалила.

Kategorija:
Strejt erotske priče