Моје женче с бившим њеним колегом

Моје женче је у бившој фирми с времена на време излазила на пиће с колегама, који су је и прцали, поготово један од њих, који се јој је наводно био као брат.

И ето, једном ја на послу и жена мени јавља да ће децу одвести деда и баба код њих па да смо вечерас сами, и рече да ће доћи тај њен колега после посла на кафу, а то је у периоду док сам ја на послу, рекох,. Ок. И знајући до кад ради а да је жена сама кући реших и ја да шмугнем с посла па да мало шпијунирам жену.

И тако дођох кући неких сат времена пошто је он стигао, и са друге стране дворишта се пришуњам сопственој кући и затичемо сцену гледајући кроз прозор дневне собе како он седи потпуно го у мојој фотељи а моје женче клечи гола и пуши му киту, а већ видим сперму по њеним леђима. Да би полако почела да га љуби као што мене буди љубећи га по стомаку и грудима, па љубећи га по врату опкорачила га је и набила се на његову киту говорећи му како је јако лепо кара и каже му да смо јако слични у сексу. Он је набија одоздо она га стиска за рамена, он је диже и баца се све са њом на угаону гарнитуру, јебе је тако снажно а она вришти као никада самном, он вади његов курац из ње и спушта се да јој лиже разјебану пицу, а она се подвлачи под њега и пуши му киту, он свршава и грчи се пунећи јој уста након неких 7-8 минута. После тога су се извали ли и запалили по цигарету, тада сам одлучио да је зовем и кажем да стижем кући мало раније. Почели су брзо да се спремају она на брзину ставила кафу и њему сипала ракију да испадне као да је тек дошао. Сачекао сам све то неких 15-20 минута и ушао, чекала ме је кафа на столу, седели тако и ћаскали ја намерно навацивао тему секс он вешто избегавао да би кренуо кући, ја га испратио до капије и питао га јел прца нешто, он ми само кроз смех рекао и текако једну госпођу, ја се насмејао и рекао му знам, знам, видео сам, сео је збуњен у ауто.

Кад сам ушао у кућу та госпођа се већ спремала за туширање и ја сам ушао са њом у туш кабину и пробио је уз плочице и набио јој курац у њену већ разјебану и влажну пичку, и као кроз шалу јој рекао ал те твој колега што ти је као брат разјебао свака му част, она се као љутну и рече ћути будало и јеби ме. Ту ноћ смо се је али више пута све пребацивали једно другом на групни секс који се недуго и десио.

Kategorija:
Strejt erotske priče