Banjicka suma III

Opet je nastupila izvesna pauza posle naseg susreta. Ali kada sam video njegovu poruku "Veceras, suma" odmah su me prosli zmarci tihog uzbudjenja, odmah mi se pred ocima pojavilo njegovo prekrasno velicanstvo u svoj njegovoj lepoti. Primetih i da mi se pojacalo lucenje pljuvacke.

"Nemoj da zaboravis zenine gacice, bez njih ne dolazi" bila je jedna od poruka koje smo razmenili tom prilikom. Naravno da sam bio spreman pa sam mu odgovorio:

"U dzepu su, nema iznenadjenja". Tako smo izmenili jos nekoliko poruka u kojima mi je najvio da ce da me snima dok mu budem obradjivao sampiona. Naravno da sam pristao, ta cinjenica kao da me je dodatno uzbudila. Na samom kraju kuckanja stigla je poruka:

"Zelim da budes moja kanta za istresanje sperme"!

"Naravno, uvek! bio je moj odgovor.

U dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu bio sam tacno u minut pa sam stazicom krenuo prema nasem mestu zeleci da ga sto pre ugledam. Kako sam prilazio nasem mestu sve vise me je obuzimao strah da nece doci. Na samom mestu ga nije bilo ali kada sam se okrenuo, bio je na dva metra iza mene. Toliko sam bio uzbudjen da ga nisam ni primetio dok me je pratio tih stotinak metara.Taj osecaj, vec jasan u tom trenutku, da sam igracka u njegovim rukama koja mu sluzi za fiziolosko zadovoljstvo mi je nadula grudi i posle njegovog naredjenja da ga skinem, bio je u trenerci, njegovo velicanstvo se naslo u mojim ustima. Tada je poceo i da snima moje sisanje i lizanje njegovog medjunozja. Trudio sam se koliko sam vise mogao da ga zadovoljim, da se oseca lepo iako me je neudobnost mesta sprecavala... Uzdasi njegovog zadovoljstva su mi davali podstrek dok sam se nabijao ustima, davio, sisao ga, ljubio po bedrima, sisao mu jaja... Jednom reci, njegovo zadovoljstvo me je nadahnjivalo.

Onda u jednom trenutku najavio je svoj vrhunac, naravno snimajuci situaciju. Spremno sam sacekao njegovo praznjenje ali dok sam se oblizivao jedan mlaz njegove sperme je zavrsio na mojoj jakni. Ostatak sam progutao sve se oblizujuci. U jednom trenutku se odmako i naredio mi dsa ga obrisem gacicama moje zene. Naravno da sam to uradio nezno uz jos jedan poljubac njegovog glavica.

Pre nego sto je krenuo rekao mi je da sacekam dva minuta pa da onda idem. Zmarci su me podilazili dok se udaljavao kroz gustis sume. Pomislih kako ne bi bilo lose da nas neki par, neka zenska osoba gleda u zivo dok mu pruzam zadovoljstvo. Osecaj da sam njegova igracka, stvar, predmet koji mu sluzi za fiziolosko praznjenje i sada me obuzima dok ovo pisem.

Zeljno cekam njegov sledeci poziv!

Kategorija:
Gay erotske priče