Ponizna kuckica 6

Dosao je I taj dan kada su Gospodarica Delfina I Gospodar Marko otisli na godisan odmor na Ibica Spanija, a ja I Gospodarica Lenka smo otisli u Bugarskoj, jer tamu je bila neka nudisticka plaza, a Gospodarica Lenka je htjela da proba to.


Ja I Gospodarica Lenka smo putovali sa njeni auto, djip Mercedes, I dok smo putovali ja sam naravno nosio kafez na moj mali kurac, ali u guzu mi je Nabila I dildo I tako sam se voze nekih 1000 km. Bilo je jako neugodno putovati sa dildo u guzu, ali ni sam imao izbor.


Kad smo stigli I smestili u hotelu Gospodarica Lenka je rekla da je onaj recipcioner jako sladak momak. Do tada nikada ni sam imao cuckold odnos sa Lenku, ali osetio sam da cu to doziviti na ovom odmoru.


Taj dan nismo isli na plazu jer smo bili umorni od putovanje, ali kad smo stigli Gospodarica Lenka je zaspala odmah, a ja sam dobio naredbu da raspremim bagaz I da ispeglam njene haline jer mozda da si se izguzvale u kuferu. Kada sam to uradio legao sam na zemji pored spalnu gde je ona spala I tako sam zaspao.


Ujutro sam osetio kako mi nabije njenu nogu usti I tako sam ustao, a produzio sam da sisam njeno stopalo. Gospodarica Lenka mi je rekla da ustanem I da pospremim neke stvare jer idemo na plazu. Spremio sam torbu, pomogao nje da obuce kupace, koje su bile u roze boje, gorni deo je bio jako otvoren kako bi grudi dosle do izraz I kako bi se dobro osuncale, dok donji deo je bio takodje u roze boje I be bio kao neka vrste tange. Iako je imala oko 50 godina niko ne bi dao da ima toliko jer se odlicno odrzaval I izgledala je kao zena bar 10 godina mladjije.


Ja sam imao samo kupace u roze boje ali ipak su bile za muskarce, ali ona mi je dala da obucem kupace koje su bile za zene nesta slicne kao I njene samo gorni deo bio je malo zatvoreniji. Molio sam je da mi radi to, jer svi cu da bljuje u meni, ali rekla je da se e brinem jer do plazu nosicu I muske garderobe nad kupace, a u kupace cu da budem na plazu. Naravno njena zelja za mene je bila naredba.


Otisli smo do plaze, svi su bile gole I muskarce I zene, postavili smo se na plazu, Gospodarica se skidala gola, izgledala je odlicno, a meni….to je bilo moje prvo javno ponizenje.


Skidao sam se I bilo mi je jako sramota, molio sam je bar da svucem I gorni deo, dok za donji I ni je bilo problem jer zadni deo mi je ulazio u guzi, dok predni mi je sakrio pojasu koji sam nosio.


Ja sam imao osecaj kako svi ljudi u meni da gledaju, ali mislim da niko ni je obratio paznju.


Tako je prosao prvi dan, a kad smo se vratili u hotelu, onaj momak opet je bio na posao I radio je na recepciju. Gospodarica mi je rekla da idem u sobu, a ona je ostala dole kod recepcionera.


Nisam znao sata je pricala, ali kada je dosala rekla mi je da veceras izlazi sa onaj momak na veceru. Bio sam malo frapiran kako je ona tako nastapila, jer nikada ni sam znao sta radi Gospodarica Lenka dali je neko uopste I jebao od kad sam postao njeni rob I rob na mojoj supruzi, jer nikada ni sam cuo takvo nesto.


Pospremio sam je I pred da izadje, rekla mi je da sredim apartman I da veceras mozda I da dodje u apartmanu sa momkom, a ja da obucem odel na sluskinje I da sluzim sve sta vce da mi naredi. Rekla mi je da nista ni je razlicnije od ono sta radim sa Gospodarica Delfina I Gospodar Marko.


Nsta kasnije u noci dosli su, a momak kad me video se cudio zasto sam tako obucen.


Ona mu je objasnila moj status ko sam da sam suprug njene kceri, ali ne za dugo I da me oni koriste meni kao sluskinja, kurvica, ednostavno sam bio njini rob.


Onda su poceli da se ljube, a onda I da se jebe, to je prvi put da sam video Gospodarica Lenka kako je jebe, kako sisa kurac, I mislim da momak je bio sasvim zadovolni od sexa, a takodje I Gospodarica jer prvi put sam video toliki kurac I mislim da mu je bio sugurnije nekih 22-23 cm.


Momak si otisao a Gospodarica je naredila da lizem picku, pa posle sexa sam morao da dam jos jedan orgazam kako bi onda lako zaspala.


Tako je bio skoro svaki dan samo sto taj momak koj je bio mladji od meni gledao sta mi sve radi Gospodarica I je poceo je I on da si igra sa mnom I poceo da me ponizava, kako sam morao da mu masirem stopala, da mu ljubim stopala, da mu lizem jaja, da mu sisam kurac I sl.


Jedna vecer Gospodarica je obukla kratka halina koja je bila u crvene boje, tange gacice dok na grudima ni je imala nista osim halinja. Momku koji se zvao Valerij je bio samo nan neki sorc a pod sorcu ni je nosio gace. Oni su rekli I ja da izadjem sa njima u setnju u gradu I za prvi put sam izasao, ponizenje je bio veliko. Oni su setali za ruke kao neki zaljubeni par dok sam ja isao zad njih, kao sluga I nosio tasnu Gospodaricu. Valerij na sve te javne meste je drzao za guzu I se poznavalo njegovo uzbudjenje u gacima, jer je imao veliki kurac. Sv troje smo sedli u jedan restoran, I kad smo poracali pice, Gospodarica mi je pluvnala u pice I naredila da pije tako, dok malo kasnije mi je istresela cigaretu u pice pa naredila sve to da popim.


Drugo ponizenje sta sam dozivio je bio kad smo uzli u market, a ja sam dobio naredbu I maloo novac da kupim kondome, dok oni su isli zad meni, I glumili da ni smo zajedno, a ja sam dobio naredbu da kazem prodavacicu, jer mogu da dobijem najmanje broj kondome za meni, a onda da potrzim I najveci broj kondome za momak moje Gospodarice. Kada sam uradio to oni su prsle od smjeh, a takodje I prodavacica.


Ali tako je prolazio 10 dnevni odmor, dobio sam naredbe od Gospodarica Lenka da za ova njena avantura ne smem da kazem nikome, a ni Gospodarica Delfini.


Kad smo se vratili od odmor Gospodarica Delfina je bila sama u kuci, ja sam odmah kleknuo I polubio njene noge, kao sta sam je ozdravjlavao kada je dolazila kuci.


Primetio sam da je malo uplakana, a kad su se zagrlili sa Gospodarica Lenka, odmah je pitala sta je?


Gospodarica Delfina je rekla da je raskinula sa Gospodar Marko, jer on je lagao, on je imao zenu I djeca u Nemackoj da su bile malo razdeleni, ali sada je odlucio da se vraca kod njih.


Meni je to znacilo uaauuu pa to je odlicno, moja supruga sada nema da stupe u braku sa njega, za meni je bio odlicno, ali ni sam smio da pokazem moje srece.


Zatim odma je rekla da je stoprirala postupka za razvoda braka sa mnom, I pitala me je:


-Sta mislis muzicu jel je to okk?


Na to sam odgovorio da ako smatra da je tako ispravno onda je okk, ali ipak sam malo izglumio da mi je zao zbog njihove rastanka, iako to duboko u sebi uopste ni je bio tako.





KRAJ

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče