Moja prva krosica

„Hej, evo me ispred tvog ulaza“ rekoh glasom promuklim od uzbuđenja sedeći u kolima ispred zgrde čiju mi je adresu dala.


Upoznali smo se u nekom chat room-u i dopisivali par nedelja. Svaki sledeći put sam bio sve više napaljen i sa oduševljenjem sam dočekao njen poziv. Tog dana sam posle posla krenuo ka Beogradu rekavši mojima da idem po neki računar.


Srce mi je lupalo jače nego kapi jesenje kiše koje su dobovale po krovu kola. „Drugi sprat, stan br.7“ odgovorio mi je zavodljivi alt. Peo sam se uz stepenice savladavajući se da ne potrčim. Vrata stana su se otvorila pre nego što sam stigao da pozvonim i brzo se zatvorila zamnom.


U hodniku je stajala ona. Vitka, u čipkastom bodiju, svetlim samostojećim čarapama, nanulicama sa malom štiklom i kratkom providnom ogrtaču boje kajsije. Plava perika do ramena, duga ogrlica od perli, par velikih prstenova i crveno nalakirani nokti.


Nespretno sam je poljubio u obraz i pružio flašu vina. Nasmešila se, sačekala da svučem jaknu, uzela me za ruku i povela u dnevnu sobu. Iako je bila na štiklama bila je malo niža od mene. Nagoveštaj parfema lebdeo je za njom. Seli smo na već razmešten krevet u ukusno nameštenom stanu. Sipala nam je vino sa osmehom dok sam joj nespretno nizao komplimente.


Posle pola čaše vina i malo neobaveznog ćaskanja počeo sam da se opuštam. Primetila je to i predložila da se raskomotim. Ustao sam i dok sam se svlačio, skinula je bižuteriju sa sebe i izula nanule. Sa osmehom je prokomentarisala spremnost mog „vršnjaka“ i obuhvatila ga rukom dok sam ja prelazio prstima preko izbočine na njenom bodiju. Spustila se na kolena prelazeći rukama preko mojih grudi i stomaka. Pogledala me je pravo u oči i moj glavić se našao među njenim usnama. Spustio sam ruke na njeno teme i osetio blago pomeranje perike dok mi je znalački pušila. Ubrzo sam se našao pred vrhuncem na šta je ona prekinula da mi puši, ustala, dodala mi kondom i legla na krevet.


Uzbuđeno sam navlačio kondom preko ostataka njenog ruža na mom kurcu, dok je ona sklonila bodi na stranu i nanosila lubrikant na guzu. Ubrzo sam se našao između njenih nogu. Prihvatila je desnom rukom moju kitu koja je vibrirala od uzbuđenja i navela je na svoju rupicu dok je levom držala skonjen bodi. To prvo prodiranje u guzu jedne CD je bilo ostvarenje želje koje sam imao od kada sam video prvu transicu na stranicama erotskog magazina kao golobradi tinejdžer.


Njena guza mi se činila tako uska dok sam lagano prodirao u nju. Zatvorila je oči i blago zabacila glavu kada sam se ceo našao u njoj. Polako sam ubrzavao dok mi je čupkala malje na grudima i u zanosu prelazila preko silikonskih veštačkih grudi ispod bodija. Ubrzo su se njene depilirane noge u samostojećim čarapama našle na mojim ramenima. Uzdasi su se pretvorili u prigušene krike dok sam se zabijao do kraja u nju i vadio ga ostavljajući samo glavić u njoj. Sa trzajem sam se zabio u nju dok sam punio kondom.


Posle par trenutaka sam izvukao sam iz nje kitu koja je počela da omekšava. Dok je ustajala primetio sam kako se na bodiju ispod pupka širi tamna mrlja.


Dodala mi je peškir i čašu vina. Sela pored mene i prošla mi rukom kroz kosu. „Klinac, vreme je da kreneš“ rekla je sa osmehom.


Dok sam vozio natrag, razmišljao sam šta mi se desilo. Ja, tada klinac od 24 i ona zagazila u četrdesete, krosica... Pružila mi je zadovoljstvo kakvo mi do tada nije priredila ni jedna od devojčica i retko koja žena, krosica ili transica od tada.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Hvala Femmy Heart

Korisnik

Nadam se da cete imati jos mnogo takvih iskustava ❤