Trening zrele matorke

Recimo da sam ja zapo u finansiske probleme i da trazim od prijatelja da nam pomogne da izadjemo iz krize a on zaposli suprugu da radi kod njega kao promoter firme.

Malo jest da se putuje al je dobra lova.Prvi dan kad dodje objasni joj da ce morati prvo da je obuci i da je navikne na poso.

Da ce raditi sa klijentima koji imaju istancan okus za dobro i da ce morat da im udovolji ali da ce on paziti na nju jer je zena od prijatelja.I da ce preuzeti obuku nje u svojoj nadleznosti.Onda ju odveo u sobu gde su je cekalo par golih momaka,sa velikim kurcevima.

Kada je usla svatila je da joj nece biti lako. Poceli su da se trljaju o nju a njoj je naredjeno da svaki kurac mora popusiti i staviti do jaja i da ne izlazi iz sobe dok se svi oni ne istresu i ne budu zadovoleni pusenjem.Kada je to zasvrila i kada je i peti momak istreso u usta a ona svaku kap sperme polizala odvedena je u drugu sobu gdje su na stolicama bili zaljepljeni dildoi njen zadatak je bio da mora na svakoj stolici po pet minuta da sijedi nabijena na dildo .

Zadnji dido je bio tako debeo i velik da jednostavno nije mogao da udje. On ju je posmatrao kako se muci na njemu vec izmorena od ostalih debelih dilda koja su vec bila u njoj onda ju je uzeo podigaoi rasirio joj nogei rekao da ga gleda u oci i misli na spas porodice kako ga je pogledala on ju je samo spustio na stolicu i nabio na dildo koji je glavicem usao do kraja. Sva se zatresla i pocela je da cvlili. Iz nje je pocelo da izlazi sok u malzevima squirt U tom trenutki je pozvao dva momka da se ispisaju po noj dok je tako rasirena i nabijena na dildo.

Kategorija:
Strejt erotske priče