Tatica, stan i ja :)

Ovo se desilo pre nekoliko meseci. :).

Bio sam na grindr i tražio nekog za zabavu, u jednom trenutku mi stiže poruka od starijeg gospodina. Kao i svake ostale online konverzacije pocelo je sa “Ćao,šta radiš/tražiš” itd... Pošto je bio stariji to me je jako zainteresovalo. Nakon nekoliko poruka poslao mi je slike kurca i lica, i svidelo mi se. Pitao je “Šta sad” a ja mu kažem da želim da ga iscedim celog. :)

Dao mi je broj telefona i rekao je da će se javiti. Mislio sam da nema ništa od toga jer tako i bude sa ljudima sa grindra ali nakon sat vremena mi šalje poruku. “Imam stan ajde da pušiš.”

Brzo sam se spremio i krenuo na mesto sastanka, bio sam nervozan, ali bio je zgodan i trebao mi je kurac, pa sam nastavio.

Kad smo ušli u stan, odma je krenuo da me vata, prijalo mi je. Rekao je “lezi” i ja sam legao na krevet. Izvadio je kitu i ja sam počeo sa radom.

Nije bio previse velik pa nisam imao problema da ga čitavog progutam do kraja, lizao sam glavić i čulo se kako on uziva.

Govorio je: “To kurvo voliš ti kurac”, “Kako dobro pušiš uh”, “Sad će tatica da se isprazni u tebi”.

I nakon toga je odma svršio niz grlo, dok sam jos bio nabijen, sve sam progutao i nastavio da sisam.

Odmorio je 5 minuta i nakon toga opet krenuo da mi jebe grlo, sve jače i brže, bio sam u raju. Više nije mogao da izdrži pa je morao da svrši.

Svršio mi je po faci, skroz zamazan njegovom vrelom spermom, uzeo je prstima spermu i ubacio mi sve u usta, da mu poližem prste.

Nakon toga smo se obukli i otišli iz stana. I dalje se povremeno gledamo i ja ga zadovoljavam. Uskoro mu dajem i dupe da me pošteno razvali. :)

Kategorija:
Gay erotske priče