Mala

Došla je na vino, čašicu razgovora i nakon pola sata put nas odveo do kupatila. Zajedničko tuširanje, maženje prilikom sapunjanja, učinilo je da smo se napalili i mokri , neobrisani našli se na krevetu. Dopisivanje se preselilo na moj krevet.

Lego sam na leđa, poćela je igra oko mojih obrijanih jaja, lizala ih, da bi polako jezikom krenula prema glaviću nabreklog mog kurca. Desnom rukom sam mazio njenu guzu i spušto ruku ka venerinom brežulku. Obrijana naizgled mala pičkica našla se na mom jeziku.

Uzajamno smo se igrali. Lizo sam mali klitoris, jezikom obilazio po obodima njene pickice, moji brkovi su je dražili. U trenu je počela da drhti, da se trese, da se nabija na jezik. Svršavala je na mom jeziku igrajući se mojim kurcem. Pridigla se i u tren oka je bila na mom kurcu. Nabijala se , sa vriskom uh, uh.

Mazio sam njene špicaste sise, sa malim nabreklim bradavicama. Bio sam blizu svršavanja, zbacio sam je da bi svršio van pice. Brzinom munje ga je gutala , zajedno sa mojom vrelom spermom. Ukočio sam se a ona ga cedila.

Kategorija:
Strejt erotske priče