Grešnikova priča 3

Oduvek sam hteo da budem tvoja kurva. Al ne da me tretiraš kao mušku kurvu, nego kao ženu! Želim da me pribiješ uza zid, da bi uhvatiš ruke i držiš ih bribijenim. Da mi ljubiš vrat dok ja osećam kako tvoja kita raste na mom stomaku. Da budem obučen kao najskuplja kurva u skupoj haljini koju ćeš mi kupiti u nekom butiku u kom ću ti prethodno popušiti! Da znam da sam kupljena za dosta novca! Da mi grickaš vrat dok ja jedva čekam da počneš, a onda kad dodoš do lica da me pljuneš, pocepaš mi haljinu i baciš na pod! Da te odozdo gledam kao najveća kurava! Da me udaraš svojom kitom, velikom i debelom po licu! Hoću da ga uzmem i pušim ga agresivno i bez prestanka. Da se gušim u njemu! Da mi ne daš da ga izvadim! A onda kad budeš bio na sekund od svršavanja, da ga izvadim i pređem na jaja! Da znaš da želim još! I taman kad se on smiri, da ga podignem još više laganim lizanjem kožice na vrhu glavića!

Tad ćeš da poludiš! Da me uhvatiš i baciš na krevet! Raširićeš mi noge i skinuti mi čipkane tange! Dok budem ležao raskrečen i okrenut ka tebi, gledaću te provokativno! Izazivaću te! Nećeš stavljati kondom! Nismo mi tamo neki pederčići! Mi smo bre jebeni jebač i kurvetina! Sipaj mi lubrikant po guzi! Kitu mi tretiraj kao da je mali slatki klitoris! Gurni mi ga i nagni se nadamnom! Jebi mi. Jače molim te! Još jače! Želim da ga osetim u stomaku! Jebi me dok mi kurac drhti od uzbudjenja! A onda kad je najlepše, podigni me, stavi me uza zid dok mi noge držiš zakačene za tvoja velika ledja! Jebi! Molim te jače! Još jače! To! Nek svet stane! Baci me odatle na sto! Nastavi jako da me trpaš i pomeraš sto! Nek komšinica sa donjeg sprata crkne što nije na mom mestu! I onda kad pomisliš da si blizu, stani molim te! Rano je! Predjimo na krevet! Lezi da te uzjašem! Jahaću te lagano, kao na talasima! Da smirimo strasti! Hoću da uživam a da ti to gledaš! I onda kada bude grand finale, samo me baci sa strane i kreni u dogi! To jače! Jače bre! Ja sam jebeno kuče! Kučka jeba divlja! Tako me i tretiraj! To stegni me jače za kukove! Ne mogu izdržati više! Evo me svršavam! Ah da sam jebao Pamelu Andreson ne bih ovoliko svršio! Ali budi pametan, nemoj mi svršiti u guzu! Povuci mi glavu i svrši mi u usta! Dobro ih napuni! A onda mi nabiji glavu nazad u dušek i vrati se u guzu! Jebi me i stiskaj mi rukom glavu da ne mogu da je podignem dok mi se sperma sliva iz usta po licu a ja sam od mešanog bola i uživanja smejem! A onda iz drugog puta napuni mi guzicu do vrha! I tad kad sam najveća kurva na svetu, okreni me i udaraj me spermavim kurcem po licu! Neka budem prekrivena spermom! Onako kako tvoja žena nikad nije bila! Zatim me odvedi u wc. Spusti me u kadu, i dok te onako zaljubljeno gledam, popiški me celog! Hoću da budem najponiženija! I kad se osetim tako, onda izvadi ogrlicu koju si mi kupio i stavi mi je oko vrata, a zatim me poljubi strasno!

Nekad baš tad u stan udje tvoja žena i nađe nas tako. Nek bude ljubomorna! Ali nemoj da je pustiš da ode! Nije zaslužila! Moja guza je još vrela! Sedi na krevet da ti pušim još, jer znaš koliko volim tvoj kurac. Al njoj naredi da stavi streap on i da me jebe u doggyu dok gleda u tebe kako uživaš dok ti ja pušim. I nek zna koliko uživaš sa mnom i nek me zbog toga jebe najjače što može, i ovako je sva ko muško! Hladna i bezobzirna! A ja ću biti baš ono što jesam! Kurva! Za tebe i sve one kojima želiš da me daš! Nek me jebe dok ja maštam kako ćeš se razvesti, kako ću se i ja razvesti, pa da živimo zajedno u nekom neboderu u Njujorku i da ti svako jutro spremam doručak nakon kog ćeš me jebati dok se iza nas vidi Menhetn na dlanu sa našeg stana na 56om spratu koji je ceo u staklu! Al znam da se to neće desiti, jer ti nju voliš, a ja sam ti samo jedna kurva u kojoj uživaš i kojoj možeš sve ono što ženi ne možeš! Volim te ljubavi!

Kategorija:
Gay erotske priče