Женче и ја

После месец дана "поста" што се секса тече бар мени, не знам за моје женче, она је решила да одемо на викенд сами без деце.

Кренули смо у петак ујутру ка једној планини и скијалишта у Србији. После 3 сата вожње стигли смо на одредиште, одма ми је било јасно да је она то све уговорила. Паркирали се ушли у апартман који је већ био уређен за идеалан викенд и мени и њој. Како смо оставили ствари она ме је гурнула на кревет и кренула да ме љуби око врата и полако откопчава шлиц на панталонама, после ког тренутка њене усне су већ љубиле мој главић, кроз пар тренутака ја сам свршио по њеном лицу.

Моје женче ми је тада рекло: "Љубави, волиш да скијаш, иди........ (ту и ту) узми скије плаћен ти је ски пас и врати се поподне у апартман."

Тако је и било. Отишао мало скијао, ал се вратио мало пре него што је очекивала. Она то није видела, и не зна да сам ја видео како је у нашем апартману, тачније газда тог апартмана иначе ватерполисте, прца у њеној омиљеној пози, од позади.

У том тренутку нисам знао шта да радим, дали да уђем и прекинем их ил да ћутим и гледам. И после пар тренутака она је почела да свршава и испушта звуке задовољства, а к он га је извукао, имао је кондом пун сперме, она му је тада рекла да се склони и да брзо оде, јер је видела да их неко гледа кроз терасу, а то сам био ја.

Сачекао сам 10 мин и кренуо ка улазу, који је био с друге стане, ту сам и њега срео,само ме поздравио и отишла. Када сам ушао она је била огрнут само баџе мантилима и рекла: "О љубави тебе чекам"

Брзо сам се скинуо и пришао јој и рекао: "Шта овај ти није био довољан?"

Правила се јао да не зна о чему се ради.

А ни мене није било брига јер сам за ту њену аферу и сам крив.

Али почели смо да се љубимо и ватамо као тинејџери, и у тренутку се нашли у пози 69 мојој омиљеној, био ми је јако чудан осећај лизати јој рибицу мало после неког другог. Она је уживала и јако јој пријало, јер је опет свршавала, потом је села на мене а мог "злоћка" како га сама зове наместила у њену гузу, и нагло села, и како је села почела је да стење јако гласно и да се увија на мени, ја сам свршава у њу у млазевима, али ми је и даље био чврс...

Само сам јој рекао шта није био газда, ватерполиста довољно добар?

Одговорика ми је: "Не лупај глупости, ћути и уживај"...

Извињавам се због лошег писања, ако хоћете наставак ускоро може бити.

Ттенутно се ово десава

Kategorija:
Strejt erotske priče