Jutarnja erekcija

(duga je priča, kao kraći roman, pa ko ima volje nek čita ;) )


Puno je posla za ribočuvara.

Mladi, posebno leti, prave žurke a da često ni ne pokupe smeće. Drugi pak zagađuju reku tako što odlažu čak i najkabastiji otpad baš na samu obalu koje reka kasnije pokupi i odnese. Treći, bespravno love. Sve te ljude je potrebno upozoriti, podneti prijavu za kakav prekršaj a nekad im i odmah napisati kaznu. No, to ne ide uvek tako jednostavno...

Jednog jutra, tokom svog rutinskog obilaska štićenog područja pored reke, opazio sam crni ford parkiran na samoj obali a malo dalje nizvodno i jedan podignuti šator. Kampera i pecaroša je ovde bilo ali obično na suprotnoj obali. Približio sam se samom šatoru i na moje veliko iznenađenje ugledao potpuno nagog momka kako bezbrižno spava. Pored šatora bio je zaboden štap za precanje. Pogledao sam okolo ima li koga i pretpostavio da je najverovatnije tu došao sam, da peca. Prizor njegove dlakave guze i opuštenih jaja o plastičnu podlogu samog šatora me je mamio. Pomislio sam kako je nezgodno tako spavati. Gledajući ga, uhvatio sam se za kitu na par sekundi a zatim rešio da ga probudim. I onako je već bilo svanulo, plus je na ovom delu obale kampovanje zabranjeno.

"Dobro jutro!" viknuo sam sa spremnom legitimacijom ribočuvara u rukama. Posle drugog identičnog povika okrenuo se na bok i pogledao ka meni. Primetio sam da mu je kita bila u punoj erekciji.

Pokušao sam da sakrijem svoje iznenađenje ukazanim prizorom i zamolio ga da mi pokaže svoju dozvolu za pecanje.

I dalje sanjiv, izvukao je dozvolu iz farmerki i predao mi.

"Viktore, dozvola je istekla prošlog septembra, a sad je maj", vratio sam mu dozvolu da pogleda. "Uz to razapinjanje šatora u ovom delu reke je zabranjeno". Pogledao je u svoju dozvolu u neverici i rekao: "Jebi ga!" Zatim je ustao i izašao iz šatora uzevši svoje farmerke u ruke. Dignuta kita mu se njihala levo - desno, a onda se zaustavio pored mene, pogledao me i rekao: "I šta ćemo sad?"

Jači povetarac je pravo na mene naneo kombinaciju oštrog mirisa njegovog znoja i jeftinog dezodoransa kojim je pokušao da ga prikrije.

"Evo šta ćemo", izvadio sam blokče sa obrascima za pisanje kazni. Nisam želeo stvarno da mu pišem kaznu, već samo da unesem malo drame u naš razgovor. Bacio je pogled na blokče a ja na njegovu kitu koja je i dalje bila sasvim dignuta. Pomalo zbunjen, počešao se za jaja i rastegao kitu gore dole par puta. Želeo je da nastavim da mu gledam u karu.

"To mora da je jutarnja erekcija", izazvao me je da prokomentarišem.

Osmehnuo se a zatim se celom telom istegao i tim pokretom kao da je ubrizgao još dodatne krvi u njegovu jutarnju nabreklinu koja je sad već izgledala preteće ka meni. Nije želeo da žuri sa oblačenjem farmerki. Želeo je da mi se pokaže. Bio je ponosit što stoji tako go i sa dignutim kurcem razgovara sa mnom.

"Care, je l' možemo mi nekako da izbegnemo tu kaznu?", obratio mi se čistim beogradskim akcentom. Želeo je ponovo da pogleda moju legitimaciju. Izvadio sam je ponovo a on prišao svojim kurcem sasvim blizu mene da je bolje vidi.

Celo njegovo telo, neverbalna komunikacija, pokreti nogama, sve je ukazivalo na veoma neposrednog momka, pomalo nestrpljivog gradskog šmekera ili nekog ko je želeo takvim da se predstavi. Hvatao se za kurac. U trenutku je delovalo kao da se svojim kurcem zaleće ka meni. Ne doslovno, ali imao je takvo držanje. Bezobrazno, mangupski...

"Ajde, zajebi kaznu..." ponovio je pomalo nepristojno a ja sam ga pogledao po sred face i odgovorio mu još nepristojnije: "Ajde mi se sagneš da te karam?"

Tom rečenicom sam napravio pravi obrt. Rizikovao sam. Jebi ga, sami smo, vidim da je naložen, možda dobijem i više od njegove jutarnje erekcije, možda mi pođe za rukom da ga jebem. O tome da mu se i sam naguzim nisam ni razmišljao. Prvo jer nisam pasivan a drugo to mu ni ne bi bila kazna, tako naloženom. Ali da ja njemu alfa mužjaku i gradskom šmekeru zavučem i da ga sad ovde pored šatora odvalim od kurca, e onda bih već vratio blokče za kazne nazad u svoj džep. Na kraju ako mi ovo ne prođe, praviću se da je ovo moja manguparija, kao što je i on neposredan, zajebant kad sa dignutom karom paradira pored mene. Šta god da bude, generacijski smo bliski, pa će valjda razumeti moju 'šalu'.

Slične smo bili visine i muževne boje glasa, jedino je on građom dominirao u odnosu na mene, što me je pomalo plašilo.

Zastao je na koji sekund, kao da razmišlja o mojim rečima i šta mu je činiti, a onda se uputio ka obližnjoj drvenoj klupi. Savio je jednu nogu u kolenu na klupu i oslonio se rukama na naslon isturivši guzu pravo ka meni.

Nisam verovao šta se događa. Kita mi je u momentu porasla. Otkopčao sam šlic tako da čuje i krenuo ka njemu. Možda me samo navlači. Možda se okrene i nasmeje ili mi zabije pesnicu u glavu, sto sam onim svojim rečima udario na njegov ponos. Ipak guza mu je tako lepa i obla i jaka i dlakava. Jako me je mamila te sam mu, iako i dalje nesiguran u njegove prave namere, prišao veoma blizu.

Izvadio sam kitu. Nije se micao. Glavu takođe nije okretao ka meni, gledao je tako nagužen ka šumi koja je počinjala nedaleko od same obale. Još malo je isturio guzu ka meni i tada sam bio sve više u uverenju da bi ozbiljno da primi kurac. Njegova muževna strana me je zavaravala. Je l' moguće da je ipak derpe i da ću da ga karam sad i ovde. Ili je samo suočen sa mogućnošću da mu pišem ne tako malu kaznu odlučio da bez pogovora pristane na ovakvo poniženje? Realnije je ovo prvo ali me je više ložila pomisao na ono drugo.

Nije se micao, nije govorio. Prislonio sam mu glavić pravo na guzu.

Uh, to je to! Želi da ga karam. Jebo te ni kondom nemam, pomislio sam. Vredi li rizika ili da prekinem sve. Sad kad sam se uverio i posle dužeg vremena mi se osmehnula sreća da pravo muško imam na svom kurcu? Sagnuo sam se malo, prislonjenog kurca uz njegovu guzu i pogledao ka kari koja mu nije padala. Kurac ne laže. Naložen je i dalje.

Širio sam mu guzu šakama i prislonio sam glavić njegovom otvoru. Oh, kako mu je lep čmar. Kako je samo poetično dlakav. Tanan i nežan i tako nezaštićeno izložen, ružičasti otvor u epskoj pojavi njegovog muževnog stasa. Širio sam ga rukama i pritiskao glavićem. Zatim sam se sagnuo i krenuo da ga ližem. Prvo vrhom jezika oblizivao sam mu ceo otvor i okolno dlakavo područje. Usisavao ga. Pljunuo muški nekoliko puta pa polizao razmazanu pljuvačku koja ga je sve više vlažila i pripremala guzu za ono što sledi. Gurnuo sam mu karžiprst, a ubrzo zatim i srednji prst i tako ih neko vreme držao, vrteo, širio i razvlačio napljuvanu mu čmarinu. Namestio se malo bolje da mu više prija jer je klupa ipak bila drvena. Pogledao sam 'mu ka faci na tren i iz profila se videlo da se opustio. Pognutog pogleda i blago ovorenih usta. Jako mi je prijalo što izbija sve vise nežnosti iz ovog naizgled i spolja savršenog grubijana.

Uspravio sam se i ponovo jako približio
glavić jasno stavljajući mu do znanja da je golo i da nema ničeg između glave mog kurca i njegovog anusa da ga štiti, a i mene. Poslednje duboko prislanjanje pre samog ulaza potvrdilo je njegovu želju da me i bez kurtona primi.

Pljunuo sam par puta u šaku, naneo na njegov otvor i gurnuo jako. Odmah u prvom zamahu ušao je ceo glavić i još malo od mog kurca. Osetio sam takvo neopisivo zadovoljstvo. Njegovo toplo meso pritisnulo je sa svih strana moj gvozdeno jak kurac koji je pulsirao od zadovoljstva u njegovoj guzi. Malo sam ga izvukao i zabio još jače. Uzdahnuo je muški što je još više rasplamsalo moju želju i nateralo me da krenem da ga karam šve brže, jače i nekontrolisanije. Brzim sada već ustaljenim tempom sam mu širio anus, muški. Nastavio sam tako sve dok nisam bio već sasvim duboko u njegovom anusu i osetio kako mi jaja udaraju u njegovu guzu. Oh kakav je to bio podstrek za moja jaja i spermiće da se luče i struje mi kroz kurac sve jače. Osetio sam spermu kako mi navire. Trudio sam se da svakim pokretom zabijem do samog kraja ali da ipak ne svršim pre vremena. Uhvatio sam ga jednom rukom za leđa, prislonio svoje telo uz njegovo i mazio mu noge sve vreme karajući ga. Bio sam nezasit njegovog zadnjeg otvora i tu ga nisam štedeo ali ujedno nežan svuda okolo, ljubeći mu gornji deo leđa i dodirujući ga bez jakih pritisaka šake... Želeo sam da dobro oseti i nikad ne zaboravi taj kontrast neobuzdanog tempa koji mu cepa guzu kao niko do tad i nežnosti ostatka mog prislonjenog tela uz njega koji sam mu pružao dodirom, poljubcima...

Izvukao sam ga naglo ne davši priliku sokovima koji su se u međuvremenu stvorili da se u njemu zadrže. Curela mu je niz anus neka mešavina pljuvačke i presemene tečnosti iz moje balave kite. Bio je to pravi koktel najlepših muških sokova koji su se nakupili tokom našeg strasnog druženja... Lagano su klizili sve do njegovih muda. Okrenuo sam ga i dao mu priliku da malo predahne, sedne i odmori guzu ali sam mu zato balavom kitom dobro uposlio njegova usta.

Uputio sam pogled ka njegovoj faci, iznova oduševljen što je toliki muškarac. Oko usta je krenula da mu se sakuplja ista ona bala kao kod anusa od pljuvačke i slatkih, lepljivih sokova iz mog kurca. Usne su mu sijale, a pogled mu se na trenutke gubio u mirnoj Tisi. Bio je telom tako muževan ali je zračio topli slovenski pogled iz njegovih očiju kakav ni jedna druga grupa naroda nema. U njegovim očima krio se odraz čiste duše, a telom i stavom je bio prava šmekerčina, mangup. Pomislio sam da takav spoj imaju samo muškarci u ovom delu planete. Uhvatio sam ga za glavu i krenuo da najbijam još jače, posmatrajući kako mu moj kurac jednoličnim brzim tempom širi rumene obraze iznutra. Zaceveneo se sav kako od žestokog napušavanja i predhodnog karanja tako i jer je jutro bilo neopisivo toplo. Promenio sam smer i krenuo da mu širim drugi obraz. Ni jednog trenutka nisam naišao na otpor ili osetio manjak njegove želje da me ispoštuje do samog kraja. Sve je muški, hrabro izvršavao. Pomislio sam da se radi o idealnom muškarcu.

Kad sam ga dobro napušio kitom odlučio sam da mu ponovo zavučem svoj ponos u dupe. Okrenuo sam ga postavio da sedne gotovo leđima na samu klupu i podigao mu noge iznad glave. Bilo je jako nezgodno jebati ga u toj pozi na drvenoj klupi, tako da sam morao da smislim nešto bolje. Uhvatio sam ga za ruku i doveo do same obale. Legao sam pored reke, tako da su mi stopala završavala u vodi i rukom uhvatio svoj kurac pokazujući mu gde treba da sedne. Primetio sam da on nije više bio tako čvrst. A jebi ga šta sam mu sve do sad uradio kako bi bio. Ali ja jesam bio čvrst i hteo sam da ga karam u najklasičnijoj pozi da ga pustim da on naseda koliko želi i da po potrebi sam udarim tempo o njegovu guzu, odozgo.

Tako je i bilo. Prvo bi se on nabijao i to pošteno do jaja, a onda bih ja kad vidim da se već umorio i da zabušava nabijao do jaja odozgo ka njemu. Uzdisao je muški i više nego kad sam ga karao sa leđa jer je ova poza ocigledno žešća po njegovu guzu. Mišići u njegovim jakim, masivnim nogama izdajali su ga lagano, a ja sam sve radio na tome da ne prekidam da ga jebem u toj pozi.

Dugo sam ga jebao u toj pozi. Pošteno sam ga namučio. Sve je trpeo muški, bez reči, samo uz par uzdaha. Naizmenično sam ga karao, ponovo u usta pored same reke. On je klečao a ja stajao u plićaku da bih ga zatim istom žestinom karao ponovo u dupe pa u usta još jednom.

Poslednja poza je bila misionarska, tako što je on legao na leđa pokraj reke sa dignutim nogama oslonjenim o moja ramena dok sam ja surovo nasrtao odozgo.

Izvukao sam kurac i prišao njegovoj faci dok je tako ležao i dalje. Zabio sam mu usta i karao ga tako, oslanjajući se o sam šljunak na obali. Glavić mi je stizao preko njegovog ždrela sve do samog jednjaka. Nije bilo razlike u tome šta mu je anus a šta su njegova usta. U obe rupe primao je maestralno.

U momentima najdubljeg prodiranja nisam više mogao da izdržim. Svršio sam mu tako duboko u ustima. Nisam hteo da ga izvadim i prskam sa daljine ka faci nego sam ga zabio najdublje par puta i pustio da sva sperma išiklja duboko u njegovo grlo. Nastavio sam i posle svršavanja da mu pritiskam grlo glavićem ujedno mu stiskajući glavu rukama o šljunak. Tada više ni telom, ni dodirom više nisam bio nežan. Svu moju snagu i sirovost iskalio sam nad njime. Kad sam izvukao karu iz njegovih usta sperma je nezaustavivo krenula da lije po njegovom levom obrazu i curela sve do šljunka na kome se zaustavila. Pogledao sam u njegove crvene obraze i krenuo da ih lupkam ulepljenim kurcem i da po njima brišem ostatke sperme sa mog glavića.

Bio je sav u mojoj spermi, zamazan i zahvalno gledao ka meni. Osmehnuo se tada po prvi put od kad sam krenuo da ga jebem. U tom osmehu sam po prvi put video da je sve ovo želeo. Kao da je ono sa početka gde je glumatao alfa šmekera bila navlakuša jer zna šta se najbolje navlači na karu i u kakve momke najslađe kurac uleće. Svakako ne u seka perse koje ne umeju da sakriju da su kurca večito željne.

To je bio ponovo onaj šmekerski osmeh sa početka. Pružio sam mu ruku i pomogao mu da ustane. Dobro sam ga namučio tu na šljunku a i u onoj nezgodnoj pozi na klupi. Ušao je u reku do kraja i zaplivao. Seo sam pored reke i zapalio pljugu. Izašao je skroz čistog lica ali i dalje savršeno rumenih obraza... I opet taj osmeh. Otišao je nekih 10tak metara nizvodno i na moje iznenađenje uzeo dva piva iz reke koje je još prethodne noći ostavio da se rashlade. Vratio se, seo pored mene i krenuli smo da razgovaramo. Zvao se Viktor, mada sam to video još iz istekle dozvole za pecanje. Rekao sam mu svoje ime. Rekao sam mu da mu je kazna oproštena ali da produži dozvolu kako se ne bi ponovo našao u neizglednoj situaciji. Rekao sam mu da neće svaki ribočuvar biti ovako kurat! Nasmejali smo se obojica na to. Nije me mnogo zanimalo što on nije svršio, a činilo se da i njega tog jutra nije. Želeo je da ga savršeno karam. Imao je tridesetak godina i ispričao mi je deo svoje istorije. Rekao mi je da se bavi arhitekturom a da je strast ka pecanju tek nedavno otkrio. Pričali smo dosta dugo pored reke sve do ranog poslepodneva. Rekao mi je da ranije nije bio tako jak i razvijen ali da je vremenom shvatio da je to jedino što ga je uz muževan glas i inače lep izgled delilo od toga da praktično svaki kurac bude njegov, pa je na tome i poradio.

I bio je u pravu. Zaista je bio savršeni momak. Jedan od onih koji te zbuni, parališe, ne da ti da zasijaš u punom svetlu pored njega sve dok ne kreneš da ga karaš. Zato sam onom svojom rečenicom morao da presečem jer je on postajao suviše dominantan. Ja sam bio mršave građe ali sam razrađenim tehnikama karanja svoju telesnu inferirornost stavljao u drugi plan. Doduše i samim svojim kurcem sam zavređivao pažnju drugih momaka. To je bila moja prednost. Rastali smo se ranog poslepodneva, gladni, iscrpljeni i srećni. Da li smo se još kasnije sretali i u kom formatu, nek to ostane tajna, za sad. To jutro sa Viktorom pored reke je bilo jedno od mojih najžešćih karanja ikada.

♤ Djole85 ♤
____

HVALA momci na čitanju! ;)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Odlična priča! Samo tako nastavi! Smile :smile: Wink

Korisnik

Jebeno dobra priča

Korisnik

Svaka čast. Vreme, mesto, likovi, radnja, sve savršeno skockano.
Bravo Đole!