Ponizna kuckica 5

Bio je ponedeljak, dan kada sam sluzio Gospodarica Vera i Gospodarica Sanja, vratio sam se kuci, bio sam jako umoran, jer ceo dan sam cistio njihovoj kuci, a onda sam lizao njihove stopala, a za njihove zabave bio sam i tucen.

Kad sam usao u kuci, Gospodarica Delfina je bila sama, naredila mi je da se iskupam i da budem cist. Uradio sam sve to i onda sam kleknuo pred nje, kako bi dobio nove naredjenje.

Gospodarica Delfina mi je rekla da Gospodar Marko ceo den je bio na nekom delovnom sostanku i kada bi dosao kuci bio bi jako umoran, pa bilo je potrebno nesto da mogu ga opusti i takodje smatrala je da mu je bilo potrebno dobro sisanje kurca, a onda i dobar sex kako bi se opustio.

Znao sam da cu da mora da mu popusim kurac i da ga pospremim za sex, ali bilo je iznenada, jer ona mi rekla:

-Lolita znas da imam mjesecni ciklus i kada ga imam ne zelim sex, ne zelim da jebem tada.

Znam Gospodarice odgovorio sam.

-Onda pospremicemo tvoju guzu kako bi mozeo da ga napuni sa spermom hahahaha.

-Ali Gospodarice ni sam ja neka pederc.. na sta odma me prekinula.

-Ti si samo moj rob, a sa robom mogu da radim sta hocu, pa ja hocu da te Marko pojebe i ne zelim ni glas da cujem, jel jasno?

-Jasno Gospodarice odgovoriom sam i pomirio sa to sta prvi put u mom zivotu bicu jeban od jednom muskarca.

Odvela me je u spalnoj sobi, naredla mi da se naguzim na kolena, tako sta moji zadnik da bude i jedno natrtlenoj polozaj, a onda mi zavezala ruke za mojim nogama kako ne bi mogao da se pomerim, a onda mi namazila guzu sa neka krema kako bi lakse bilo klizanje kurca.

Gospodar Marko je dosao kuci, cuo sam da je odmah otisao da se iskupa i cuo sam kako je rekao Gospodarica Delfina "onaj mali pedercic gde je da mi posmrema gacice"?, na sta je Gospodarica odgovorila malo je zauzet u ovom trenutku.

Gospodarica Delfina je usla u spalnoj sobi i rekla mi je da od mene ocekuje da dam sve najbole od sebi, kako bi bio njena ljubav i buduci muz zadovoljan.

Kada je usao Gospodar Marko u spalnoj sobi rekao je:

-Jao sta je ovo, sta radi ova kurvica tu, planiras da je pojebes rekao je na Gospodarici?

-Ne ljubavi ovo je za tebi, znas da imam mjesecni ciklus i da ne mogu da me jebes sada, pa zelela sam da ti priredim malo iznenadjenja.

Lepo odgovorio je Gospodar, a onda me udario po guzu.

Gospodarica Delfina je uzela njegov kurac pocela je ga drkati, a onda stavila u njena usta i pocela je ga sisati, slusao se kako mu je bilo lepo, jer ni sam mogao vjideti to jer sam bio u neki los polozaj namesten. Onda odmah su dosli ispred meni i video sam kako on jebe moju bar sad sada suprugi (jer u tek je bio postpuka za nas razvod), a onda je meni rekao vidis kako to rade prave muskarce, sa brzo cu i da osjetis kujo, gledaj nas gledaj sta je to pravi kurac, jos je ona tvoja zenica jos imas bracne duznosti sprema njoj hahaha, ajde moli me da te pojebem moli da pomozes tvoju suprugi nocas.

Znao sam da mora da molim pa rekao sam "molim vas Gospodaru molim postedite moja Gospodarica molim evo nudim moju picku da pojebete, samo nemojte nje u usti, molim Vas Gospodaru, njena usta je da Vas ljubi ne da sisa kurac.

Na ovo i dvoje su poceli da se smeju, a ja sam se osetio bas kao neka prava drojla.

Onda izvadio je njegav kurav iz njene uste i uhvatio onako muski i polako je stavio kurac u mojoj guzi. Jebao me a takodje je i pleskao moj guzi, svakako je bio crveni jer sum me kamsikovali Vera i Sanja. Gurao je njegav kurac do kraja u mojoj guzi, meni me jako bolelo, a Gospodarica Delfina se smesila i rekla mi je vids kako to rade svaki muskarac, vidis kako mi je meni, kad me jebe Marko, mislis da svaki moj sex mi je lepo hahaha, sada ces osjetiti kako to mi zene osecamo bol hahaha.

Gospodaru molim Vas dosta jako me boli rekao sam , a onda Gospodarica mi je nabila dildo u usti da ne bi mogao da cvilem. U guzu sam bio jeban, dok u istom trenutku sam sisao dildo.

Kada se napalio Gospodar Marko osetiom sam da je svrsio u mojoj guzi, napunio me je spermu, a onda je dosao pred mom i naredio mi da ocistim njegav kurac. Uradio sam kako mi je bilo naredjeno, onda Gospodarica mi je rekla da idem da se sredim i na spavanje, a ujutro da zeli njihov dorucak u krevetu.

Otisao sam sredio sam se i odmah sam zaspao jer sam bio jako umoran.

Ujutro kad sam se probudio osecao sam jak bol u guzu, ali morao sam da radim kucne poslove. Spremao sam dorucak najprvin Gospodarica Lenka, onda sam skuvao kafu, pospremio sam je i ona je otisla u firmu na posao, a onda sam spremio dorucak Gospodarica Delfina i Gospodar Marko odneo u krevet i dok su oni uzivali u pojatkom ja sam sisao prstice Gospodarici Delfini. Kada se zavrsili pojadkom Marko je pokazao sa prstom na negovom kurcu i znao sam sta moram da uradim. Poceo sam ga sisati dok ne mi svrsio u usti, a onda sam morao sve to progutati.

Onda i dvoje su izasli otisli u firmi na posao, a ja sam namzio mojoj guzi sa kremom i nadao kako ce mi bol namaliti.

Kada su dosli iz posao ja sam ih sacekao na kolenama kao i svaki dan, poljubio njihove cipele, a onda posluio bi sa ruckom i dok su oni jele ja sam bio pod masama i masirao noge Gospodarici Lenka i slusao ih kako su pricali za njihov godisan odmor.

Kada su zavrsili ja sam iscistio masu naravno uzeo sam ostatak od njihove jelo, i stavio u svoji tanjir jer tako sam se hranio od ostatke od njihove hrane, a cesto puta su plijale u mojoj pretezno to je radila Gospodarica Lenka. Onda su me zvali da mi objasne o neka nove pravile o mojoj statusom, a najprv je poceo Gospodar Marko.

-Kucko znas nocas sta se desilo, vido sam da si se napalio, vidio sam da si prava kurva, a znam da je kurva napaljena kada ni je olaksana, pa zato imace neki novi pravila o otklucsnje na tvoj mali crvic. Mozes ga izdrkati svaki mjesec kada ima 30 dani (odmah sam se izraduvao jer samo u mjesec drugi nema 30 dana), tada ces biti otklucan i mozes da izdrkas tvoj mali kurac.

-hvala Gospodaru lepo je svaki mjesec da mogu da svrsim i da olaksem moje jaja

-Ne ne Lolita ne svaki mjesec imaces pravo svaki mjesec koj ima tacno 30 dana i naravno taj period se moze odgoditi ako neko od nas troje kazni na taj nacin sa zabranom za drkanje.

-Ali Gospodaru to je April, Juni, Septemvri i Noemvri...

-Tako je Lolita rekla je Gospodarica Delfina, na taj nacin mozes se posvjetiti na sluzenje nama.

-Hvala Gospodari moi hvala na privilegiju jer ce mi dozvolite da ponekad olaksam moje jaja, morao sam da se zahvalim jer sam znao ako se sprotistavim bit cu zestoko kaznjen.

Onda su mi rekli da za 2 nedelja Gospodarica Delfina i Gospodar Marko idu na godnisni odmor, i kako ja cu i necu biti potreban jer su zelili privatnost, a Gospodarica Lenka mi je rekla da ja cu idem sa njom jer bi i bio od korist na njeni godisni odmor koji ce se dogoditi u istom periodu kada cu da ide i moja supruga i njeni buduci muz.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče