Ponizna kuckica 4

Ponizna kuckica 4

Blizio se I taj dan kada je bilo rodjendan mojoj supruga, Gospodarica Delfina, pa hteo sam nesta da joj poklonim, ali ni sam imao novac da kupim nesta njoj, jer ni sam raspolagao sa bilo kakav novac. Onda pomislio sam da joj poklonim cvece, jer u gradini je imalo mnogo, ali nisam smeo bez dozvolu da uzmem.

Iskoristio sam prikliku u kucu kad smo bili sami ja I Gospodarica Lenka, pa kleknuo sam pred nje I pitao sam je:

Ja:Gospodarice uskoro dolazi rodjendan Gospodaric Delfina, pa zelim da njoj poklom neki poklon, a jer nemam nikakav novac, jel smem da skinem neka cveca iz gradine da napravim buket I da joj poklonim?

G: Ne.-odgovorila je Gospodarica Lenka, ali pomocicu ti da joj kupis poklon.

Ja: Kako Gospodarice ja nemam nikakav novac znate to…..

G:rekla sam da cu ti pomoci, ja cu da platim a ti kada imaces vratices mi novac, jel ok?

Ja:hvala Gospodarice, ali kako cu da vam vratim?

G: Ne brini o tome sada dogovoricemo se, sutra idemo zajedno da kupimo, samo razmili sta ces da odberes, I nasmejala se.

Prosao je taj dan misio sam sta da odberim sta ce da se joj svidja, pa odlucio sam da uzmem gacice I grudnjak, jel sam smatrao da ce biti srecna I kako bi to mozela da koristi za njeni decka I moj Gospodar Marko.

Naredni dan Gospodarica Lenka se vratila ranije od posao I naredila mi da obucem mojoj masku odelo, inaku imao sam od masko odelo samo jedan par pantalone, jedna kosula u roze boja I naravno patike u roze boja, ali ipak je sve to bilo odelo koji su nosile muskarci.

Izasli smo sa njeni auto I dok smo se vozili, ja sam rekao sta cu da kupim, a ona mi je rekla da moze mi pozajmiti 300 evra za poklon.

Ja: uhh 300 evra Gospodarice onda mozem da kupim I jos stvari za te pare.

G: Da mozes I zemitI I neki lepe stikle, najlonke, tange I grudnjak ali sve to da bude na nivo.

Kad smo stigli do jedan mol usli smo u prodavnice za dolne ruble, a onda je pocelo moje ponizenje I mislio sam da je Gospodarica Lenka sve to dobro iskoristila kako bi me ponizila u javnosti.
Usli smo u prodavnicu I poceo smo da gledamo neki najlonke, kada je nama prilazila prodavacica u toj prodavnici.

Prodavacica: Kako mogu pomoziti?

Gospodarica: Trazimo dolni ves za poklon na njegovoj sopruzi I po moznost da bude crnoj boji.

Prodavacica: ah lepo, I ponudila ni je jedan komplet tange I grudnjak.

Gospodarica: Sta mislis o ovih dal ice da I se dopadne ovih

ja :Mislim da lepe su-odgovorio sam.

Gospodarica: A sta mislis dali ce se dopadnuti na Marko?

Ja sam pocao da mucam, aaa da mislim da.

Onda je Gospodarica potrazila I najlonke, na sta je prodavacica ponudila nekoliko.

Gospodarica: Ja mislim da su ove odlicne dopadnucu I se a mislim da I njen decka da bude zadovolan od ovih tvoj izborom- rekla je I nasmejala se.

Prodavacica: Mislim da ste rekli da trazite nesta za njegovoj supruzi?

Gospodarica: Da tako je.

Prodavacica: negovoj supruzi ima I decka rekla je uz smeska?

Gospodarica: Da ima, jer vidis nega on lici na sve samo ne na muskarac.

Meni je bio jako sramota I spustio sam pogled u zemji jer Gospodarica Lenka me jako ponizila.

Prodavacica: hahaha ovo do sada nikada ni sam videla.

Gospodarica: Ako dodjes kod nas ima da vidis jos mnoge stvare, videces kako je on poslusan suprug, kako radi sve po kuci, kako sluzi njegova supriga I njeni decka-rekla je uz smeh.

Ja sam samo hteo sve ovo sto ranije da se zavrsi I da izadjem od te prodavnice.


Dosli smo na kasu ja sam uzeo poklon, a Gospodarica Lenka je iskoristila jos jedna prilika da me ponizi, pa rekla je: Ajde plati ovo, ups zaboravila sam da ti ne raspolagas sa novac, sve finansije vodi tvoja supruga, na sta sam samo promrmljao da tako je.

Izasli smo iz prodavnice I Gospodarica mi je rekla sta je nesta ti je neugodno?

Znao sam da ako kazem da mi je bilo neugodno kaznice me kasnije, pa sam rekao ne Gospodarice, bilo mi prvi put ovako u javnosti pa malo sam se zbunio.

Onda smo otisli u drugoj prodavnici da odberimo neke stikle, pa nasali smo jedne lepe koje su bile u crnoj boji, sa visokom stiklu od oko 15 cm, jer Gospodarica Delfina je volela njene stikle da budu visoke.

Za dolni ves smo potrosili nekih 120 evra, pa za stikle su meni ostale jos 170, a ovih sta sam odbrao bile su 160 evra.


Gospodarica mi je rekla potrazi dali ima broj 37 jer Gospodarica Delfina je nosila taj broj, kako bi probala ona jer I ona nosi isti broj kako I Gospodarica Delfina, na sta ja sam pitao prodavacicu.

Ona je donela I Gospodarica Lenka mi je rekla da izujem stikle koje je nosila u tom trenutku kako bi probala, bio sam sav zbunjen, bilo mi je jako neugodno, ali prodavacica nista ni je rekla.

Kleknuo sam izuo sam njene stikle, a onda sam stavio one sta treba da ih proba.

Gospodarica: Pa sta mislis jel su ok svidjdace I se I nje I na njeni decka m?

Ja: Da mislim da su super.

Gospodarica: Ok uzmecemo ih, izujmi ove I obuci moje-rekla je sa strogom glasu.

Kleknuo sam I kad sam I sobukao stikle rekla je, sta treba da radis kada mi sobujes stikle I podugnula je noga u pravec moje lice.

Jasno, odgovorio sam I poljubio sam prvo jedno pa drugo stopalo I obukao njene stikle.

Prodavacica je smesila ali ni je rekla nista, I imao sam srecu da smo u prodavnici bile samo mi troje ni je imao drugih ljudima.

Sve smo to zavrsili I Gospodarica Lenka mi je rekla da sada mozemo da popimo po jednu kafu u neki kafe bar. Bilo mi je malo cudno jer u kafe bar nisam bio dugo vreme, pa pomisio sam dali cu jos dozivite sada jos ponizenja.

Kada smo seli Gospodarice me je pitala kako sam se proveo, na sta sam morao da odgovorim odlicno bilo mi je lepo, bilo mi je cast da pokazem moju pokornost I u javnosti sprema njoj.

Onda mi je rekla da imam jos 10 evra da potrosim I predlozila mi je da kupem kondome za Gospodarica Delfina. To na neki nacin ni je bio predlog nego naredba, pa sam uzeo I kondome za 10 evra.

Kad smo stigli doma Gospodarica Delfina ni je bila jos u kuci, pa sam spremio poklon I sakrio, kako ne bi ga videla pred njeni rodjendan.

Dosao je I taj dan rodjendan mojoj supruga, moja vlasnica, moja Gospodarica.

Bili smo u kuci, kod nas je bio I Gospodar Marko, svi smo cekali da prodje 12 sati kako bi dosao I njeni rodjendan. Oni svi troje su uzivali, pili su vino, a ja sam ih sluzio naravno kako sluskinja. Pred 12 sati otisao sam I uzeo sam poklon kako bi ih poklonio I cestitao rodjendan. Kada je dosao 12 sati prv I cestitao Gospodar Marko pojubio je u usti cestitao rodjendan a onda I dao poklon. Kada je otvorila videla je da je prsten I Gospodar Marko I rekao dali ce da se uda za njega?
Svi smo bili u soku, ni sam znao gde se nalazim ona je bila zbunjena, rekla je Marko ja sam udata zena, kako ovo, sta ce sa Ivan……?

Gospodar Marko je rekao ni je problem sredicemo sve administrativne stvare, a Lolita moze biti kao I do sada nasa sluskinja.
Gospodarica Delfina je bila zbunjena, poljubila ga I rekla je Da Marko.

Odma Gospodarica Lenka I zagrlila I dvoje, a ja sam klecao bez da promuknem ni zbor, pa onda sam sobruo hrabrost I rekao ne ne moze tako, ja se ne slazem, necu da budem nicija sluskinja….na sto mi je Gospodarica Lenka opalila samar I rekla je:

-Kakvo je ovo ne pocituvanje na tvojih vlasnika a? I pocela je da me vlece po kosu, pa opalila jos jedan samar, a onda Gospodar Marko me udario sa nogom po stomaku kako sam se sagnuo do zemji.

Gospodarica Delfina je smirila situaciju, rekla I da me ne biju, pa onda mi je rekla polako Ivan,zvala me je Ivan po drugi put ovo veceru. Ja sam odlucila ovo sada I tako ce da bude, bicu zena na Marko, ali ja hocu da ostanes u mom zivotu kao do sada da budes nasa sluskinja, znam ti si me uveo u ovom svetu na femdom, dopada mi se sve ovo, osecam se kao kraljica, mogu da radim sta hocu, a oped da imam muskarac koji ce uvjek da bude do meni. Mozes razmiliti ako se ne slazes mozes da ides, ja iskreno se nadam da ces ostati u mom zivotu.
Sve ovo me pogodilo, razmisljao sam u trenutku, bio sam bez novac, sve su mi uzeli, nemao sam posao, gde bi isao, kod mojih nema mesta gde cu se smetiti, a I ni sam htio da ostanem bez Delfini u zivotu, voleo sam je, a I do sada je bila ona sa Marko, pa one administrativne stvare ni su ni bitne.

U istom trenutku sam poljubio njenu stopalo I rekoa sam:
-Gospodarice necu da ostanem bez Vama, bicu kako Vi pozelite ostacu I bicu Vasa sluskinja, ne mozem da zamislim zivot bez Vama, ja sam vasa pozlusna kuckica I volim da Vam vidim srecnu u zivotu, ako Vas pravi ovo srecna ja cu ostacu ovde kao vasa sluskinja.

Onda sam se izvinio Gospodarici Lenka I Gospodar Markoo za neprijatnost sta sam predizvikao, na sta je Gospodarica Delfina rekla da sve je ovo bio sok za svi nas I za ovu neprijatnosti nema da budem kaznjen jer cu mi progledati ovaj put.

Onda sam uzeo poklon I kleknuo pred nje poljubio prvo jedno, pa onda I drugom stopalo I rekao “Srecan rodjendan Gospodarice, zelim puno srece, zdravje I naravno ljubav sa Gospodar Marko”, ovo zadnije bilo mi je tesko ali znam da ce biti zadovoljna I naravno odbegnuo bi kaznu za to sta ni sam cestitao kako sto dolikuje na jednom robu.

-hvala Lolita nisam ocekivala ovaj poklon znam da ni si imala novac ali odkud ovo?

-Gospodarica Lenka mi je pomugla sa Vasim poklonom, a dogovorili smo se da cu ih vratiti novac.

Onda Gospodarica Lenka mi je rekla da sve je osmislila kako cu I vratiti novac, pa rekla je:

-Lolita neces mi vratiti novac nikada jer nemas od gde da ih vratis, pa razmislila sam odrabotices ih, dogovorila sam ti svaki ponedeljak ideces kod moja prijateljica Vera I njena kcerka Sanja, sluziti ih cisteces kuci I bices njihova drojla I za sve to oni cu da meni placaju po 5 evra od den, tako da odprilike u narednoj godina ipol vratices mi taj novac.


Znao sam da sam I sa ovo jos sjeban jer sada cu da budem I rentan na dugi damama, ali to je to, moj zivot ide dalje.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče