Koristi me za pusenje

Jos u pubertetu sam shvatio da volim da pusim kurac ali nisma imao hrabrosti da se upustim u to, priznam sebi sve do svoje 26-te godine. Od te nakupljenje zelje za pusenjem vrlo je moguce da zato danas tako dobro pusim kurac, kao sto mi obicno kazu za medalju (zlatnu olimpijsku) hihi.Ne mogu reci napusio sam se , ali ovde zelim da podelim sa vama pricu o muzjaku i kurcu koji sam najvise voleo i pusio ga 5 godina.O kurcu koji mi jako nedostaje i muzjaku koji je od mene napravio pusaca koji mu sluzi samo za pusenje kurca , praznjenje i svoje zadovoljstvo.Kao stvar, pusilica.
Poceli smo komunikaciju na jednom chatu, smetalo mu je sto smo sam stariji od njega 7 godina ali je osetio da iskreno zelim i obozavam kurac pa je resio da me proba. On ima devojku , hetero je skroz ali mu ona lose pusi i to mu normalno nedostaje. Imao je pusace , nisam mu prvi, tako da je vec znao da muskarac mnogo bolje pusi kurac od zene sto je i normalno jel ga poznaje ,ima ga i zna sta mu prija.
Vec kad sam mu prvi put popusio primetio sam da je jako zadovoljan i znao sam da ce javiti ponovo.Javio se vec posle 2-3 dana da dodje opet da se isprazni.Ima jako lep kurac oko 18 prav, bez viska koze, tvrd i jaja predivna obrijana poveca ,mekana sa povecim klikerima. Voleo sam jako i jaja da mu obradjum. Skroz ih zalepim za facu , pa onda lizem jedno pa drugo, pa usisam celo usta, pa mu jezikom masiram i pomeram klikere, uf.On se zavali u fotelju i uziva, kulira.Ja kleknem medju njegove noge i obradjujem mu medjunozje.Lizao sma mu kurac ono sa strane celom duzinom, sisao mu glavic , jezikom isao po rubu glavica.Pusio stisnutim usnama pazeći da ga ne zakacim zubima slucajno, uzimao ga duboko do jaja u usta i gledao ga od dole kako uziva u mojim ustima.
Počeo je redovno da dolazi.Zabranio mi je da drkam sebi kurac dok mu pusim sa objasnjenjem da postoji samo jedan (njegov) kurac i da je bitno samo njegovo zadovoljstvo a ne moje.Prihvatio sam to, poceo sam da obozavam njegov kurac, sve bolje sam ga poznavao i znao sta mu prija.Prestao sam da drkam i drkao bi kad on ode i secao se njegovog kurca.Osetio je kod mene tu poniznu crtu, kuju u meni koju samo treba uputiti , osloboditi. Inace sam postovao dogovor da ne pisem prvi i cekam da se javi, ne smaram i ne trazim kurac jer on ima devojku i javice se kad mu budem trebao.Poceo je da salje poruke pola sata ranije tipa:-hajde da pusis kurac, -treba mi praznjenje,-kujo, pun sam.Poceo sma da ga cekam na kolenima pored fotelje, on udje raskomoti se i odmah kurac u usta.Posle svrsavanja spakuje kurac u gace i samo ode, morao sam da ostanem da klecim dok ne zatvori vrata sa one strane.Poceo sam da mu pusim i obucen jel nije bilo svrhe da se skidam posto nisam smeo sebi da drkam kurac. Drkao sam kad ode.
Izgubili smo svaku pricu, dao mi je jasno do znanja za sta mu trebam i cemu sluzim i ja sam poceo da ga obozavam, gledam u telefon i cekam kad ce javiti da mu treba praznjenje.Odlagao sve obaveze u nadi da ce se on javiti.Nekad je dolazio 2-3 nedeljno , a nekad ga nema 10-tak dana.Postao sam zavistan o njegovom kurcu.Umeo je dodje na 5-10 min napaljen pripije me uz orman i jebe u usta na brzaka se isprazni i samo ode, a nekad se zavali gleda Djokovica 2,3 sata ja pusim kurac i lizem jaja a on me kulira i nervira se zbog tenisa.Nikad nisma znao sta me ceka i koliko dugo cu pusiti. Umeo je nekad i da mi neda kurac uopste, lizao sam mu jaja po sat vremena i sam izdrka i samo ode, ne kaze mi ni cao.Udovaljao sam mu kako je hteo da ne bi ostao bez tog kurca.Ponekad je dovodio dobrog druga iz teretane da ga pocasti dobrim pusenjem.Pa me je i on jebao u usta, komentarisali su me dok sam ih zadovoljavao i uzivali kao pravi muzjaci sa kujom.Drug je posebno voleo da jebe u usta pa me postave na krevet da mi glava visi dole i onda me jebu u usta jedan pa drugi.
Nazalost posle 5 godina pusenja otisao je u Evropu da zivi, a ja sam ostao bez obozavanog kurca. Napravio je kurvu za pusenje od mene i znam da mu nedostajem a on meni jos vise.Lako ce naci drugu a nadam se i ja.Ako si se prepoznao u njegovoj ulozi, javi se, fali mi, zameni ga!

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Odlicna prica - mogla bi biti i o mene ;-)))

Korisnik

Super prica, i ja bih voleo tako nekoga da mu sluzim za sex.