Iza Marakane II

Tako smo poceli da se vidjamo sve cesce i cesce. Kako je nastupala jesen noc se sve ranije i ranije spustala na Vozdovac i Topcidersko brdo te smo se zasticeni mrakom prepustali svojim zadovoljstvima skoro svaki dan kada je supruga radila drugu smenu. Njegovo zadovoljstvo je bilo da se isprazni u moja usta sto zesce moze a posle toga i maramica kojima se brisao posle orala koji sam mu pruzao. A stavljanje maramica kojima se brisao u moja usta prdstavljalo mu je u simbolickoj ravni gest kojim se mentalno oslobadjao svega u vezi mene. Jednostavno, moja usta su mu predstavljala neku vrstu telesne, mentalno-sexualne korpe za odlaganje naboja u krvi.

Nastavili smo i da se vidjamo i da chatujemo u kasnim vecernjim satima. Ja sam mu persirao, on meni ne, takav je bio dogovor. Postepeno sam poceo da mu se onako izmedju redova nudim za jos nesto vise. Bio je inteligentan, privrednik, vlasnmik desetak kombija i isto toliko lakoh kamiona, nekoliko prodavnica auto delova te jednog restorana, ali je radio barabar sa svojim zaposlenima.Naravno da me je odmah procitao ali nije bio budala pa me je postepeno uvlacio u pricu. Po nekad sam bio ljut sto skrece temu ali leptirici su mi radili sve zesce kada je on u pitanju.Citao me ke kao bukvar sto je meni podsvesno odgovaralo. Stvar se razvijala tako sto je poceo da mi pored maramica u usta stavlja po hiljadu dinara. Bio sam u pocetku zacudjen ali sam kasnije smogao snage da ga u chatu pitam:

Ja- Sta treba da znaci novac koji mi dajete posle naseg vidjenja?

On-Zivim i radim u svetu koji sve placa i u kome svaka usliga kosta pa hocu i tebe da naucim i naviknem tome!

Ja-Zasto, pa to smo radili onako iz zadovoljstva, i vi i ja, ako se ne varam.

On-Sa mnom da ali kada budes pusio mojim momcima morace da ti placaju.

Ja-Kako mislite "momcima", ko su oni, kakvo placanje?

On-To su soferi koji rade u mojoj firmi, pricao sam im za tebe, uskoro ces poceti da im pusis...

Tu sam zastao sa chatom, pocelo je da mi bubnja u glavi. Supruga je spavala u susednoj sobi, ja sam pijuckao kafu i slusao tihu muziku. Da li sve radim da bude tako kako kaze moj bezimeni poznanik, ni imena mu nisam znao, jebote... Setao sam se po stanu, bez cilja i nervozno... Onda opet sedoh da nastavim chat na kome me je cekalo "Cutis"?

Ja- Ne cutim, bio do toaleta.

On-Napalilo te sto cu da te namestam za lovu?

Ja-Neeee, doslo mi da mokrim.

On-Na mah ti doslo da ga drzis u rukama, uzbudjen si, krijes to od sebe...

Ja-Ma neee, a da vas pitam nesto?

On-Pitaj!

Ja-Da li ste vi sigurni da su oni zdravi?

On-Da, svi su ozenjeni, samo takvima namestam lake muskarce!

Ja-E bas lake muskarce, da nije to malo grubo receno?

On-Da, lake muskarce, ti si laki muskarac, priznaj sebi da bi voleo da budes u mojim rukama!

Ja-Dobro sad, da nije malo rano?

On-Ne, nije rano, kasno je, zelim da te namestam muskarcima, sjajno izgledas... Uostalom uverices se kakvi su to muskarci!

Ja-Dobro sad, da li mozemo sutra da nastavimo chat?

On-Ne, sutra u pet posle podne dolazis na staro mesto, cekam te!

Tada je prekinuo vezu a ja sam shvatio da sam u zestokoj erekciji. Otisao sam do kupatila i iznad lavaboa mu prosetao kozicu par puta. Osetih kako me obuzima orgazmiska oluja, jedva sakrih krik zadovoljstva...

Sutra u dogovoreni vreme na starom mestu popusio sam njemu i jos dvojici nepoznatih likova. Opet bez reci ustiju punih maramica i jedva disuci spustih se do MAXIja. Tu sam pred njim, one dvojice nije bilo, pljunuo maramice a tri hiljade sam zadrzao. Od njih sam posto sam ih obrisao kupio u mesari MAXIja rolovanu pilecu dzigericu i rolovano belo meso te crno vino i jos neke sitnice.

Zena je bila zadovoljna mojom paznjom i vecerom pa je na kraju vecere rekla:

"Sutra cu svima na poslu da pricam kakvog muza imam. Ljubavi, pravi si muz"!

Kategorija:
Gay erotske priče