Iza Marakane

Redovno smo se vidjali u njegovom kombiju. Na dogovorenom mestu on bi me cekao, negde iza stadiona Marakana i ja bih odmah usao na vrata sa bocne desne strane i seo na sundjer koji je bio postavljen na ispupcenje od tocka. Neki trenutak kasnije usao bi i on, stao iznad mene, svukao pantalone i gace do kolena i ja bih ga uzeo u usta. Culo bi se samo moje coktanje i njegovi uzdasi zadovoljstva. Sa Avalskog druma bi se cuo saobracaj u daljini...

Voleo sam da ga sisam, bio je sjajan primerak. Voleo sam i da se sam nabijam do guse, do gad efekta, voleo sam da mi dijafragma radi gore-dole, uhvatio bih ga za gole butine, to me je narocito palilo i navlacio bih se na njegov top. Onda bih da se malo odmorim lizao njegova jaja... Po tom ponovo sisao pa se nabijao. Obozavao sam da ga drzim za guzove dok se nabijam, milujem mu butine vrhovima prstiju. Naposletku, jednom rukom bi ga drzao za guzove a drugom upravljao njegovim balavkom razmazujuci se po licu. Znao sam da voli da sve bude mokro, balavo, pa nisam gutao pljuvacku nego sam je razmazivao po njegovom donjem stomaku, jajima... Meni je sve to curilo niz bradu, gotovo sam posle svake seanse sa njim uvek morao da menjam potkosulju. Onda kada bih osetio da mu dolazi, uhvato bih ga tik iznad kolena i jako ga stegao, a popustio bi pritisak usnama na njegov glavic pa bih ga pustio u svoja usta tek toliko da mogu da ga oblizujem jezikom. Tada bi nastupilo njegovo cupkanje uz krkljanje i stenjanje:

"Aggghhhhh, ufffff, uffff, uf sto je dobro, ahhhhhh..."Gutao sam sve, on je to obozavao. Polako bi izlazio iz mojih usta pa bi se oslonjen na stranicu karoserije kombija izduvavao. Za to vreme ja sam mirovao, takav je bio dogovor. Kada bi se izduvao i kada bi prosla postorgazmicka nirvana on bi uzeo mirisljave maramice, okrenuo bi mi dupe prema licu i poceo da se brise. Tada bi moj zadatak bio da mu olizem guznu raspuklinu. Tako nekoliko minuta, dok bi on brisao stomak, jaja i kurac ja bih mu lizao cmar i ljubio debelo meso, mazio ga po butinama. Na kraju, on bi jednom v;aznom maramicom obrisao i guznu raspuklinu te anus. Uredno bi sve te maramice stavio meni u usta. To bi bio znak da treba da izadjem bez i jedne jedine izgovorene reci i od strane njega i od strane mene.

Do MAXIja kod stadiona Marakana isao bih trotoarom Avalsnog druma blize stadionu. On me je tamo cekao na parkingu. Tamo pred njim sam imao da pljunem vlane maramice kojima se on obrisao. On bi se odvezao a ja bih do kuce u Vojvode Stepe peske. Trebalo je sacekati zenu iz druge smene!

Posle toga i biti malo na chatu sa njim, nisam znao kako se zove.

Kategorija:
Gay erotske priče