50€ gutanje

Već godinama sa društvom izlazim u jedan lokal gdje se super provodimo da li dnevno uz kafu, ili naveče u nekom večernjem provodu. Sve konobare sam znao, ne prijateljski već onako.. Kao poznanstvo. Skoro svaki našn naruč bio je nagradjen konobarima jer smo se fino osjecali na tom mjestu. Nakon nekoliko mjeseci upustio sam se u razgovor sa Sasom, konobarom, vrlo visokm i sarmantnim. Kako je rekao ima 39 godina i prilicno je muzevan. Nakon jednog procoda ostajuci poslednji u lokalu po zatvaranju odlucio sam pozvati taksi da me vodi kuci jer sam poprilicno popio. Sasa mi ljubazno rece da za tim nema potrebe jer idemo u istom pravcu i da podjem sa njim. Vec na samom startu sam primjetio cudna desavanja.. Nakon krace voznje Sasa me pita da ki imam djevojku? Kako rekoh da nemam, cudan osmijeh se pojavio na njegovom licu. Dok su sanzne ruke drzale volan, polugrubim glasom me pita zasto stalno gledam u njega jer je to primjetio vec odavno. Posramio sam se i rekao da je to bilo vjerovatno mahinalno.
Kako mahinalno kada si me prije 20 dana gledao dok pisam u VC? Apsolutno sam se zbunio.. Istina je, jedne prilike sam otisao u VC a Sasa je bio unutra sa otvorenim vratima. Posmatrao sam ga dok sam kao prao ruke. Izasao je, namignuo i nista se specijalno nije desilo. Dok sam taj film vracao u glavi nisam ni primjetio kada je ruku stavio na moje koljeno.. Tek nakon sto je ruka krenula unutrasnjosti noge ka gore, od iznenadjenja sam ih skupio. Tada mi se grubi glas zabi u mozak.. Sta ih skupljas pederu? Na momenat sam se ukocio, a u tom trenutku auto je vec bilo parkirano na velikom parkilaristu za kamione nedaleko od benzinske pumpe u mraku, dovoljno skriveno. Uhvatio me je za glavu, i snazno je nagnuo ka svom kurcu.
Odavno gledam tvoje usne, i sada zelim da ih osjetim na jajima. Nije pogrijesio, zelio sam to.. da ga gutam i ljubim dugo.. Samo sam se prepustio. Iz gaca mu ispade podebela kita sa ogromnim mudima. Prvo sam ih mirisao, a onda navukao kroz ruku i gutao duboko.. Sasa je samo govorio da sam vrhunska kujica. Malo glavic malo jaja, ljubio sam ih 20ak minuta sve dok mi ga Sasa ne zabi grubo da sam se zagrcnuo. Uz kasalj poceo da izlazi gusta bijela tecnost iz mojih usta. Vratio ga je u gace i bez price nastavismo voznju. Kada smo stigli do moje ulice opet polugrubo rece, mali bio si super.. Doce i guza na red.. Ja sam samo zbunjen izasao. Na izlazu me pita da nisam sta zaboravio? Za dobru uslugu mjesecima mi ostavljas baksis i nagradjujes me, sada ja nagradjuem tebe i izvadi 50€. Zacudjen sam ih uzeo i krenuo kuci. Nakon par dana sam otisao u soping i od tih para kupio par tangica. Nek se nadje!

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Super prica, i ja cekam da mi bude sa nekim prvi put i da napisem pricu o tome.

Korisnik

Odlicno nmapisano!