Zamena identiteta

Prvi put sam bila u njenom stanu sasvim sama. Okretala sam se, prolazila kroz sobe i bezglasno plakala. Kako je glupo nastradala, mislila sam sve vreme. Trčala je preko mosta i pijani kreten je udario s leđa. Sada je u komi, sa neizvesnim izgledima. Sa prelomima rebara i potresom mozga.

Prognoze nisu bile ružičaste – provešće tamo bar dve, tri nedelje. Morala sam da se postaram o njenom stanu, njenom cveću. Njen mobilni telefon je ostao uključen i znala sam toliko da, ako ga isključim više neću moći da ga ponovo uključim, jer ne znam šifru.

Napunila sam bateriju i postavila ga na bezglasni mod, jer je zvonio često. Stizale su joj mnoge poruke. Nisam ih čitala. Odlučila sam da ga držim tako do daljeg, pa ću odlučiti šta ću kasnije, kad se ona pobudi.

Kad sam se isplakala, počela sam da sređujem. Bila je uredna i sve sam začas dovela u red. Skuvala sam kafu, sela u trpezariju i razmišljala šta bih još mogla da uradim. Da budem od koristi i da ne mislim o njenoj nesreći.

Zazvonio je i kućni telefon. Nisam se javila, nisam imala snage.

On me je prenuo, pa sam ustala i počela da se besciljno muvam po sobama. Ušla sam u spavaću sobu i otvorila njen ormar sa garderobom. Sve uredno poslagano, sa vešalica su visila mnoga odela, haljine i bluze. Neke nikad nisam videla na njoj. Bile smo isti konfekcijski broj i često se zezala da će mi pozajmiti nešto od toga da bih smuvala nekog dasu, pošto joj je otac umro, pre sedam godina.

Nisam razmišljala o svom izgledu, ali ta garderoba mi je neočekivano usmerila misli na tu stranu. Imam 43 godine, već godinama sam udovica, nemam nikakav seksualni život, iako i dalje solidno izgledam, bar tako sam mislila. Čuvala sam liniju, redovno sam vežbala i posećivala kozmetičarku.

Izvukla sam jedan blejzer i obukla ga. Stajao mi je kao saliven. Prošetala sam nekoliko koraka i osetila se kao da sam se podmladila, ali onda su navrla sećanja na njenu nesreću, ponovo sam se rasplakala i brzo vratila blejzer na mesto.

Sela sam na ivicu kreveta i tupo gledala u sadržinu ormara, glave zagnjurene u šake. Telefon je ponovo zazvonio i razbudio me iz obamrlosti. Nisam ustala, ali pažnju mi je privukla sjajna površina ispod njenih odela.

Ustala sam i razmakla vešalice. Uredno složen ispod njih, ležao je čudan komad garderobe. Odbila sam da odmah prepoznam o čemu se radi. Podigla sam ga i raširila po krevetu. Da, naravno, bilo je to odelo od lateksa.

Šokirano sam buljila u to, s nevericom. Zar ima takvo nešto? Očekivala bih vibratore, pomislila sam, to je tako normalno. Možda i neke lisice ili slične igračke, ali lateks! Imala je neke tipove poslednjih godina, ali nijedan se nije dugo zadržavao. Nisam ništa sumnjala, bila je još mlada, tek je napunula 22, rano joj je bilo za dugu vezu, brak.

Ovo je prevazilazilo moju maštu. Dodirnula sam to, prešla rukom niz čitavu dužinu, od kape na vrhu, do dna dugačkih nogavica. Stresla sam se od čudnog osećaja koji me obuzeo.

Pomislila sam da bi i to moralo da mi odgovara po veličini. Pomirisala sam i osetila udaljeni, slabašan miris parfema koji me podsetio na nju.

Svukla sam se, ali nisam želela da unesem sopstveni miris u taj komad, pa sam otišla da se okupam. Dok sam se tuširala, obuzelo me je čudno osećanje, postala sam svesna svoje seksualnosti posle mnogo vremena.

Osušila sam kosu i gola se vratila u spavaću sobu, gde je još uvek ležao onaj kostim. Uvukla sma oprezno jednu, pa drugu nogu. Imao je minizip sa strane i jedva sam se uvukla, ali bio je moj broj, bez dileme.

Uvukla sam i jednu, pa drugu ruku i nekako nabacila kostim na ramena. Odjednom sam nestala u njemu. Potpuno crn, kao da je poništio moju ličnost. Gledala sam u ogledalu i čudila transformaciji. Kao da sam postala neko drugi. Moja figura je dobila na izgledu. Zategao me je svuda, na kukovima, neki nevidljivo ugrađeni nosači su mi podigli sise. Vidno su štrčale i mogla sam u ogledalu da pratim kako mi bubre bradavice i napinju kostim.

Zapanjeno sam se posmatrala, a onda navukla i kapu. Transformacija je bila konačna. Uselila sam se u tuđu kožu. Samo oči i usta, jedva da su davali naznaku moje prave ličnosti. Pomislila sam da i to treba da ubijem.

Kretala sam se savršeno lako, kao da sam sasvim gola. U kupatilu sam izabrala njen najcrveniji karmin, namazala usne veoma intenzivno, zatim stavila i crnu maskaru.

Moja ličnost, zarobljena u kostimu. Nova osoba se pojavila i opčinila me. U ormaru sam našla i odgovarajuće cipele/čarape i rukavice. Pored je bio i crni bič, sa nekoliko dugačkih kožnih remena. Nisam mogla da odvojim pogled sa svog odraza u ogledalu.

Tad je ponovo zazvonio telefon i, kao uhvaćena u prestupu, panično sam dograbila slušalicu.

- Halo, gospodarice, tražim te celo jutro, obratio mi se duboki muški glas.

- Ovaj, nije Biljana, ovde njena mama. Ona je...
- Mama! Ovde tvoj nevaljali sin. Želim da me kazniš. Ne mogu da podnesem svoju krivicu.
- Biljana nije ovde, ja sam njena mama.
- Ali, mama, ne mogu da podnesem ovo, moram odmah do tebe. Mama, kazni me, preklinjao je glas.

Totalno sluđena, držala sam slušalicu i gledala je kao da ću na njoj naći odgovor.

- Tu sam za tri minuta, rekao je glas i veza se prekinula.

Grozničavo sam razmišljala. Ne znam ko je, ni šta želi. Treba mi više tih tri minuta da se svučem i nanovo obučem, da bih mu objasnila situaciju. Ushodala sam se, nesvesno lupkajući se onim bičem.

Onda je zazvonio. Trgnula sam se, krenula prema vratima, zastala začas, ali moja nova ličnost je pobedila i otključala sam.

Pojavio se krupan muškarac mojih godina, elegantno obučen.

- Mama, prošaputao je, spuštajući pogled sa mojih grudi na bič.

Instiktivno sam se povukla u hodnik. Ušao je i odmah se spustio na kolena, raskopčavajući košulju i pantalone.

- Mama, nisam bio dobar, gotovo da je plakao. Kazni me, kazni me, mama, ponavljao je.

Svukao se, sve vreme na kolenima i ne gledajući me u oči. Njegov kurac, velik i debeo, visio je između maljavih nogu.

Kostim u kome nisam imala ni milimetar slobodnog prostora, već je podigao moju temperaturu, ali pogled na njegova jaja me uspalio. Raširila sam noge i on je prišao četvoronoške i počeo da mi liže članke.

Pokušala sam da se otrgnem, ali držao me je čvrsto, sve vreme me ližući. Mogao je da me polomi, duplo veći od mene.

- Kazni me, ponavljao je.

Dohvatio je krajeve biča, izgledalo je da je prestravljen i liznuo ih.

- Po leđima, mama, molim te.

Nesigurno sam podigla bič, zatim ga nežno spustila na njegova leđa. Stresao se čitavim telom, kao da ga je pogodila struja. Ruka mu je bila među nogama, na čvrstom kurcu. Lagano je povlačio kožicu gore, dole preko glavića.

- Jače, mama, jače, mnogo sam bio nevaljao, bulaznio je.

Ponovo sam podigla bič i spustila ga malo oštrije. Pa još jednom.

Kao kuče se povukao prema podu. Tražio je još i ja sam potpuno ušla u tu ulogu. Dobro sam ga oplela tri puta i on je kriknuo, svršavajući po mojim nogama.

- Vidi šta si uradio, dreknula sam, zabrinuta za ćerkin kostim.
- Mama, sve ću popraviti, ponizno je kazao i krenuo da liže svoju spermu sa mojih nogu, sa kostima.

U neverici sam gledala kako nestaju kapi kojima me je poprskao.

Kad je sve polizao, brzo je ustao, obukao se, izvukao novčanik, odvojio nekoliko novčanica i, gotovo me ne gledajući, kao da se plaši, izašao.

Kad sam ostala sama, shvatila sam koliko sam se uplašila, a zatim me preplavio onaj osećaj koji prethodi seksu. Bila sam vlažna i morala sam da se brzo svučem da ne bih ostavila svoj miris. Dok sam se borila sa kostimom, sve vreme sam morala da zavlačim ruke i dlanovima prelazim preko uzbuđene kože.

Pre nego što sam uspela da ga sasvim svučem, pogodio me je orgazam kakav nisam imala godinama. Bacila sam se na leđa, sa kostimom zapetljanim oko članaka, gurnula obe ruke među noge. Novi orgazam me je pogodio gotovo istog trenutka.

Još uvek u onoj ulozi, kriknula sam slobodno, kako nikad nisam, ni kad sam imala seks sa mužem. Uživela se, uvijajući se po njenom krevetu.


*

Posle posete bolnici, gde nije bilo promene njenog stanja, vratila sam u stan, odlučna da pregledam poruke u mobilnom telefonu. Izbrojala sam da su stizale sa pet različitih brojeva i u svima su joj se obraćali kao gospodarici.

Začuđena koliko malo poznajem sopstveno dete, premetala sam telefon po rukama. Zatim sam, prvi put podigla i novčanice koje je onaj čovek ostavio. Zapanjio me je iznos – bilo je tu novca gotovo kao moja mesečna plata!

Držeći telefon, ušla sam u spavaću sobu, namerna da saznam više. Pažljivo sam pretražila ormar i ladice. Pronašla sam mnoštvo predmeta. Posedovala je još jedan kostim od lateksa, veoma sličan, ali sa bitnom razlikom. Imao je velik prorez među nogama.

Uzbuđeno sam ga milovala, zamišljajući kako ga je koristila.

Bili su tu i vibratori raznih veličina, jedan za dvostruki ulaz, koji nisam ispuštala iz ruke dok sam nastavljala inspekciju. Lanci, dva para postavljenih lisica, japanske kuglice... Pravi seks šop.

Sve sam poređala po krevetu i gledala to mnoštvo, sluđena i uzbuđena, još uvek razmišljajući o jutrošnjem doživljaju.

Telefon je sada bio uključen i povremeno je zvonio. Uvek onih pet brojeva.

Pa, dobro, odlučila sam u jednom trenutku. Ako je već tako, zameniću je...


*

Onaj drugi kostim me je sasvim sludeo. Kad sam ga navukla, prorez između nogu je dozvoljavao da nesmetano priđem obema rupicama. Izdrkala sam jednom, ležeći na stomaku, sa podignutim kukovima i ludački mešajući.

Tad sam i zamislila kako ga ona koristi. Pošto im je bila gospodarica, sigurno je od njih očekivala nešto posebno. Verovatno su je lizali, sinulo mi je. Pa, da. Ali, dilema je bila, ako već želim da je zamenim, kako da obezbedim da ne primete razliku.

Verovala sam da je između nogu bila izdepilirana. Pažljivo sam i sama uklonila svaku dlačicu. Odlučila sam da sutra posetim svoj salon i uradim depilaciju čitavog tela.

Bila sam spremna da ponovo navučem kostim. Kad sam se našminkala, uplašila sam se da bi mogli da prepoznaju drugačiji miris među mojim nogama, pa sam kapnula nekoliko kapi njenog parfema. Nisam bila sasvim zadovoljna, pa sam pažljivo nakarminisala i donje usne.

Rezultat je bio spektakularan. Nepoznata domino dama me je strogo gledala iz ogledala. Osetila sam se moćnije nego ikada. Moja velika transformacija mi je davala toliko snage da sam bila spremna za svaku avanturu.

Znala sam da će bar jedan nestrpljivo čekati da dođe i bila sam u pravu. I on je pojurio da ga kazni njegova mamica.

Bio je nešto mlađi od prvog, izuzetno zgodan i visok. Na kolenima, ponašao se veoma slično. Raširenih nogu, tako da je mogao da vidi nakarminisane moje usmine, toliko se uzbudio da je svršio posle samo dva udarca bičem.

- Nisi bio dobar, glasno sam rekla, gotovo na ivici pravog besa. Gluma je postajala život, a uloga prava osoba. Pogledaj kako si usvinjio tepih.
- Mamice, mamice, žalosno je cvileo.
- Posle ćeš to počisititi.

Zamahnula sam bičem i opelala ga dosta snažno. Na leđima su mu odmah ostale masnice. Uplašila sam se da će skočiti, ali on se samo skupio, gotovo sedajući na sopstvene pete.

Oplela sam ga još dva puta, zatim zgrabila za kosu i povukla prema spavaćoj sobi. Pratio me poslušno, četvoronoške, kao pas.

Sela sam na ivicu kreveta, raširila noge i ponudila svoju vlagu.

- Mamicu ovde svrbi. Počeši me. Počeši me jezikom, čuješ li, pozvala sam, još jednom ga udarajući niz leđa, sve do guznog procepa.

Odmah se prihvatio posla. Ne dodirujući me rukama, prislonio je lice iz moju picu i halapljivo me lizao. Baš kao pas.



Ni dok mi je muž bio živ nisam često dobijala oralni seks. On to nije voleo, možda me je kako spada polizao svega nekoliko puta, pa je moje oduševljenje bilo potpuno.

Bio je zapanjujuće vešt. Stiskala sam mu glavu butinama, gubio je vazduh, ali nije odustao. Kad sam počela da svršavam, grčevito ga stiskajući, ruka mi je sama podigla bič i, bez moje volje, spustila ponovo na njegova leđa.

Kriknula sam, bičujući ga žestoko.

Nije dao glasa od sebe, i dalje se boreći da me dodirne jezikom na osteljiva mesta.

Ostavila sam mu široke masnice po čitavim leđima. Kad je ustao i nesigurno me pogledao, i dalje sam sedela, u trzajima se spuštajući u stvarnost. Moj najlepši i najintenzivniji orgazam. Tojest nekoliko orgazama.

- Šta gledaš? Nestani, dreknula sam, ako ne želiš još, pripretila sam, podižući bič.

Brzo se obukao, ostavio novac i nestao.

Bila sam neverovatno laka, treperila čitavim telom i slatki umor me oborio na krevet. Ovo je divno, pomislila sam, pre nego što sam zaklopila oči.


*

U sledeća dva dana sam ih isprobala svu petoricu. Ponašali su se veoma slično. Svi su me zahvalno lizali, jedan je pokušao da izrazi čuđenje promenom koju je uočio, ali ga je bič obeshrabrio da nastavi.

Prvog dana, kad sam pozvala trojicu, samleli su me orgazmi i trećeg sam jedva navela da me dovede do svršavanja. Dvojica dnevno, za sada, pomislila sam.

Sutradan sam tako i postupila. Jedan ujutro, jedan kasno popodne.

U međuvremenu, Biljanino stanje se popravljalo i trećeg dana se probudila. Bilo joj je jako loše, ali izgledi su se poboljšali. Tražila je da zalivam cveće i da joj donesem mobilni telefon. Uspaničeno sam slagala da ne znam gde je, potražiću ga po stanu.

Poverovala je da joj ispao kod udarca i više o tome nismo pričale.

Moji podanici su nastavili da dolaze, ali sam znala da moram nešto da učinim, ne bi li ih sačuvala. Uživala sam u svakom trenutku provedenom s njima. Trebali su mi. Konačno sam pronašla smisao u svom praznom životu. Toliko su plaćali da nisam morala da radim.

Na posao nisam odlazila, nisam se čak ni javila. Verovatno su mislili da bdim nad ćerkom, u bolnici, pa me nisu dirali. Kad bi samo znali...

Konačno sam počela da obilazim seks šopove. Imala sam dovoljno novca, ali nažalost niijedan nije imao onakve kostime. Čak su i ostale igračke bile mnogo lošije i ružnije.

Bila sam očajna. Pomišljala sam da se poverim Biljani i pitam gde je nabavila sve to, ali nisam se usudila.

Njeno stanje se popravljalo i za desetak dana je trebalo da pređe na kućno lečenje, a ja još nisam smislila šta ću. Jedino što sam znala je da se neću vratiti u stari život.

I onda mi je sinulo. Pa, oni će mi nabaviti! Oni će mi nabaviti sve što mi padne na pamet!

Znala sam im imena, ali nikad ih tako zvala. Od jednog po jednog sam, kao da ih kažnjavam, tražila da mi nabave nove kostime, i to što pre. Ove su mi već toliko uprljali da više nisam mogla da ih nosim. Tražila sam i bičeve, lisice, vibratore, bez ustezanja.

Kad je stigao prvi komplet, svega tri dana kasnije, poletela sam od oduševljenja. Dopustila sam da mi poliže guzu, nagužena četvoronoške, na krevetu. I da mi stavi vibrator, kojim me je majstorski dovodio do ekstaze.


Pre nego što je Biljana izašla iz bolnice, imala sam impresivnu kolekciju, mnogo veću od njene. Čak pet kostima, tri sa otvorima među nogama. Jedan je imao i rupe u visini grudi, dovoljno velike da propusti bradavice i nekoliko centimetara kože.

Na dan pre njenog izlaska, primila sam ih, jednog po jednog, svu petoricu. Jebali su me jezicima od ranog jutra, sve do ponoći. Svima sam naredila da zaborave stari broj telefona, dala im novi, koji sam u međuvremenu nabavila.

Obavestila sam ih da prodajem stan, od sutra više neću biti na istoj adresi i da ću im novu adresu poslati u toku meseca. Svi su bili zapanjeni, ali bič ih je uverio da se ne šalim.

Sebično sam otela ljubavnike sopstvenom detetu. Dok je bila u bolnici, nakupila sam dovoljno novca da iznajmim i opremim fenomenalan stan. Bila sam sigurna da će se ona snaći i bez njih petorice, a ja, za sada, nisam znala kako da dođem do novih podanika.

Dovela sam je kući, negovala više od mesec dana. Izlazila sam samo da pronađem adresu na kojoj ću nastaviti da primam podanike. Pojavio se divan stan u samom centru, veoma velik, ali imala sam dovoljno novca da dam kaparu. Verovala sam da ću od njih dobiti dovoljno novca da ga brzo otplatim. Nisam se oko toga mnogo uzbuđivala.

Biljanin stari mobilni telefon sam bacila. Za svaki slučaj. Na novi broj su mi neprestano stizale poruke u kojima su me preklinjali da ih primim. Iako sam i sama bila željna, znala sam da ćutanjem pojačavam njihovu želju.

Zamena identiteta, obavljena slučajno, bila je potpuna. Kad je mogla da se stara o sebi, vratila sam se u stari stan, ne obaveštavajući Biljanu o novom. Rekla sam joj samo da ću promeniti posao, da još nisam odlučila, ali da ne brine za mene. Biću joj pri ruci, kao i uvek.

Moj pravi život je počinjao...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Sjajno. Prijatno iznenadjenje, kao i uvek.

Korisnik

Ovo uopšte i nije erotska/porno priča u pravom smislu tih reči.

Mi smatramo da je u pitanju mikro studija karaktera, koja je ovde dospela zbog eksplicitnih scena i jezika.

U svakom slučaju, ima znatno veće književne/umetničke pretenzije od većine naših ovde objavljenih priča.

Glavna junakinja otkriva mračniji deo svog karaktera sticajem okolnosti i doživljava prosvetljenje. Dešavaju se takve stvari mnogima, samo što većina nas odbija da ih prihvati, čak i prepozna...