Ponizna kuckica 2 deo

Marko je cesto dolazio kod nas, jas sam uvjek sluzio kao da je bio Gospodar kuci, imao sam naredbu da se ponasam sa njega sa postaovanja, ne samo kao decka mojoj Gospodarici supruga, nego kao da je bio moj Gospodar.

Gospodarica Delfina je bila jako srecna sa njega, kaze da ni jedan muskarac ni je zadovolijo kao Marko, dok Gospodarica Lenka je uzivala u sve to moje ponizenje. Najcestie kad je Marko dolazio kod nas, ja sam bio sa Gospodarica Lenka, kako ne bi ometao na njih dvoje. Ponekada su me zvali kad je bio potrebno da posluzim sa pice ili nesto slicnije.

Jedne vece znao sam da dolazi Marko, pa Gospodarica Delfina mi je naredila da sredim spalnu sobu, da smenim ciste carsave I sve da budu I roze boje, jer je ta boja bio I njena omilena. A takodje I ja sam nosio roze boje gacice I moj kafez na kurac je bio takodje u roze boje.Dok sam radio u spalnu sobu, usla je Gospodarica Delfina I rekla mi je da napunim kadu kako bi se ona iskupala. Sve sam to uradio I ona je usla, nosila je samo gacice koje je svukla I stavila mi je u usti. Kad je svukla gacice video sam njenu izbrijenu ribicu, pozelio sam da je polizem, ali znao sam da mi je to zabranjeno. Usla je u kadi I naredila mi ja da pocnem sa kupanje. Kad sam poceo osetio sam kako moj mali kurac pulsira u kafezu, ali nista ni sam mogao. Kada sam je iskupao onda sam I pomogao sa peskirom da stavi oko njeno lepo telo, a zatim sam legnao pred kadi kako bi ona izala, tako sta je meni koristila kao stolicu, I nagazila je na moja ledja I izala je, a zatim mi je naredila da odma dojdem u spalnu sobu kako bi I pomago oko spremanje.Usao sam u sobi ona je sjedela na spalnu, najprvin mi je naredila da izbrisem njenu mokru telu, a onda kada sam ucinio to, namazio sam celu telo sa krema. To mi je bilo omiljeno jer samo tada sam mogao da dotaknem njenu telu, njeni grudi, njena guza, I njena ribica. Otkako sam uradio to obucio sam I crne tange gacice, crni grudni I najlonke, a zatim kratki fustan takodje u crnoj boji.Izgledala je fantasticno, a zatim mi je naredila da donesem crne stikle sa stikolm od 15 cm I znao sam da moram da donesim sa mojim ustama. Kada sam usao u sobi naravno na svi cetiri, dosao sam do njene lepe stopala polubio sam ih I obukao i stikle. Tada mi je Gospodarica rekla da I njene stikle su veci od moji mali kurac, na sto sam ja morao da potvrim da je sve tocno.

Izgledala je odlicno, osetio sam moj kurac u kafezu, ali nisam mogao nista. Pitala me kako izgledam veceras Lolita I jer mislis da ce da mu se dopadnem na Marko? Iako je znala moj odgovor, odgovorio sam odlicno Gospodarice, siguran sam da ce da mu se dopadnete na Marko.T

Te veceri Gospodarica Lenka ni je bila u kuci, pa sam mislio da cu da imam malo slobodnije vreme, jer Gospodarica Delfina bice sa Marko, a u takvim slucajevima ja sam uvjek bio pred nogama na Gospodarica Lenka, pa mislio sam kako ona ni je kod kuci I ja cu da imam malo vremena za sebi. Ali ni je bio tako.

Kad je Marko zazvonio otvorio sam vratu uzeo sam njegov kaput, on je usao I sednuo u dnevnoj sobi. Pitao sam ga sta ce da popiti, a on mi je rekao da moze jednu casu vina. Sipao sam I ondeo na tanjir da ga posluzim. Tada u sobi je usla I Gospodarica Delfina, izgledala je jako sexi, prava dama moja supruga je bila spremna na sex sa njenim ljubavnikom. Marko je ustao I strasno je polubio, dok sam ja sa tanjirom stajao I gledao kako se moja supruga ljubi sa njeni decka. Kad su prestali sednuli su oboje I tada sam pitao:Gospodarice jer zelite nesta popiti? Bez da gleda u meni rekla mi je ‘’da moze jednu casu vina, Lolita.’’Za prvi put mi je rekla Lolita pred Marko, na sta je on rekao oooo pa tvoj mali suprug ima neka nova imena I poceli su da se smeju.Posluzio sam sa vinu I Gospodarica, a onda sam zastajo u kosu I cekao druga naredba.Mislio sam da ce da sve ovo zavrsiti I da cu da ide u spalnoj sobi, ali oni su se ljubili, galili tu, dok sam ja gledao sve to.Pricali su nesta da je Marko zonio na telefon Gospodarica Delfina ali ona ni je bila dostupna I sl. pa mu je onda rekla zasto ni si zvonio Lolita ona ce da me je zvala, na sta je on odgovorio da nema moj broj telefona. Tada me je zvala Gospodarica, rekla mi je da uzmem telefon I da dam moj broj Marko, a ja da zapisem njegov broj, kako bi olaksao njihove komunikacije.Uzeo sam telefon I dosao sam kod njih, Gospodarica mi je naredila da kleknem pred njih, a onda sam zapiso I broj telefona Marko. Kad sam uneo broj telefona, nisam znao kako da ga upisem, jer nikada ni sam mu se obracao sa Marko ili sl, nego samo sa VI.U telefonu sam imao samo dva broj Gospodarica Delfina I Gospodarica Lenka, pa sam zapiso Gospodar Marko jer sam mislio da ce moja supruga bice zadovoljna. Kao da sam znao I odma mi je rekla da vidim kako su zapiso Marko, kad su videli poceli su da se smeju, I onda mi je rekla nisam znala da imas I Gospodar hahahaha.

Bio sam jako ponizen klecem pred moja supruga I njeni decka u odelo za sluskinja a oni su me ismejavali.Gospodarica me pocela zadirati kako sam mogao da ga zapisem u telefonu,rekla moze biti I ’’jebac moje supruge’’, ili ‘’alfa man’’, ali zaklucili su da je ovo sasvim ok I da od sada cu da se obracam na njega sa Gospodaru. Ovo sam sam uradio rekao sam u sebi bio sam naivan ali to je to, od sada sam dobio I Gospodar, pored dve Gospodarice, bio sam rob na njeni decka.Kada su prestali sa zezanje na moj racun, poceli da se ljube, a ja sam klecao pred njih I gledao sam u nogama na mojoj Gospodarici, I razmisao sam kako sam dosao do ovo nivo.

Gospodarica je otkopcala patenat na pantalonama na sada moj Gospodar Marko, I izvadila mu je kurcinu, pocela je da ga drka, neverovao sam jer nikada nisam bio u takvoj blizinu kako sada, gledao sam kad su imali sex ali sve je to bio na daljinu. Imao sasvim normalna kurac, naravno veliki u odnos mojij.T

Tada Gospodarica mu je rekla duso znas sta sam ti rekla sta volim da uradim?-Gospodar je odgovorio znam na sta mislis, ali ni sam jos spreman, ona je pocela kao da ga moli da je to velika njena zelja, a ja nisam znao o cemu pricaju, mislio sam za neka sex poza, ali sam pogresio. Gospodar nakraju je popustio I slozio se.Onada Gospodarica mi je drzala njegov kurac pred meni I mi je rekla-Lolita ovo vece ja nemozem da sisam ova kurcina, to ces da uradis ti mesto meni!-Bio sam u soku sta je trazila od meni, I poceo sam ah ali ja…ne mogu…ni sam gey….Uhvatila me za brade I rekla je ako zelis da te prebijem sada, onda protivi se na mojoj naredjenja I doblizila mi je kurac do mojoj usti I naredila mi je da ga poljubim.Poljubio sam ga a onda mi je naredila da otvorim usti I stavila kurac u ustiti I naredila da sisam.Poceo sam sa sisanje, do tada nikada to nisam uradio nikada ni sam sisao pravi kurac, sisao sam samo strap on od Gospodarica Delfina I od Gospodarica Lenka.Produzio sam I poceo da dobijem instrukcije od Gospodarica Delfina, da lizem jaja I dok lizem da drkam njegav kurac, onda opet u usti, pa da masiram njegovih jaja. Gospodar Marko je uzivao I rekao je na Gospodarica ‘’bas dobro sisa ova tvoja sluskinja’’. Onda me je Gospodarica odgurala od kurac I kacila se na njega poceli su da se jebaju I dok je skacila na kurac naredila mi je da lizem jaja.Kad je Gospodar rekao da ce da svrsi ona se trgla od njega uhvatila me je za glavu I Nabila mi kurac u usti, a onda on je svrsio u mojoj usti I naredila mi je sve da progutam. Do tada sam lizao njegovu spermu ali sada za prvi put to je bio direktno iz izvora kako ona zna da kaze.Kad je sve to zavrsio otsli su u spalnoj sobi,kako su imali jos jedan sex, a ja sam otisao na spavanje ali skoro celu vecer ni sam mogao da zaspim jer sam mislio na vecerusni dogadjaj.Ujutro sam pospremio dorucak I cekao sam da se probude, kada su ustali zvala me je Gospodarica I mi je rekla da posluzim dorucak u spalnoj sobi. Dok su oni imali dorucak ja sam klecao pred njih I sam sisao prstice Gospodarica, dok su oni ponekada pravili zezanje na moj racu. Naredili su mi da pospremim kadu oni su usli da se kupaju, a meni su naredili da klecim pred kadu. Onda Gospodar Marko je uzeo sapun I stavio u mojoj usti, rekao je evo kuckice opera usta od mojoj spermu, na sta su poceli da se smejaju. Sve to I se dopalo na Gospodarica, pa mi je rekla od sada kada cu se kupaju zajedno ja cu da klecim pred njuh I bi bio mesto kade ce da stoji sapun, a to je u mojoj usti.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče