Priprema za trojku...

Odlucili ste doci do mene, na jedan sex tour do Beograda. Nasli bi se na dogovorenom mestu i odvezli se u stan. Prvo bi popili po casu vinu, malo za opustanje, a potom bi ti ustala i otisla do sobe da se malo sredis za nas dvojicu. Tamo bi te cekao sexy donji ves koji sam ti kupio za ovu priliku, a za koji smo se dogovorili u cetu. Ja sam mogao da biram model i boju.

Uzbudjen jako, adrenalin me radi, ne mogu da docekam da izadjes, da te vidim, dotaknem, budem dotaknut... Tebe nema vec neko vreme a tvoj muz primecuje ovo moje nestrpljenje i kaze mi idi pogledaj da li mojoj zenici treba pomoc, samo nemoj mnogo da se zanesete u toj pomoci...

Pokucao sam, polako otvari vrata, pitao treba li pomoc... Ti si vec skoro bila spreman i izgledala fenomenalno. Trebalo je samo jos haltere da zakacis za carape, a ja sam predlozio da ti pomognem. Sagnuo sam se i dok sam ih kacio sve vreme sam te gledao u oci, jedno drugo smo gutali pogledom. Zakacio sam ti i poslednju stipaljku od haltera i nezno poljubio butinu, a potom podigao i stao tacno ispred tebe. Gledali smo se par sekundi, a onda krenuli strastveno da se ljubimo. Stezala si me ka sebi, dok su nam se jezici prepletali. Moje nemirne ruke su kliznule niz tvoja ledja, i za tren nasle su se na tvojim velikim guzovima. Jako sam ih uhvatio i krenuo da im masiram, to me pali, kita se vec dize, pocinjes da ga osecas na svom stomaku. Shvatam da ako ovako nastavimo kresnucemo se, zato te rukom sljapnem po guzu i kazem nevaljalice tvoj muz nas ceka. Kreces ispred mene, gledam kako ti se guzovi tresu, jos jednom te sljapkam po desnom guzu i dobacim kako cu morati da ti razbijem guzu.

Smejuci se izlazimo iz sobe.......

Kategorija:
Strejt erotske priče