ponizna kuckica

Ja sam Ivan ili barem nekada sam se zvao Ivan se dok ni sam postao rob moje sopruge Delfina i njena majka Lenka, kada si mi dale ime Lolita. Vec 4 godine zivim sa njima u femdom-cuckold odnosu i iamam status na njina kuckica.
Bio sam 26 godine kada sam se zaposlio u ninoj firme, i poceo sam da radim kao ekonomist. Do tada nisam poznavao ni jedna od njih dve. Bio sam dobro situiran nasledio sam kucu u centrom grada koja je imala vrednost od 200.000 hiljade evra.

Od uvjek sam obozavao dominacija, potocnije kada muskarce su pokorne, a zene dominantne. Kao i svi muskarcima poput mene koi su pokorne, trazio sam neka Gospodarica, pa nasao sam jedna koja me je dominirala samo online. Imao sam zadatke da nosim neke zenske gacice ili najlonke pod mojoj muskoj garderobu, trebao sam sve da slikam i da posalkem kako bi ona znala da sam ispunio zadatak, ili imao sam zabrane da izlazim u grad sa prijatelima i neke takve stvare.
Jedan dan dok sam nosio zenske gacice i najlonke na posao pred zavrsetak na radno vreme, bio sam u mojoj kancelarii. U kancelarii usla je moja sadasna Gospodarica Delfina i od mene je zatrazila neke ekonomske izvestaje. Svi te ekonomske izvestaje stojali su u skafu. Kada sam se otvorio skaf i kleknuo da gi uzmem, videle su se moje zenske tange i najlonke. Ja nisam bio svesan da ce se mozda videti, jer sam hteo da se pokazem dobro pred gazdarice. Gospodarica Delfina je to videla, nasmesila se i rekla je>
-Odlice tange mora da se osecas sexi u njih.
Kada sam cuo to mislim da sam se prepotio, ni sam znao sta da kazem, bio je me sram, pocrvenuo sam.
-Ni sam znala da si gey, ne izgledas bas tako-rekla je Delfina.
Probao sam da kazem nesto, ali ni sam mogao nista da izustim, gledao sam samo u zemju.
Ona je rekla ne brini poznajem ljude koi su u gey fazonu, to je okk za mene, ako to volis to je tvoja stvar.
Samo u 1 minut me npravila da sam gey. Ni sam gey direktorice, mozda tako izgleda ali ni je to.
Na ovo pocela da se smeje i rekla je ok je rekla sam ne te osudujem, tvoja stvar.
Ja sam poceo da govorim nekako sami su izlazili zborove iz uste, ni sam gey ne volim muskarce ni je to kao sto izgleda direktorice rekao sam. Ona je ponovila okk ni si gey samo nosis zenske gacice i najlonke sta je to rekla mi je??
-to je neki drug fazon mogu vama objasniti, ako hocete odma cu da vam objasnim rekao sam ja.
-sada bas i ne mozam da te slusam o tvojim gey fantazijama, ali neki dan cu da mi objasnis, uzela je od mene ono sta je trazila i izasla je iz kancelarije.
Prolazili su denovi nista mi ni je rekla o tome, ponasala se najnormalnie sa mnom, ni ja nista ni sam rekao o tome, a nadao sam se da necu da kaze na nikome za ovo.
Tako je bilo sve do zabave iz firme za novoj godini, kada smo svi bili u restoranu, malo smo se podnapili, a onda Delfina je rekla ko hoce da idemo u diskoteki?
Ja sam rekao da ce da idem, a sa nama su dosle jos jedan kolega i dve koleginice.
Bili smo u diskoteki, onda kolega i koleginici su otisli zajedno, a ja sam ostao sa direktorica Delfina. Bilo je oko 3 sati, kada je rekla jer idemo dosta je za danas. Izasli smo od diskoteke i ja sam bio bez auta jer sam je ostavio pred restoran, pa ona mi je ponudila da me odveze. Kada smo usli u njenog auta, pocela je da vozi i rekla je, jel hoces da idemo kod mene da popijemo bar jos jedna, i taka ne volis zene, znam tvoju tajnu pa sam bezbedna i pocela je da se smeje. Nasmesio sam se i rekao sam ok idemo.
Stigli smo kod nje njena majka je spavala na gornom spratu u njihove kuce koje je bila velika a mi smo usli na donjem spratu. Otvorila je vino nazdravili smo i pocela je da se malo sali sa mnom, jel me pitala dali imam neki decka i slicno. Rekao sam da ni sam gey i objasnio sam da volim femdom, volim da me zena dominira da budem rob. Sve ovo i je bilo jako cudno i ni je mogla da veruje sta ja pricam. Pitala me je jel sam bio sa zenom nekada, jel imam devojcica, na sto sam i dao odgovore da sam bio naravno sa zenom, nikada ni sam bio sa muskarac, i da u ovom trenutku nemam djevojka. Inaku Delfina je bila od mene starija 3 godina.
Na sve ovoa sta sam pricao jer je to bio neko prvi sta sam otkrio moju tajnu, digao mi se kurac. Ona je to primetila i pocela je da me mazi po njega. Rekla je pa tebe ovo stvarno te pali. Otkopcala mi je i izvadila ga je pocela je da da dodirnue i rekla mi je da meni treba neka cvrsta zenska ruka kako cu da me napravi ponizan rob. Na ovo sam svrsio ni sam mogao da izdrzim. Pocela je da se smee i rekla je da je ovo neverojatnie ovakvo nesto nikada ni je videla, ni jedan muskarac ni je svrsio ovako pred nje. Bio sam zasramen ni sam znao sta da radim, ali ona je prekinula to jer me poljubila, i rekla je da ovakvi muskarac svaka zena bi pozelela. Po neko vreme zvala mi je taxi i ja sam isao kuci.
Po ova vece imali smo odlican odnos na posao, ona svaki dan je nesta izmislavala kako bi mi dala neke zadatke, ali svi su bile u neki naredjivacki tonom glasa. Posle svaka naredba nasmesila se kako bi znala na sto mi dvoje smo mislile.
Ona ni je imala decka, gledala se sa jedan muskarac povremeno, ali on je bio ozenjen i imao je deca, pa rekla je da ni je seriozno i da je bilo samo sex.
Tako su prolazile jedno 1-2 mjeseci, kada smo oped zajedno izasli. Opet smo otisli kod nje u kuci i rekla mi je da je istrazivala na netu za femdom i otprilike zna sta je to i vidi da mnogu ljude to vole. Nasmesio sam se i pitao sam dali i ti volis to?
rekla je da dopada mi se, a mozda i imacu odmah moj licni rob, na sta se nasmesila.
Rekao sam sa zadovoljstvo i kleknuo sam pred nje i poljubio njene stikle i njene stopala.
Te veceri sam postao njeni rob. Imali smo sex ali ja sam oped brzo svrsio i ni sam je mogao ovozmoziti njeno zadovoljstvo, pa sam je polizeo. To je bio jedan od retki sexa sta sam nekada imao sa Gospodaricom ukupno sam imao 3 puta, a ta veceri mi je rekla da imam mali kurac, so sto me ponizila i vise.
Tako je pocela nas odnos Gospodarica-rob. Prolazili su denovi, ona je usovrsila svoju ulogu, a ja sam bio sve vise pokoran. U firmi svi su znali da smo u vezi, ali niko ni je znao da smo u s/m veza. Njena majka je odobrila nasu vrsku, ali i ona u pocetku ni je znala kakav odnos imamo mi.
Posle 1 godina, rekla mi je da pocemo da zivimo zajdeno kod nje u kuce, kako je kuca golema i kako njena majka ne bi ni smetala. Na sve ovo sam se soglasio i poceo je mi pravo ropstvo bez ikakvih prava, feminiziran, obucen kako sluskinja i pravi rogonja.
Na pocetku ona mi je rekla da sve kucne poslove su moje, kako i to da cu da moram da perem obuce i na njene majke, da kuham za njene majke i sl.
Poceo sam to ni sam se bunio, od posao sam ideo kuci ranije od njiha kako bi mogao da pospremim rucek. Za sve ovo vreme Gospodarica Delfina sam je zvao Delfina ili ljubavi i sl. ona je bila celo vreme samnom ni je izlazila sama, uvece ja sam je lizao i ona je tako svrsavala, a ona meni je drkala kurac, jer ni smo imali sex jer je htela da je zadovolim sa mojoj jezikom
Po neko vremena pocela je da si ne ide kuce od posao, a i uvece kasno se je vracala kuci. Ja jedino posao kuca, ponekad sam isao kod mojih roditelima, da ih posetim, ali to je bilo retko, jer sam imao mnogo posao u kuci.
Jedan vece kada se Delfina vratila od neki izlazak, ja sam i pomogao da skida najlonke, onda kratka suknica koja je nosila, gace i sve ostalo, ona je legla i naredila mi je da je lizem. Poceo sam da je lizem i po neka vremena vidio sam da je spava. Legnuo sam i ja do nje, kada je pocao na njeni telefon da stige neke porake na viberu. Bio sam ljubopitan, pa sam ustao da vidim ko je to, kada sam vidio da je to onaj momak sa kojim se gledala i predhodno pred da pocnemo nas dom/sub odnos.

U porake je piselo kako je bila zeska kako su se dobro pojebali, kako mu je kurac jos spreman da je jebe. UHHhh zavrtilo mi se malo, ona je imala sex sa neki, a ja sam je lizeo po sexu. Ta veceri ni sam mogao da spavam. Ujutro kada se probudla, odmah mi je naredila da lizem stopala, kleknuo sam do krevetu i poceo da ljubim, jer necu da je naljutim i necu da me ostavi da ne budem njeni rob vise, a onda sam prestao i rekao sam da znam da se pojebala vcera sa Milosom-tako se zvao taj muskarac. Rekla je i sta ako znas onako ladno???-Milos moze da jebe satima, ima veci kurac od tvojih sta hoces rekla je. Na ovo ni sam imao nista da odgovorim samo uzeo prstice u usta i poceo da ih sisam.


Tako je poceo moj novi nacin na zivot, ja I Delfina smo sklucile brak I ona mi je bila sopruga I oficijalno, ali to je bilo samo da im prepisem kuca koja je imala vrednost u centarom grada. Ona ta kuca je prodala I je uzela novac, tako da ja sam ostao bez nista. Na njena majka je objasnila kakav odnos imamo I da ja nisam pravi muskarac, nego sam bio njeni rob. Nisam znao da je objasnila na njena majka I pred Lenka ja sam se ponasao sasvim normalno se do jedan dan kada Delfina se spremala za izlazak u grada, a ja sam spremao gacice, najlonke, I neka letna halina, kleknuo sam pred nje obukao sam I gacise, I kada sam hteo da I obucem najlonke ona je primetila da su se nakinale na jedno mesto I opalila mi je jak samar, pa je pocela da vice na meni kako ni sam sposoban da se brinem ni za njenom garderobu. U taj moment Lenka je ulazila u nasoj spavacuj sobi, pa sam pobrazao da ustanem na noge na sto Delfina mi je opalila jos jedan samar I mi je rekla gde ustajem bez dozvolu.
Nisam znao da je Lenka znala, a Delfina mi je rekla ostani dole kuckice, moja majka sve zna o nama, od danas cu da sluzis I nje kao sluga u ovome kuci. Bio sam malo zbunjen jel mislio sam da taj odnos ce da bude samo o nama.
Od danas bices nasa verna kuckica, nema da ides u firmu na posao I imaces zadatke koje ce da radis u kuci, kada si u nasoj prisustvo bices na svi cetiri, obracaces se uctivo sa Gospodarice, I meni I mojoj majci, jel jasno kuckice?
Jasno Gospodarice odgovorio sam.
Sada poljubi noge tvoju novu Gospodarica I zahvali se privilegiju da nje sluzis rekla je Gospodarica Delfina.
Poljubio sam noge Gospodarica Lenka I rekao sam da mi je cast sta cu da budem njeni rob, I privilegiju mi je da sluzim nje I da svaka njena zelja za mene ce da bude zapoved.
Gospodarica Lenka se nasmejala I rekla mi je da ce od mene da bude pravi sluga.
Tako su prolazile danima kako sam sluzion moje Gospodarice, svaku jutro sam spremao dorucak, onda sam pomagao da se obuce za posao, cistio sam kucu, prao ves, prosirio ves, peglao ves, spremao rucak I po ceo dan sam imao neka kucna posla.

Jedan dan Gospodarica Lenka vratila se malo ranije od posao, ja sam peglao neka njena suknica, kada je usla u kuci ni sam je cuo, a video sam je kada se pojavila na vratu. Odmah sam kleknuo dopuzio do nje I poceo sam da lizem njene stikle.
Kuckice imam mali poklon za tebe rekla je Gospodarica Lenka.
Hvala Gospodarici iako ni sam znao sta je taj poklon I odma mi je dala kesa sta je nosila u ruku.
Otvori je to je za tebe rekla je. Kada sam otvorio video sam da je to odelo za sluskinja bilo je crno belo, imalo je crne najlonke I crne tange gacice koje su bile naravno zenske. Znao sam da moram da se zahvalim iako ni sam htio da nosim to.
Obuci sad to I kada ce da dodje tvoja supruga ups tvoja Gospodarica hocem da bude iznenadena.
Gospodarica Delfina je dosla nesto kasnije, ja sam kleceo pred Gospodarica Lenka I lizao sam njenih stopala, onako obucen kao sluskinja. Sta je ovo nasmesila se Gospodarica Delfina vidi ti nje kako je seksi, prava kurvica. Ja sam dopuzao polako do njenih nogama I poceo sam da ljubim njenu stiklu.
Ustani kuckice da te vidim rekla je Gospodarica Delfina. Ja sam usato I kaoneka striptizeta sam pokazao novu uniformi. Gospodarica Delfina rekla je njeni majci-znas lepo mu stoje moze da uzmemo jos neka I po kuci celo vreme da bude tako obucen, ali mislim da mora da mu najdeme pojas nevinosti, jer mu taj mali kurac loso stoi u tih zenske gacice I poceli da se smeju.
Kupili su mi I kafez za moj mali kurac I jos tri novi odela za sluskinje I svi su bile seksi, Gospodarica Delfina je kuila I strp on I kada je donela doma bilo mi je jasno sta ce da sledi.
Tako sam poceo da zivim kao sluskinja dali su mi nova imena Lolita, ni sam bio vise Ivan, ni sam izlazio iz kuce, imao sam zabrane da gledam tv, da gledam sport kao svaki muskarac, dali su mi nov broj na telefona na koj sam imao samo njihove dva telefonske broeve, ni sam imao kontak sa bilo kojim prijatelom, drug, ni sam smeo imati socijalne mreze, ni sam smeo da sedim na netu kako bi pratio sta se slucuva po svetu, sta je aktuelno, sta ni je, nego ceo focus sam imao na njih dve, nitu pak sam imao dodir sa nekakav novac.
Gospodarica Delfina izlazila je sve cestije, gledala se sa Milosem sa koji je imala redoven sex, ali jedna vecer posle izlazak, dosla je I nredila mi je da je polizem. Dok sam lizao rekla mi je znas malo sam se zasitila od njega hocu neki novi momak, on me dobro jebe sve je ok, ali hocu da nadjem nesto novo. Pitala je me kakav je ukus dok sam lizao I naravno ja sam morao da odgovorim odlican je Gospodarice. Ona je pocela da se smeje I rekla je to je dobro jel ovaj ukus osetices skoro svaki vecer jer ima novi momak koji se zove Marko I da naskoro da ga upoznam.
Uh vec sam lizao speru iz njene picke od dva muskarce, ranije sam lizao od Milos, sada od Marko,a ponizenje da bude vece Marko cu I da upoznam.
Bio je subota vikend, kao I svaki dan ustao sam oko 7 sati, pospremio sam se obucio odelo, stavio sminku, I poslpremio sam dorucak Gospodarice Lenka. Imao sam zadatak ako se ne probudi do 9 sati, da kleknem pred njena spalna I da ljubim noge I tako da je probudim. Otkako sam uradio to ustala je I otisla u wc, a jas sam puzio po nje do wc. Sela je na wc solju I pocela je da piska, kada je zavrsila ja sam ocistio sa jezikom, to mi je bio rutina svaki dan. Onda pocela je da mije zube a ja sam klecao sa otvrorenim ustama kako bi mozela da pljuje u moje usti. Kada je zavrsila sve ovo sela je na dorucak, a ja sam kleknuo pod masima kako bi ljubio njene stopala. Zavrsila je to skuvao sam kafu, a ona je sela na terasima I naredila mi je da legnem pred nje kako bi mogla da stavi njena noga jedna u mojoj usti, a druga na kafezu gde je zaklucen moj kurac. Pitala me jel tvoja supruga ups opret sam pogresila tvoja Gospodarica ti je rekla nesto za vecers?-rekao sam ne Gospodarice nista mi nije rekla.
Kada se probudila Gospodarica Delfina zvala me je jos je lezala na spalnu, jas am znao sta treba da radim da polubim njene stopala I da pozelim da ima lep dan. Istu rutinu sam imao I sa Gospodaricom Delfinom kao sta sam imao sa Gospodarica Lenka, samo sa jedna razlika Gospodarica Delfina mi se popiskala u usti I ja sam morao sve to da progutam.
Kuckice rekla je veceras dolazi nama gosti, dolazi Marko. Malo sam ispanicio super Gospodarice rekao sam jer nisam imao nista drugo sta da kazem. Veceras moze da vidis kako neko drugi jebe tvoja volena Gospodarica. Hocu da mi spremas crne tange znas na koje mislim, onda crne podvezice, I one crnu hlinu sa otvorenim grudama, takodj I crne stikle sa ona visokom stiklu. Potvrdio sam jasno Gospodarice bice sve spremnije. Na ovo se nadovrzila I Gospodarica Lenka, kucko hocu da obuces ono odelo za vecer gde se gleda tvoja guza I one stikle sa visokom stiklu, hocu da izgledas kao kurvica. Da Gospodarice razumem.
Sledi nastavak

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče