BLOG: Kurac je po vašoj mjeri?

Odlučio sam vam napisati ovaj blog iz vrlo prostih i praktičnih razloga - osim što sa vama svima želim da podjelim svoja lična iskustva i viđenja datih stvari kada su u pitanju gay odnosi i sam taj kurac koji je čini mi se glavni ključ gay sexa (ne pišem to tako bez razloga) i da ovako odgovorim na mnoga pitanja koja sam često dobijao od gay prijatelja ali i preko raznih sajtova.

Prije ovoga bloga sam vam napisao 15 erotskih priča gdje sam se potrudio slikovito dočarati neke od mojih seksualnih odnosa. Prije svega hvala vam i na čitanosti tih priča... Iz svega toga zaključuje se da sam tip sa iskustvom pa i nije neobično da dobijam pitanja raznih osoba gay populacije. Najradoznaliji su početnici - zanima ih koliko je veličina kurca bitna, da li je bolno biti passivni peder, koja veličina je dobra za nerazrađenu guzu, kako se prije toga pripremiti, kako si spoznao svoje želje i fetiše te kako da to učinim i ja, a od svega toga zanimljivo je pitanje da li su bolji bijelci ili crnci. Sve ovo me je podstaklo da vam odgovorim na neka pitanja, a svi drugi (iskusni dječaci) mi se mogu pridružiti u komentarima, reći svoje viđenje ili kritiku ukoliko u nečemu niste saglasni. Dakle, suma sumarum - svi ste dobrodošli.

Početi ću od zadnjeg pitanja! Preko njega vam mogu dati dosta i drugih odgovora ali i par zanimljivih činjenica. Da, ja više volim jebačinu sa crncem! Sada tu se krije par stvari pa ćemo krenuti nekim redom...

Statistika koja se bavila ovom problematikom kazala je da su rezultati istraživanja pokazali da NIJE mit da 'crnci imaju najveći'. Ovo ne treba shvatati bukvalno, pa tako nije nužno da svaki crnac ima macolu u gaćama, čak šta više - to je veliko pitanje. Ali jeste istna da kurčinu velikih dimenzija uvjek možete prije očekivati da vam ispadne iz gaća afro dečaka nego kod nas bijelaca. Po drugoj strani, ne zaboravite da je 'vlasnik' najvećeg kurca na svijetu ipak bijelac (potrazite na googl-u).
Osim mogućnosti da primite zaista veliki kurac (ako dobijete takvog crnca u krevetu) dobijate priliku da se zvaljite sa jako mekanim i sočnim usnama, punim kao mjesec. Sex sa crncem je takođe (za one koji žive u zemljama gdje ih nema mnogo ili skoro nikako) pomalo avanturistički. Jer objektivno, dobijate priliku da probate nešto novo. To nema nikakve veze sa rasizmom (valja to napomenuti) već je drugačije iskustvo kada odjednom ispred sebe imate crnu kožu koju valja lizati, crn kurac kojeg valja prvo ustima gutati a zatim i primiti, te ako mu ližete prste ili stopala - dobijate i bijelu boju na tabanima i dlanovima. Sjajno. Za seksualne avanturiste sjajno. Za oprezne klasike koji se boje avanture vjerujem da bi priča bila drugačija.
Objektivno, veliki i debeo kurac je teže primiti ukoliko nemate velikih iskustava, s toga ne eksperimentišite sa velikim kurčevima ako vam šupak nije dobro naviknut na primanje. Počnite sa manjim ili bar nekim srednje veličine (i debljine) pa vremenom kada naviknete analne mišiće na rastezanje tokom seksa, onda idite na veći level. Takođe, istina neko se na primanje kurca u guzu privikne vrlo lako, a nekom treba dosta vremena. Takođe, neko na žalost skoro da ne uspije nikako pa izbjegava se od redovnog seksa iako je passivan, te sve stvari sa partnerom se odvijaju putem oralnog seksa ili samo putem masturbacije (pušenje i drkanje - narodski kazano).
Oni sa iskustvom takođe znaju da ne postoji nikakva garancija da će te biti beskrajno zadovoljeni (dakle pošteno izjebani) samo jer primate kurac velikih gabarita. Zašto? - jer iskusnim pederima šupak je dovoljno prilagođen za sve vaše kurčeve, pa i te velike. Dakle, već nakon par minuta moj čmar se navikne na dimenziju vaše batine pa vam na dalje samo vaša tehnika i izdržljivost pomaže da li ću istinski stenjati jer me jebete valjano ili vam glumiti da me pošteno jebete dok u sebi razmišljam: "Šta spremiti za večeru" i sl. Mali savjet: Ako niste izdrzljivi jebači - uzmite brate kamagru/vijagru ili nekakvu hemiju i pomozite i sebi i meni (tj. tipu kojega u tom trenutku jebete). Nije sramota, a i ne mora niko znati.

Prije nego što pređem na FETIŠE još samo jednu zanimljivost bih podjelio sa vama. Azijanti? Kinezi, japanci, korejci? Žuta rasa... Vjerovali ili ne sjajni su! Iako nemaju velike kurčeve oni imaju jednu drugu prednost - energija te dinamičnost u jebačini. Vjerovatno zbog njihove sitne građe i poprilično male/lagane mase koja im daje mogućnost brže okretljivosti i brze penetracije (penetracija - ritmično pomjeranje kukova naprijed i nazad tako da kurac konstantno ulazi i izlazi iz vagine/šupka/usta... dakle jebanje brate). Azijanti vole seksualne ekspedicije. Prijedlog da ih takođe probate.


Fetiši? Po nekima je ovo čak i neki vid bolesti. Ne šalim se. Imate jednu disciplinu koja se zove BOLESTI SEKSUALNOG PONAŠANJA i tamo każu da su to bolesti, dok biti samo gay NIJE. Onda imate neke koji samo određene fetiše stavljaju u bolesti (tipa one što se lože na mrtva tijela, životinje, na prdenje, krišom osmatranje golih tijela i šta ti već znam...). Sudeći po tome bolestan nisam? Ko zna...
Recimo, moji fetiši su lizanje stopala (te muške noge uopšte) svršavanje po faci te pišanje po tijelu. Neko voli maske, bičovanje, vezivanje (dakle sado mazo) a neko nešto sasvim treće. Ja sam svoje fetishe otkrio u ranom periodu. Istraživajući muško tijelo nije mi sve odmah bilo WOOOW! Tipa, pomalo mi je izazivalo gađenje lizanje šupka. Stopala sam probao iz dosade. Danas je to skoro neizostavan moj seksualni užitak. Dakle, rekao bih da se fetiši vremenom otkrivaju/dobijaju te svi smo po tom pitanju poprilično različitih stavova.

Nadam se da sam pomogao početnicima koji će ovo pročitati. Srećno u daljoj jebačini. Širite svoju guzu, karajte se i uživajte u svojim muškarcima. Srećno!

Kategorija:
Gay erotske priče