Zašto volim šoferčine...?

Mile je naš dalji rođak – tada je imao možda 45 godina a ja tek što sam napunio osamnaest. Često je dolazio da prespava kod nas, kada je vozio kamion širom države. Izrazito plav čovek, sa prodorno plavim očima, nižeg rasta i sa tvrdim pivskim stomakom. Njegove švalerske sposobnosti svi su prepričavali, govoreći kako nema žene koju nije uspeo da natera u krevet. Ovoga puta je doveo sa sobom drugara, izvesnog Momira sa kojim je na smenu vozio kamion. Momir beše takođe sitnije građe, ali nije bio nabijen i snažan kao Mile, već je bio sav u mišićima uprkos njegovim pedesetim godinama, i bio je crnomanjast sa ćelavom glavom na temenu – pravi tata, a imao je i četvoro dece kod kuće.


Soba im je razmeštena preko puta moje, i svi polegasmo. Mile je ostao dole da priča sa mojima, a Momir se uz izvinjenje povukao u sobu. Uskoro začuh tiho kucanje na vratima i ugledah Momira, pitao me je za jastuk u njihovoj sobi. Kada sam izašao da pronađem jastuk, ugledah ga samo u gaćama i čarapama. Jaja su mu bila ogromna, i mogla su se nazreti preko gaća. Iz majice su mu izvirivale jake crne malje. Sigurno je video moje zadovoljstvo kada sam ga ošmekao jer je od tada uvek bio uz mene dok sam tražio jastuk. Bilo mi je lepo u njegovom prisustvu, ali nisam ni pomišljao na nešto jer je to Miletov drugar, a on samo što ne beše i sam došao na sprat u sobu. Mislim, tako je bilo dok nisam osetio miris Momirovih čarapa dok sam klečeći vadio neki jastuk sa prve police. Toliko mi se približio da sam jasno osetio prodoran i oštar miris njegovih sivih debelih čarapa. Ostao sam tako nekoliko momenata njušeći vazduh oko njegovih nogu, kada ga začuh:


- Poljubi ih slobodno, tiho mi je rekao.

Podigao sam pogled ka njemu, i sada videh da su mu oči zaiskrile, a budža u običnim belim gaćama je prerasla u ozbiljnu erekciju. Podigao je nogu i stavio mi je na nos, oborio me tako na zemlju i nastavio da trlja svojim smrdljivim čarapama moje mladićko lepo lice, povremeno mi govoreći da isplazim jezik da bi ih mogao protrljati o njega. Kurac je izbacio u stranu i lagano ga drkao. Kurac mu je bio prosecne dužiine i debljine, ali je balavio mnogo i čak je nekoliko kapi sa glavića i palo na moje lice da bi Momir to ubrzo razmazao svojom nogom.


Činilo mi se da mi se celo lice i usta osećaju na njegove znojave čarape i kurac.


Podigao je nogu i svukao čarapu koju mi je bacio u lice, a golim stopalom je trljao po mom jeziku, povremeno ubacujući svoj krupni nožni palac u moja da ga posisam. Na momente mi je stavljao u usta i svoje grube istrošene pete, za svo to vreme kurac mu je balavio po meni.


- E, rekao sam ti da je peder, začuh Mileta kako se obraća Momiru.

Nisam ga čuo kada je ušao, i uplašio sam se. Ali Momirovo nastavljanje da me gazi kao i do sada mi je govorilo da je sve ovo bilo planirano. Krajičkom oka videh Mileta kako se ironično smeška i skida stvari sa sebe otkrivajući svoj stomak ispod koga se nalazila ogromna bleda kurčina sa krvavo crvenim mesnatim glavićem.


- Daj ga ovamo, reče on i pokaza Momiru na kauč koji su trebali da dele za spavanje.

Sada je Mile svukao svoju smrdljivu čarapu sa svog širokog stopala i ugurao mi je u usta. Pričali su da su bili u kabini tri dana, i ja pomislih da im tuš posle mene neće ni trebati. Ubrzo sam shvatio da mi je čarapu nabio u usta jer će mi stati na jaja i kurac, i nije želeo da se čujem. Dok mi je tako gazio kurac, došao je Momir nad mene izvukao Miletovu čarapu iz usta i našminkao mi usne svojim balavim kurcem, ostavljajući na njima debeli sloj svoje sluzi. Zatim ga je stavio u moja usta i počeo da jebe moje grlo do kraja. Držao sam se za njegove guzove dok je ubrzavao. Mile nas je obojicu psovao, nadrkavajući svoju kurčinu.


Dok me je Momir gušio svojim kurcem, osetio sam da mi Mile pridiže moje tanke noge i stavlja ih na svoja debela snažna ramena. Kada je otkrio moj čmarić, osetio sam veliku količinu njegove vrele pljuvačke i kako miluje moju guzu svojim mesnatim vrelim crvenim glavićem. Pažljivo mi ga je zavukao, i čekao par momenata da se opustim. Momir me je za to vreme ujednačeno jebao u grlo, povremeno me pljujući po licu ili po njegovom glaviću koji bi zatim vraćao u vlažnu toplinu mog grla. Mile me jebo znalački, nije me toliko boleo taj veliki kurac. Sve to nije trajalo dugo kada osetih pulsiranje njegove debele kurčine, i kako mi se puni utroba njegovim semenom. Još dok je špricao u mene začuh ga kako se obraća Momiru:


- E sada ćeš konačno moći jebati dupe puno sperme.

Momir ga je izvukao iz mog grla i vratio čarapu gde je bila, ovoga puta njegovu. Mile mi je lagano držao noge podignute i divio se kako sperma polako ispada iz moje guze. Tapkao se po grudima zadovoljno.


Predao me je Momiru koji me postavio na stomak i koji mi ga je zavukao snažno i do kraja. Osetio sam kako se Miletova sperma u meni komeša svakim njegovim zakucavanjem. Momiru se to jako svidjalo jer je sve vreme mumlao od zadovoljstva zahvaljivajući se svom drugaru na velikoj količini sperme u meni. Mile je seo kod moje glave i mazio me, dok mi je tvrdi Momirov kurac nanosio bol.


Ubrzo je i Momir krenuo da svršava, ali on je izvadio svoj ulepljen debeo kurac iz mene i došao mi do lica drkajući ga, Mile mi je držao glavu jednom rukom a drugom izbacio čarapu i držao mi usta otvorena. Momir je toliko mnogo prskao da mislim da mi je cela usta napunio, a Mile kako je bio blizu mene našao je za shodno da pljune i on u usta par puta.


Sve sam progutao poslušno.


Nakon toga smo najnormalnije seli i tako goli zapalili cigare, njih dvojica su se lagano oblačili i pričali o kamiondžijskim stvarima. Na kraju me Mile snažno uhvati za potiljak, unese mi se u ulepljeno lice i reče mi:


- Znali smo da si peder.

Kategorija:
Gay erotske priče