Policijski čas (drugo poglavlje)

Klečao sam na podu i gledao u nju. Nakon što sam joj rekao da sam spreman sve da uradim ne bih li probao njena stopala, u potpunosti sam joj se predao i shvatio sam da posle toga nema nazad. Ona je večeras slobodna da sa mnom uradi šta god poželi. Na zidnom satu vidim da je prošlo 20h. Ostalo je još mnogo vremena do jutra i kraja policijskog časa. Sada želim da je ovo onaj dugački vikend kada ne smemo da izađemo napolje više od 48 sati.

Sedela je na kauču sa prekrštenim nogama i gledala u telefon. Mene je postavila u centar dnevne sobe da go klečim i gledam u nju. Već desetak minuta samo gleda u telefon i blago se smeši. Verovatno se dopisuje sa onim likom koji je izvisio za večerašnju seansu. U njihovom razgovoru sam uhvatio da mu je rekla da ima rok do ponoći da ispuni zadatak i pošalje joj sliku. Šta god da je taj zadatak bio, upoznajući ovu novu, meni do sada nepoznatu Marijanu, shvatam samo da je nešto vrlo perverzno. Možda i ponižavajuće. Mada u ovakvom odnosu sa njom, čovek ne oseća poniženje. Ovo je nešto daleko intimnije što dominu i njenog roba povezuje na neverovatan način. Razumem da ona ove sesije radi za pare, ali mi ovo ni izbliza ne deluje kao laž koju prostitucija prodaje. Ona deluje da stvarno uživa u ovome. Uostalom, zašto bi inače mene ubacila u ovu ulogu večeras? Mogla je samo da iskulira da je primetila da sam uhvatio delić njenog razgovora i da provede koliko-toliko normalno veče sa starim prijalteljem. Ne, ona je želela da se situacija razvije ovako. Ona je želela da me potčini. Setila se moje slabosti ka njenim stopalima i iskoristila je priliku da na njoj profitira.

Gledao sam netremice u nju dok je ona gledala u telefon. Gledao sam u njene prekrštene noge u crnim čarapama. Kada ih je prekrstila, njena kožna haljina se malo zadigla i najzad sam mogao lepo da vidim da nosi samodržeće čarape čiji čipkani rub je provirio ispod haljine. Više od svega gledao sam u njena stopala u kratkim čizmicama sa kaišićima i tankom štiklom.

Iako je delovalo da ne obraća pažnju na mene, zapravo je vrlo dobro znala šta radi. Povremeno bi napravila polukružni pokret stopalom prekrštene noge, čisto da me podseti zašto stojim go pred njom i zbog čega sam joj obećao da ću uraditi sve što zatraži od mene. Kakvo god da mi je iskušenje spremila, biće vredno moje nagrade.

Nisam mogao da skinem pogled sa njenog stopala. Maštao sam kako me doziva da stanem ispred nje, izujem joj čizmice i krenem da joj ljubim stopala. Najpre u najlonkama, a zatim da ih polagano izujem i doživim najuzbudljiviji susret. Pitao sam se kako li su joj nalakirani prstići i kakv li je miris njenih stopala. Stopala koja sam do sada imao prilke da probam imala su savršen miris koji je umeo danima da mi ostane urezan u nosu, da ga nosim svuda sa sobom. Siguran sam da je miris Marijaninih stopala još opojniji, da ću želeti da ga sačuvam zauvek u sebi. Maštao sam kako prvo naslanjam njeno stopalo na moje lice i kako duboko udišem njegov miris. Zatim bih spustio njene prstiće do mojih usta i lagano krenuo da ih sisam jedan po jedan. Krenuo bih od palca, pa sve do malog prsta. A onda bih zavlačio jezik u prostor između njenih prstića i njime pokupio svaku trunku koja bi tu mogla da se zadesi. Možda je ostao neki trag od njenih najlonki. Ako jeste, to će biti najukusniji obrok za mene.

Dok sam lutao u svojoj mašti, Marijana je najzad odložila telefon pored sebe, pogledala me u oči i prstom dozvala da dođem do nje. Spustio sam ruke na pod i krenuo sam da se spuštam u četvoronožni položaj. Metalni lanac koji je bio vezan za moju ogrlicu, spuštao se niz moje grudi i vukao se po podu još sigurno metar pored mene. Dok sam se spuštao u četvoronožni položaj lanac mi je blago prešao preko kurca koji je i dalje bio u punoj erekciji. Budući da nisam imao dozvolu da se diram, ovo je bio redak momenat u kome sam dole mogao osetiti blagu relaksaciju. Bio sam na podu i četvoronoške sam krenuo ka njoj. Nakon samo par koraka našao sam se na nepunih pola metra od predmeta mog obožavanja. Krenuo sam da se maksimalno približim njenim nogama, ali u tome me je zaustavio đon njene čizmice koji se našao na mom čelu. Time mi je dala do znanja da ni ne pokušavam da joj se približim više od ovoga.

- Taman si gde treba.

Osećao sam jak pritisak njenog đona na mom čelu. Namerno me je pritiskala i odupirala nogu o moju glavu. Najednom, osetio sam da pritisak lagano popušta. Njena čizmica je krenula da se spušta, a tanka štiklica se približila mojim usnama. Posle par trenutaka vrh njene štiklice se našao u mojim ustima, ali je nastavila da spušta stopalo tako da je njena štiklica počela da razvlači moju donju usnu. Delovalo je kao da hoće da mi je potpuno izobliči svojom štiklom. Dok je to radila podrugljivo se smešila.

- Nemoj mi reći da ti se ne sviđa moja obuća? Mislila sam da ljubitelji stopala vole i obuću, a ne samo stopala?

Sa njenom štiklicom u ustima koja mi je parala donju usnu bilo je teško da joj odgovorim. Nasmejala se i lagano je izvadila iz mojih usta.

- Naravno da mi se sviđa. Najlepša čokolada uvek ima prelepo pakovanje.

Vidno joj je imponovao moj kompliment pa mi se obratila gotovo blagonaklono.

- E pa lepo ako ti se sviđa pakovanje. Da bi došao do čokolade moraćeš da odereš jezik ližući pakovanje.

Čim je to rekla, prislonila mi je đon čizmice na usta očekujući da neodložno krenem da ga obrađujem jezikom. Za mene u ovom trenutku više nisu postojali nikakvi tabui i spremno sam se bacio na izvršenje mog zadatka. Najpre sam nežno jezikom prelazio preko njenog đona osećajući ukus gume, a onda sam nastavio da ližem i rubove njene čizmice. Na osnovu ukusa, a i samog izgleda, bilo mi je jasno da ove čizmice nikada nije nosila van svog stana. Bile su skroz čiste i nimalo izlizane. Dok sam lizao njene čizmice, ona je sa poda rukom pokupila moj povodac i počela da me steže.

- Nije loše! Sada će moja štiklica biti kurac koji ćeš sa zadovoljstvom popušiti.

Ponovo se njena štiklica našla na mojim usnama, a ja sam instiktivno otvorio usta i dozvolio joj da prodre u moje grlo. Ušla je nekoliko santimetara i tu je stala. Štikla je imala minimum destak santimetara. Cimnula je lanac i osetio sam blagi bol u vratu.

- Rekla sam da je pušiš!

Krenuo sam da nabijam njenu štiklicu u svoja usta i da je ližem i pušim kao pravi mali kurac. Ona je uživala u ovoj predstavi i gledala me je sa odobravanjem. Dok mi je njena štiklica ispunjavala usta, pljuvačka mi se nekontrolisano izlivala po podu.

- Taako, lepo je oliži i lepo je navlaži. Što bude bila vlažnija to će biti bolje za tebe.

Kada je ovo rekla, progutao sam knedlu i osetio drhtavicu u celom telu. Da li mi sledi ono što mislim?

- Još je liži hoću da bude natopljena tvojom pljuvačkom!

Lizao sam je kao lud. Ogromne količine pljuvačke izlazile su mi iz usta. Izvadila je štiklu sa koje se sada cedila moja pljuvačka i kapala po podu.

- Okreni se, zabij glavu u pod, spusti ramena i podigni dupe!

Čekalo me je ono na šta sam pomislio, u to sada više nema sumnje. Postupio sam po njenom naređenju, odmakao se jedan korak od nje, spustio se na pod, natrtio se i pokušao da otvorim svoj čmar koliko god je to bilo moguće. Opet sam osetio neizvesnost i slatku strepnju iščekivanja. Ovoga puta nisam morao dugo da čekam. Ona je pljunula na moj čmar i osećao sam kako se njena pljuvačka lagano sliva na moja jaja. Nakon toga osetio sam njenu ruku na mojoj guzi i njen prst kako lagano kruži po ivici mog čmara. Kružila je tako sigurno nekoliko minuta i igrala se sa spoljašnjošću moje guze. Ja sam sve vreme drhtao od uzbuđenja. Onda sam osetio kako njen prstić lagano ulazi u mene. Duboko sam uzdahnuo. Osećao sam se kao da ću eksplodirati svake sekunde. Njen prst je ulazio sve dublje i najzad sam osetio da je ceo prodro u mene. Krenula je da ga uvlači i izvlači kao da me jebe prstom. Sada joj se pridružio i drugi prstić i popunio celu moju guzu. Iako sam i ranije praktikovao ovakve igrice, nikada nisam imao priliku da se osetim ovako. Ja sam bio njena kučkica koju je ona jebala svojim prstićima. I uživao sam u toj ulozi. I ona je to primetila.

- Oh, pa neko se baš pali da mu se igram sa guzom.

Ćutao sam i lagano uzdisao i stenjao. Obratila mi se strogim glasom.

- Možda nisam dobro razumela? Možda ti se ovo ipak ne sviđa?

Kako je to rekla, izvuka je svoje prstiće iz mene. Ja sam joj munjevito odgovorio.

- Ne! Sviđa mi se! Baš mi se sviđa!

Opet sam čuo njen smeh.

- Pa da, mogla sam i da pretpostavim. Moja džukelica je kurvica koja hoće da joj razvalim guzu.

Ponovo je pljunula na moj čmar i krenula prstićima da razmazuje svoju pljuvačku.

- Ko zna, možda i budem poželela da ti stavim jedan baaaš veliki dildo.

Opet sam zadrhtao od uzbuđenja i nestvarne naloženosti. Šta god bi ona pomislila da mi uradi, predstavljala mi je na takav način da bih istog trenutka bio spreman sve da dam kako bi se ta njena misao ostvarila.

- Da, bio bih spreman da primim i najveći dildo!

Opet se nasmejala. Sledeće što sam osetio bio je hladan i vlažan metal njene štiklice koja je mazila ulaz u moju rupicu. Polako se igrala sa spoljašnjošću moga čmara, a onda je krenula da lagano ulazi u njega. Tog trenutka sam poludeo od sreće i sa mog kurca su već počele da se slivaju sluzave kapljice predejakulacione tečnosti. Marijana je stavila njenu štiklicu u mene! Ovo je bilo nešto toliko moćno da nisam mogao da se suzdržim. Krenuo sam sám da se nabijam na njenu štiklicu gutajući je u svojoj guzi.

Ona se na trenutak iznenadila mojom reakcijom, ali brzo je stvari vratila na svoje mesto.

- Hahaha, pa ti si jedna baš perverzna drolja. Vidim da ovde imam odličan materijal za rad.

Ovim me je ohrabrila da se još više i još jače nabijam na njenu štiklu.

Nabijao sam se tako da su mi kurac i jaja landarali u vazduhu i udarali u stomak. Ovo me je dodatno stimulisalo i osećao sam da ću svakog trenutka svršiti. Shvativši da bih time izneverio Marijanina očekivanja, primirio sam se i nastavio polagano da se nabijam. Posle par tenutaka osetio sam kako me njena štiklica napušta i izlazi iz mene.

- Ako ovako nastaviš skroz ću te rascepati, a još je prerano za to. Okreni se i dolazi ovamo.

Okrenuo sam se u čevoronožnom položaju i stao glavom ispred njenih stopala. Instiktivno sam se izdigao na kolena i uzeo njeno stopalo u šake. Počeo sam da sisam njenu štiklicu. Onu štiklicu koja je do pre par sekundi bila u meni. U normalnim okolnostima ovo bi mi verovatno bilo gadno, ali trenutno sam bio toliko naložen da nije postojala stvar koju ne bih uradio za Marijanu. Iz nekog nepoznatog razloga, želeo sam da joj se dokažem, da joj jasno stavim do znanja šta sam spreman sve da uradim za nju.

- Oho, pa ja ne moram više ni da ti izdam naređenje, ti si već sam spreman da uradiš šta god mi padne na pamet.

Ispružila mi je nogu sa odobravanjem.

- Dobro, džukelice, oliži je da se sija.

Osetio sam moje sokove na njenoj štiklici i to me je dodatno ložilo. Sada sam već bio njen prljavi perverzni rob i sve što je bilo vezano za nju u meni je budilo trnce. Lizao sam joj štiklu i gurao je do kraja u grlo. Ona se smešila. Znala je da me je potpuno opčinila.

- Pa kada si tako poslušna džukelica, možda zaslužuješ i malu nagradu?

Oči su mi se zacaklele od sreće i samo sam potvrdno klimnuo glavom. Marijanina faca se naglo promenila i iz smeška prešla u namrštenost. Ponovo mi je opalila šamar.

- Ja mogu da odlučujem o tome da li zaslužuješ nagradu! Ti se tu ništa ne pitaš! Je l' jasno?

- Naravno!

Istrgla je stopalo iz mojih ruku i vrhom čizmice mi je stala na jaja.

- Nisam dobro čula?

- Naravno, Gospodarice!

Pritisak čizmice je popustio.

- Tako je već bolje. Idi na sredinu sobe i lezi na stomak.

Odmah sam je poslušao i otišao na sred dnevne sobe i legao na stomak. Raširio sam ruke i noge kao da telom pravim oblik zvezde. Legao sam tako da su moja jaja i kurac virili iza mene. Sigurno sam mogao da ih namestim tako da budu manje izloženi i zaštićeniji, ali ja sam zapravo želeo da joj budem potpuno izložen. Makar mi to i pričinilo bol. Marijana je kružila oko mene laganim korakom. Napravila je krug i stala tačno iza moje guze. Ponovo sam osetio vrh njene čizmice na mojim jajima.

- Sigurno bi sada hteo da izbaciš svu ovu napaljenost iz sebe?

Pritisnula je čizmicu jače.

- E pa ne može! Ja ću odlučiti kada ćeš i da li ćeš moći da svršiš.

Pritisak je ponovo prestao. Napravila je još jedan krug oko mene. Najzad se zaustavila tik ispred moje glave okrenuta leđima. Ispred mene su stajale njene božanstvene pete umotane u najlonkice koje su provirivale iz otvorenih proreza na čizmicama.

- Nisi se još uvek pokazao dostojnim da probaš moja stopala, ali si se kvalifikovao da probaš moje pete.

Kako je to rekla dodatno se primakla ka meni i time mi dala znak da mogu da počnem sa gozbom. Malo sam se odigao rukama kako bih mogao da stanem ustima u ravnu sa njenim petama koje su ipak bile na štiklma. Krenuo sam od desne i počeo nežno da je ljubim. U ustima sam osetio onaj prelepi ukus najlonki. Nosem mi je strujao miris koji je bio kombinacija mirisa stopala umotanih u najlonkice i kože sa njenih čizmica. Taj miris me je toliko opio da sam mislio da ću pasti u nesvest. Stavio sam celu njenu petu u usta i nežno je sisao. Prelazio sam sa jedne noge na drugu, ostavljajući iza sebe pete u najlonkama oblivene mojom pljuvačkom.

- Vidiš da su ti i pete sasvim dovoljne. Ne treba biti pohlepan.

Rekla je ovo pomalo podrugljivo. U svakoj njenoj reči videlo se koliko je uživala u tome što me je munjevito pretvorila u poslušno kuče koje će poludeti od sreće makar mi dala i mrvicu sebe. Čučnula je i spustla svoje ruke do leve pete i prstima je uhvatila nalonku natopljenu mojom pljuvačkom. Snažno je povukla najlonku i ona se pocepala tako da je njena peta sada zjapila preda mnom potpuno bosa.

Umesto da se vrati u stojeći položaj, Marijana me je opkoračila i sela na moja leđa, tako da su njene pete i dalje stajale pored moje glave. Prinela je bosu petu mojim ustima. Povodac koji je i dalje bio kod nje je povukla tako da je podigla moju glavu i tačno me nacentrirala na svoju petu. Dok sam uzimao da je sisam prešao sam nosem preko nje, kako bih mogao udahnuti iskonski miris njenog stopala. Taj miris je bio bolji nego u mojim najluđim maštanjima. Osetio se trag mirisa najlonke koji je samo doprinosio aromi. Opijen ovim parfemom ljubio sam joj petu nežno i sa puno ljubavi. Jezikom sam prelazio svaki milimetar njene kože.

Za to vreme ona je sedela na mojim leđima i rukama se držala za moje butine. Delovalo je kao i da ona uživa i povremeno bih je čuo kako ispušta duboko "mmmmm". U jednom trenutku osetio sam kako se njena ruka približava mom međunožju. Celom šakom je uhvatila moja jaja i snažno počela da ih gnječi.

- Mmmm, nastavi da sisaš džukelice!

Uzela je moju muškost i osetio sam kako prelazi noktima preko njega. Lagano grebuckanje postajalo je sve intenzivnije i bolnije. Opet, to nije bio samo običan bol. Ne, bol koji mi je pružala Marijana bio je gotovo isceljujući. Tačno je znala kada treba da prekine moje uživanje bolom i time mi zapravo dozvoli da što duže izdržim na ivici orgazma. Na neki čudan način bio sam joj zahvalan na tome.

Dok sam se ja i dalje davio u ukusima i mirisima njene pete ona je prestala da se igra sa mojim međunožjem i polako je počela da ustaje pridržavajući se za mene. Najzad je ustala i napravila korak napred, izvlačeći petu iz mojih usta. Uzela je povodac i krenula je ponovo ka kauču. Ja sam puzao za njom.

Sela je na kauč i pružila mi je nogu na kojoj sam do sada ljubio petu.

- Izuj mi čizmicu!

Od ove naredbe srce mi je zaigralo toliko da sam pomislio da će iskočiti. Tresao sam se od uzbuđenja, a moj kurac je počeo samovoljno da pulsira. Tražiti nekome ko se loži na stopala da vam skine čizmicu je najlepša naredba koja se može izgovoriti. To, zapravo, nije ni naredba nego poziv da se otpakuje jedan savršen poklon. I tu je uvek ono iščekivanje šta ćemo naći u poklonu. U mom slučaju zamišljanje kakvo će me stopalo sačekati unutar čizmice. Iako sam znao svaku liniji Marijaninog stopala još od one obućarske radnje, nisam znao kakvog je ukusa i mirisa. Pete su samo zagrevanje, predjelo iz koga se može naslutiti kakvo će biti glavno jelo, ali prstići i tabani su ono glavno. Kada ih samo budem prineo ustima i nosu momentalno ću svršiti i tu nijedan bol i nijedna tehnika odlaganja zadovoljstva neće moći da pomognu. Naravno, pre toga treba savladati i najlonke, taj divni celofan za moj poklon.

Dok su hiljade misli strujale mojom glavom, Marijana mi je podmetnula čizmicu tako da mi uđe u ruke kako bih mogao da prionem na posao. Iako je imala kaišiće, oni su služili samo kao dekoracija, dok se čizmica otvarala rajsferšlusom sa strane. Uhvatio sam ga i polako počeo da otvaram. Nisam hteo da žurim, želeo sam da uživam u svakom trenutku njenog izuvanja. Dok sam odšniravao rajsferšlus, polako je počeo da mi se ukazuje njen gležanj. Najzad sam je skroz odšnirao i uzeo sam lagano da joj svlačim čizmicu. Preda mnom je počelo da se ukazuje najsavršenije stopalo na svetu umotano u crnu najlonkicu sa izbušenom petom. Izuo sam čizmicu koju sam i dalje držao u rukama i stao sam da se divim prizoru. Ona je počela da mrda svoje prstiće kako bi ih opustila od dugotrajne zarobljenosti u obući. Kroz čarapicu sam nazirao da ima jarko crveni lak. Moja omiljena boja. Spustio sam čizmicu pored sebe i rukama sam krenuo ka njenom stopalu. Međutim ona je munjevito reagovala i ošamarila me je njime.

- Gde si pošao? Da li sam ti dala dozvolu da dotakneš moje stopalo?

- Ne Gospodarice!

- Onda se ponašaj kako dolikuje.

Spustila je nogu na pod, zadigla malo haljinu i uhvatila čipkicu sa njene samodržeće čarape. Počela je lagano da je izuva. Nisam mogao da verujem čemu prisustvujem - još samo par trenutaka me deli od susreta sa njenim bosim stopalom. Najzad ću ga probati. Bio sam pomalo razočaran što mi je uskrstila zadovoljstvo da joj ja izujem čarapicu, ali sam se trudio da to ni sa čim ne pokažem. Uostalom, uživao sam u prizoru njene savršeno izvajane noge koja je menjala boju iz crne u belu kako je ona svojim rukama lagano svlačila najlonkicu. Spustila je do gležnjeva i tu je malo zastala, čikajući me i spremajući me za veliko finale. Nisam treptao u želji da ne propustim ni milisekund ove lepote preda mnom. Nastavila je da izuva čarapicu i počelo je da se ukazuje to savršeno stopalo o kome već godinama maštam. Glatka, nežna i negovana koža ostavljala me je bez daha. Najzad je došao red i na prstiće. Otkrivali su se u svojoj idealnoj dužini i debljini sa savršeno nanesenim jarko crvenim lakom. Srce mi je lupalo kao ludo i imao sam osećaj kao da ću zaplakati od kombinacije sreće i uzbuđenja.

Marijana je odložila najlonku pored sebe i podigla stopalo u vis. Napravila je njime kružni pokret tik ispred mojih očiju i stavila ga na moje grudi čvrsto se odupirući o njih. Dok je to radila uzela je svučenu najlonku u ruke.

- Vidiš, zbog tebe sam potpuno upropastila ove najlonkice. Šta li bih sad mogla da uradim sa njima?

Navlačila je najlonku na svoju šaku i gledala u rupu na peti koju je napravila kako bi mi omogućila da uživam u njoj. Popustila je pritisak njenog stopala i povukla ga sa mojih grudi. Prekrstila je svoju bosu nogu preko druge koja je još uvek bila umotana u najlonkicu i upakovana u čizmicu. Taj kontrast je oduzimao dah. Gledala je i dalje u najlonku u svojoj ruci, pa je pogledala u mene.

- Dođi ovamo i stani na kolena!

Odmah sam joj se privukao i stao na kolena. Moj kurac u punoj erekciji ponosno je bio uperen u nju. Ona je skinula najlonku sa svoje šake, namotala je i razvukla kao da će je ponovo navući na nogu. Međutim, sa tim pokretom je krenula ka meni i počela je da mi je navlači na kurac. Navukla je do kraja i onda je višak krenula da obmotava oko mojih jaja, čvrsto ih stiskajući. Napravila je čvor kojom je fiksirala najlonku na mom ponosu, tako da je on ceo bio prekriven. Uradila je ovo tako vešto da na mom kurcu nije bilo nijednog nabora, već mu je najlonka prijanjala glatko kao na njenoj nozi. Ovo je bio najlepši kondom koji sam u životu nosio. Shvatio sam ovo kao iskreni znak pažnje i instiktivno sam joj se obratio.

- Hvala Vam Gospodarice!

Ona se nasmešila i ponovo je podigla svoju bosu nogu ka meni. Sada je prinela mom licu, toliko blizu da sam mogao da osetim miris njenog tabana. Ostavljao me je bez daha. Ipak, ova blizina njenog stopala je kratko trajala, pošto me je odmah ošamarila njim.

- idi 2 koraka unazad!

Poslušao sam je bez pogovora, ali ipak razočaran što mi je naredila da se udaljim od mog predmeta obožavanja. Bacila je jastučić sa kauča na pod ispred mene i na njega je stavila svoje boso stopalo. Delovalo je kao da veoma pazi da ga ne isprlja hodanjem po podu. I ovo sam shvatio kao divan znak pažnje prema meni i još više sam zbog toga imao želju da sve učinim za nju.

- Džukelice, pokazao si se kao vredan i poslušan. Tvoja Gospodarica to ume da ceni i da nagradi...

Od ovih njenih reči sam se topio. Da li ovo znači da sledi moja nagrada posađena na jastučić ispred mene? Oh toliko sam želeo da joj ljubim ovo divno stopalo da više nisam znao kako bih joj to rečima mogao opisati.

- Kao nagradu, dobijaš dozvolu da se diraš i da svršiš.

Pogledao sam je pomalo zbunjeno.

- Još uvek imaš da se dokazuješ da bi zaslužio da probaš moja stopala. Ali ne brini, ako ovako nastaviš, sigurna sam da ćeš do jutra uspeti da mi dokažeš da si dostojan mojih stopala.

Čoveče! Pa ja sam tek na početku! Ne mogu reći da sam bio razočaran zbog ovoga što mi je rekla, jer igrica koju mi je smislila i koju predano igram sa njom celo veče mi toliko prija da bih i sam možda pomislio da bi sve palo u vodu ukoliko bih prerano dobio moju nagradu. Ovako me je držala u konstantnoj neizvesnosti i čak i sada kada mi je dala dozvolu da se diram i svršim nisam osećao ogromno olakšanje zbog toga. Naravno, odmah po dobijanju njenog odobrenja uzeo sam kurac uvijen u Marijaninu najlonku u ruku i počeo sam da drkam gledajući u njeno boso stopalo preda mnom. Ona je vragolasto meškoljila nožne prstiće kako bi me potpuno razoružala.

- Nisam ti rekla jednu začkoljicu. Odbrojavaću od 10 do 0. Ukoliko svršiš pre nego što odbrojim do 0 bićeš kažnjen i moći ćeš samo da maštaš o mojim stopalima kao i sve ove godine. A ako ne svršiš kada odbrojim do 0... Pa žao mi je, onda ćeš čekati dok se ponovo ne smilujem da ti dam oduška.

Progutao sam knedlu. Ona ne samo da hoće da kontfoliše moj orgazam tako što će mi dati dozvolu kada da se diram, već hoće da ima potpunu kontrolu da svršim na njen znak. Ovo je toliko uzbudljivo da ne želim da je razočaram. A i ulog je preveliki da bih smeo da rizikujem da izgubim njena stopala. Iako sam se osećao kao da ću svršiti svakim sledećim dodirom, čvrsto sam rešio da se suzdržim i da ni po koju cenu sebi ne dozvolim da razočaram.

- 10...

Nožni prstići su joj se i dalje vragolasto meškoljili.

- 9...

Gledao sam omamljeno u njeno stopalo i pokušavao da što laganije moguće drkam.

- 8...

Prelazio sam prstima preko najlonke na mom kurcu. Deo oko glavića je već postajao potpuno vlažan. Rub njene najlonke koji se nalazio na vrhovima njenih nožnih prstića sada se urezivao u otvor na mom glaviću. Svakim povlačenjem moje kožice osećao sam kao da njena najlonka ulazi malo u mene.

- 7...

Krenula je da otkopčava rajsferšlus na drugoj čizmici.

- 6...

Lagano je izula čizmicu i svoju nogu u najlonkici je pridružila bosoj.

- 5...

Podigla je bosu nogu u vis i krenula je da pravi lagane kružne poteze stopalom.

- 4...

Najlonka na mom kurcu je sada već bila potpuno vlažna. Predejakulaciona sluz počela je da prodire izvan nje i da blago curi na pod.

- 3...

Podigla je i drugu nogu. Njeni tabani bili su u ravni sa mojim očima.

- 2...

Ispružila je noge tako da su njena stopala sada bila na svega nekoliko santimetara od mojih usta i nosa. Na ivici sam vrhunca.

-1 i po...

Kada je videla da ću da izgubim kontrolu, pribegla je malom lukavstvu i produžila brojanje. Poslednjim atomom snage sam se suzdržavao da ne svršim.

- 1...

Njeni tabani su sada bili na mom nosu. Jasno sam osetio njihov miris i počeo sam da drhtim od gubitka kontrole.

- 0!

Svršio sam drhteći kao prut. Najlonka na mojoj muškosti je pobelela od moje sperme koja je neprekidno izbijala i počela je da se cedi po podu. Marijana je munjevito sklonila svoja stopala sa mog nosa i sa uživanjem gledala kako se koprcam u svom svršavanju. Telo mi je i dalje drhtalo dok sam izbacivao i poslednje kapi sperme. Ispod mene na podu se već stvorila velika bara mojih sokova.

- Vidi kakav si haos napravio. Skini tu najlonku i da si njome pokupio i poslednju kap sa poda!

Razvezao sam čvor kojim je ovaj improvizovan kondom bio učvršćen. Odmotao sam jaja i lagano svukao najlonku sa kurca pazeći da ne iscuri sperma koja je već bila u njoj. Jednom rukom sam držao deo pun sperme, a drugom sam uzeo suvi deo najlonke i njime sam kupio spermu sa poda. Najlonka se sada već bila potpuno natopila, ali sam davao sve od sebe da ispunim ovaj zadatak kako je ne bih razočarao. To je bio i moj način da joj se zahvalim za zadovoljstvo koje mi je upravo priredila. Najzad su i poslednje kapi moje sperme bile utapkane u njenu najlonku.

- Odlično džukelice! Sviđa mi se što umeš da pratiš moja naređenja. Sigurno bi želeo da sačuvaš tu najlonkicu kao uspomenu na ovo veče?

- Da Gospodarice!

Odgovorio sam bez trunke razmišljanja.

- Odlično, onda ćeš je sačuvati u sebi, taman da čuva mesto za moju štiklicu.

Rekla je ovo sa neskrivenim osmehom zbog toga što me je ponovo nadmudrila.

- I nećeš smeti da je izvadiš sve dok ti ja to ne budem rekla. Okreni se leđima ka meni i spusti se na pod. Hoću da gledam kako ulazi u tebe!

Ponovo sam osetio trnce. Nisam mogao da verujem koliko je perverzna njena mašta. Sada sam već bio siguran da ona nema nikakve granice i da nema smisla više se ni truditi da pretpostavim šta će sledeće poželeti da uradi sa mnom. Okrenuo sam se kako je tražila. Najlonka je već bila skroz vlažna i lepljiva od moje sperme i nije bilo teško ubaciti je. Lagano sam je ubacivao u svoj čmar, a sperma kojom je bila natopljena slivala se niz moju guzu i jaja. Najzad je cela najlonka nestala duboko u meni. U pozadini sam čuo Marijanino blago stenjanje.

- Mmmmm, džukelice... Sviđa mi se ova tvoja predstava.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Bravo!

Korisnik

Vrh...

Korisnik

Zadovoljstvo je moje Smile