Svaja najmiliji rod

Moje zence i ja živimo sasvim solidno i seksualni život nam je odličan, imamo oboje nekih avantura u seksu sa strane i oboje se manje vise pravimo da se ništa nije desilo.

Al poenta price je svaka, koja je s nama živela nekih 5 meseci kod nas u kući. S obzirom da žena i ja imamo seks skoro svako veče svaja nas je morala čuti.

I tako jednom prilikom ispriča mojoj ženi kako nas čuje i kako je to baš lepo sto imamo seks stalno, i malo i mene pohvali kako nas je jednom gledala dok sam ja guzio moju ženu. I pozvali joj se kako ona sa njenim bivšim i kada je imala seks jako slabo.

Moja žena joj je tada rekla da slobodno nešto pokuša samnom kada ona ne bude tu, što je svaja i uradila, naravno sestri je rekla da to ne dolazi u obzir, tada joj je to rekla.

A ustvari već sutradan je bio jako dobar sek sa svajom. Ujutru oko 7:30 sam ja odvezao ženu na posao i decu u školu i vrtić, pa posle pola sata malo u dvorištu trenirao malo, sklekovi, zgibovi, udarao u džak ništa posebno. Istuširam se i prilikom izlaska iz kupatila moja svaja me je kao slučajno dočekali na vratima od kupatila onako kao polu pospana u nekoj spavacici koja više otkriva nego pokriva a ja kao "slučajno" izlazim go i kupatila i par sekundi se zagledasmo, ona gleda u mog vršnjaka pa mene u oči i prva progovori:

"Zete izvini ja vama smetam ne mozete ti i moja sestra da radite one stvari na miru zbog mene"

Tad ja prednjem na stvar u znajući priču uhvatim je za ruku i bez reči povučem u našu sobu, gurnem je na krevet i bez reči joj se spustim medju noge. Gaćice su joj već bile vlažne, krenuo sam da ih skidam ona samo reče :nemoj, ja odgovori: opusti se znam sve.

Tada je usledilo lizanje njene male vrele nerazradjene pickice, ispustala je neverovatno ukusne sokove, svrsila je u trenutku obilno i tada mi je rekla da ju je tad neko prvi put lizao dole, i rekla mi ustvari zahtevala da mi popusti. Okrenuo sam se da budemo u pozi 69, ha sam udalje lizao njenu malu slatku picu dok je ona prvo jezikom pa jako neiskusno al tako napaljujuce uvlacila moj glavi u njena usta kacuci ga zubima što je izazvalo moje brzo svrstavanje što sam joj i nagovestio, a ona je samo promumlala da slobodno svrsim u njena usta, što sam i uradio.

Neverovatn aali sigurno mi je jos par minuta stajao tvrd, što je ona i primetila i rekla mi "Zete sad me je i ko moju sestru sinoć"

Istog momenta sam je podlegao na stomak i opkoracio je i s guza uterao lagano svoj kurac u njenu malu pickicu, u toj pozi sam je jebao sigurno jedno 10 minuta, ona je svrsavala, a ja sam u zadnjoj sekundi ga izvukao da je ne napunim i istresao spermu po njenim leđima.

Od tada svaja i ja smo najbolji prijatelji i uvek jedno drugo branimo u familiji. Moja žena naravno da je provalila ali čuti, jer i ona ima ispade sa strane, al valja se zato i volimo.

Kategorija:
Strejt erotske priče