Jutro

Prije nego nastavim priču sexa sa Milošem, podijelio bi s vama svoju priču sexualnog iskustva sa drugim momkom.

Jedno veče je moj cimer Miloš izašao u grad sa svojim društvom. U to vrijeme sam gledao neku seriju i tako sam ostao budan do kasno te noći. Prije serije sam se okupao i očistio da bih mogao go spavati. Oko pola 3 čuo sam da neko otključava vrata našeg stana. Budući da smo jedino nas dvojica imali ključeve, osim njega nikoga nisam ni očekivao. Kroz vrata sam čuo da s njim još neko ulazi u stan, dok su ulazili nešto su šaputali da mene ne bi probudili. U momentima dok su pričali, prepoznao sam da je s njim bio neki momak. Ponovo se začuo šapat, a zatim vrata od kupatila. Neki od njih dvojice je otišao u kupatilo i zadržao se određeno vrijeme, a kad je izašao drugi je odmah ušao i otprilike se isto zadržao. Kada je i on izašao čulo se zatvaranje vrata Miloševe sobe. Naravno tu su mi odmah stvari postajale sumljive pa sam završio gledanje serije i osluškivao. Kroz nekoliko minuta shvatio sam da sam bio u pravu. Iako su nam zidovi u stanu malo deblji, ipak se kroz vrata dosta toga čuje, a iz Miloševe sobe su dopirali zvukovi ljubljenja. Neki možda i znaju, a neki ne, osjećaj kada čujete nekoga iz svog stana da ima sex, većinu to sigurno uzbuđuje, pa pokušavaju što više da osluhnu. Naravno da ni ja nisam bio izuzetak, osluškivao sam i čekao nešto da se desi. Ubrzo su se zvuci ljubljenja pretvorili u laganje zvukove stenjanja. Od toga trenutka pa nadalje bio sam maximalno napaljen, htio sam da čujem svaki zvuk, tresao sam se od uzbuđenja i čekao dalje. Kroz svo to stenjanje, jasno se prepoznavao Milošev glas, pa sam uspio zaključiti da je bio u ulozi pasivca. Nekoliko puta, njegovo stenjanje je prelazilo u jecaj, pa čak i vrisku. Dok mi je taj momak jebavao cimera, ja sam sebi trpao prste u guzu i zamišljao sebe na Miloševoj poziciji. Nekoliko puta sam se čak morao uzdržati da ne ustanem i pridružim im se. Miloš je par puta čak govorio da stane malo, ali očigledno da nije. Poslije nekih pola sata čuli su se uzdasi i jače stenjanje, mislim da je u tom momentu momak koji se nalazio s Milošem u sobi svršavao. Nekih pet minuta se ništa nije čulo, a zatim su opet otišli u kupatilo i vratii se u sobu. Poslije svega ovoga nisam mogao d zaspim sat vremena od uzbuđenja.

Ujutru sam se rano probudio, ueliko napaljen. Imao sam osjećaj da momak koji se nalazio u cimerovoj sobi još nije otišao, a iskreno interesovalo me je ko je i kako izgleda, jer sam očigledno čuo da dobro jebe. Naravno htio sam da i mene tako pojebe, pa sam smislio mali plan. Iz ladice noćnog ormarića izvadio sam kondom i stavio ga na sto u svojoj sobi. Nisam htio napuštati sobu sve dok ne čujem da se otvaraju vrata Miloševe sobe. Oko devet sati ujutru, začula su se vrata, znao sam da to nije Miloš jer on nikad ne ustaje prije jedanaest. Na brzinu sam navukao bokserice i kao slučajno izašao iz sobe. U hodniku sam ugledao golog momka, a kad sam bolje pogledao uslijedio je šok. Momak koji je stajao ispred mene je bivši momak moje drugarice Nine, Ognjen. U trenutku kad sam ga vidio, nešto me je presjeklo u stomaku i srce mi je zastalo na sekundu. Istu reakciju vidio sam i na njegovom licu. On je inače visko oko 180 cm, sportske je građe, mišićav i znam da često ide u teretanu, što se na njemu moglo i primjetiti. Ima onako kraću crnu kosicu, izrazito lijepu facu, sa izraženom "jaw line". manji nos, gustu crnu bradu. Tijelo mu je bilo prekriveno gustim tamnim dlakama, što me je dodatno palilo u tom trenutku, a jasno mu se vidio i dlakama obrastao kurac koji je, iako u opuštenom stanju, izgledao glomazno.Ali najbitnije od svega da napomenem je da je Ognjen bio poznat kao veliki ženskaroš i da je jebao većinu cura sa našeg fakulteta, što je dosta doprinjelo mome šoku u tom trenutku. Stajali smo nekih pola minute onako skamenjeni i zbunjeni, ništa nismo progovarali, dok nisam primjetio da on otvara usta.

Znači ti si taj!

Molim?

Miloš mi je sinoć rekao da živi sa cimerom, ali da ne brinem jer ga i ti voliš primiti.

Iako sam i dalje bio u nevjerici da ispred mene stoji bivši momak moje drugarice, koji je bio u goroj situaciji nego ja, i dalje nisam znao šta da kažem na sve to. Pored svega toga konstantno sam obarao pogled ka njegovoj kiti, pa sam počeo osjećati kako se i meni diže.

Sviđa li ti se to što gledaš?

Šta?

Pitam da li ti se sviđa moja kita? Mislim ogigledno je da ti se sviđa čim ti se gaće popunjavaju lagano. Ajde uzmi igraj se malo, neće ti ništa biti!

U tom momentu ništa nisam razmišljao niti oklijevao, mahinalno sam mu prišao uhvatio za kitu i lagano ga počeo navlačiti. Vidio sam da mu je se to svidjelo, a ubrzo sam osjetio kako mu kita raste u mojoj ruci. Nadrkavao sam mu dok nisam vidio da je dostigao punu erekciju. Izgledao mu je dosta veći a i deblji nego kod mog cimera Miloša. Kad sam ga kasnije pita koliki mu je rekao je da ima 20cm. Imao je veoma lijep oblik kite, onako malo podignut ka gore, a glaić mu je bio lijepog okruglastog oblika, roskaste boje.

Ajmo kod mene u sobu.

Na ovo mi ništa nije odgovorio, nego me je samo pratio do sobe i kad smo ušli zatvorio vrata.

Ajde mogao si na koljena da mi ga popušiš malo.

Nije mi trebao dva puta reći prije nego što sam kleknuo ispred njega i uhvatio ga za kitu. Prvo sam ga cijelog strpao u usta, pa ga onda izadio i počeo mu lizati prvo vrat kite, pa se lagano spuštao do glavića. Kada sam završio sa tim, ponovo sam ga cijelog strpao u usta. Za to vrijeme Ognjen je stenjao i dahtao, a kada bi pogledao u njega vidio bi da su mu oči zatvorene.

Aaah, tako je, pičkice moja! Uff kako si dobar, samo nastavi!

Izvadio mi ga je iz usta i počeo me udarati po ustima i faci svojim kurcem. Govorio mi je da sam njegova fufica. Strpao mi ga je u usta opet, uhvatio za glavu i počeo mi ga nabijati u usta.

Gledaj u mene dok mi pušiš!

Dok mi ga je nabijao u usta, zabijao ga je do grla, što mi je u isto vrijeme stvaralo i nagon za kašljanje, povraćanje i otežavalo disanje. Povremeno bi ga izdvadio i dao mi malo odmora, ali ubrzo bi ga vratio i nastavio istim tempom. Kasnije ga je izvadio i pogledao u mene.

Hoćeš li da te jebem malo?

Nisam bio siguran šta da mu odgovorim na ovo pitanje. Dvoumio sam se neko vrijeme, jer iako svi volimo da vidimo veliku kitu, čak i da je probamo, postojao je taj strah od veličine.

Shvatiću to kao da!Ajde stavi ruke na onaj zid i nagni se!

Nije mi mnogo vremena trebalo da ga poslušam, a onda je kleknuo iza mene i svukao mi je bokserice.

Uff kakvi guzovi! Uvijek su me ložili tvoji guzovi!

Raširio mi je guzove i zaronio glavom između njih. Prvo mi je opet raširio, pa me onda pljesnuo po guzi, a onda počeo da mi liže rupicu. Nisam ni sam siguran da znam šta je sve radio sa svojim jezikom dok me je lizao, uvrtao ga je kako je stigao, gurao je jezik u mene, ponekad bi čak i prst malo gurnuo pa ga izvdio. Dovodio me je do ludila. U jednom trenutku je prestao i ustao.

Sad ću da te razvalim malo! Ostani tako ne mrdaj se!

Uzeo je onaj kondom sa stola, otvorio i navukao, a za to vrijeme sam čekao da me počne jebati. Približio mi se, pljunuo na svoju kitu, rstrljao pljuvačku i prislonuo mi ga na glavić. U sebi sam razmišljao da li da ovo uradim ili ne, a onda sam osjetio kako mi lagano gura glavić u rupicu, dok je uguravao glavić sve je bilo u redu, ali kada je došao na red vrat bol se počela pojavljivati. Nekoliko puta sam ispustio krike, ali on nije stajao, samo ja nastavljao gurati. Kad je cijeli ušao u mene lagano ga je vadio i ponavljao postupak. Budući da je imao dosta deblji nego Miloš, bol je trajala neko vrijeme, a onda je počeo ubrzavati tempo sve više. Stenjao sam, čak nekada bi i vrisnuo i molio da uspori, ali on to kao da nije ni čuo, samo je nastavljao. U jednom momentu uhvatio me je za vilicu i privukao moju glavu sebi, počeo mi je dahtati na uho i grickati ga.

Jesi li ti moja poslušna kurvica, aaa?

Molim te lakše malo, boli me!

Ko ti je kriv, znao si da će ovako biti, šuti i trpi sad!

Počeo je da mi ga zabija sve jače i jače, a moje stenjanje i krikovi su bili sve glasniji. Koliko sam želio da stane, toliko mi se i sviđalo ono što mi je radio. Malo je zastao, stavio mi je svoje ruke na kukove i ponovo počeo da mi ga nabija. Iako me je i dalje bolilo već sam se lagano navikavao na njegovu kurčinu. Zastao je i izvadio ga, pa ga naglo urnuo u mene opet. Tada sam se trznuo i ispustio krik.

Ovo ti je da se ne opuštaš! Ajde idi lezi na krevet na leđa i raširi noge! Sad ću da ti razvalim picu na krevetu!

Otišao sam na krevet, legao i raširio noge. On se popeo, kleknuo na koljena i počeo opet da mi ga trpa. Uhvatio mi je noge i lagano ga gurao naprijed nazad, dok se opet nije počeo nabijati u mene. Stenjali smo zajedno, pa je zastao, nageo se na mene, počeo me ljubiti po vrati i lagan gurati. Kako sam ga bio opkoračio nogama, rukama sam ga uhvatio za guzove i tako mazio. U tim momentima je bio baš nježan prema meni, dok se nije malo izdigao i stavio mi ruku preko usta.

E sad će te čika Ogi malo razvaliti!

Počeo mi ga je zabijati iz sve snage koliko sam primjetio, iako sam htio vrištati njegova me ruka dobrim dijelom sprečavala u tome. Imao sam osjećaj da će mi krenuti suze, a onda je opet prestao i strpao mi prste u usta.

Liži ih fufice! Oliži svaki prst!

Dok sam ih lizao, malo je usporio tempo, ali je pomjerao prste i nešto govorio kroz zube. Stao je i okrenuo nas tako da je on bio ispod mene.

Ajde sad se ti malo nabijaj, samo lakše malo da ne bi svršio!

Počeo sam se nabijati lagano. Ovaj puta ja sam bio taj koji je diktirao tempo onako kako mi odgovara. On se nije bunio, nego samo ležao i uživao.Dok sam se ja nabijao na njega nageo sam se ka njemu i počeo ga ljubiti i grickati po vratu, a on me je počeo lupati po guzi.

Znaš i ti šta valja! Vidi se da si bezobrazan dječak!

Nabijao sam se tako, dok on nije preuzeo inicijativu i opet ga počeo zabijati, ali ovaj put me uhvatio za glavu i privukao sebi. Jebao me je tako, a onda se malo zaustavio, mislio sam da će svršiti, međutim se smirio. Poslije malo vremena ispravio se, obgrlio me jednom rukom i lagano ulazio u mene. Drugom rukom me uhvatio za prsa i počeo me maziti po njima i ljubiti mi bradavice. Nisam znao šta mi je tada više prijalo, njegovo ljubljenje i lizanje mojih bradavica ili njegova kurčina u mojoj guzi. Uhvatio sam ga za glavu i nageo svoju glavu n njegovu dok mi je too radio.

Sad ću ja malo da budem džukela, a ti moja kujica! Ajde stani četveronoške!

Ustao sam i tako se namjestio, on je stao iza mene, malo mi lizao guzu pa onda pljunuo na rupicu i opkoračio me.Počeo mi ga je gurati i odmah je ubrzavao tempo, njegova jaja su sve više i više lupala od moju guzu.

Voliš li ovo kujice moja! Voliš li moju veliku i debelu kurčinu?

Volim, samo me jebi!

Sad će tebe tvoja džukela oploditi!

Spustio mi se skroz na leđa, stavio ruke pored mojih i zabijao koliko je mogao, a ponekad je i režao meni na uho. Vremenom sam osjetio kako gubi snagu i kako sve više usporava.

Hoću da me malo bočno jebeš!

Bočno, aa? Sad ćeš vidjeti kako tatica kara sa boka!

Namjestili smo se i počeo je da mi ga trpa. Uhvatio mi je nogu i izdigao kako bi mu bilo lakše. Drugu ruku mi je stavio oko vrata i pomjerio glavu ka sebi da bi mi mogao grickati uvo i dahćati u njega.

Sviđa li ti se kako kecam sa boka?

Sviđa, samo nastavi!

Onda ću te češće ovako karati!

Nastavio je da me jebe ali je sve više ubrzavao, a po njegovim jecajima sam osjetio da je sve više bliže svršavanju. Stao je, uhvatio se za kurac, jednom rukom ga je stisnuo, a drugom svukao kondom.

Ajde da ti svršim u usta kučko mala!

Okrenuo sam se ka njemu, otvorio usta i strpao mi ga je. Dok ga je trpao njegova topla sperma je prskala meni po ustima, a on je glasno stenjao.

Too kučkice, samo gutaj, neću ti ga izvaditi dok sve ne pojedeš! Vidi kako ti je čika Ogi napravio lijep i ukusan doručak, samo ručaj!

U trenutcima dok mi je svršavao u usta, ja sam gutao njegou spermu i lizao mu glavić. Iako se već sav iscijedio, ja sam nastavio sa lizanjem i gutanjem njegove kite.

Vidi ga sad neće da se odvoji od kurca, a do skora govorio da ga vadim!

A ti baš našao da svršiš kad sam se navikao. Ajde mogao si još jedan krug!

Ne mogu, još malo pa moram na spremanje pa na predavanja.

Ajde šta fali iako ne odeš jednom na predavanja, nećeš propasti zbog toga.

Ama ne mogu moram na predavanja, a i umoran sam, sumnjam da bi mogao još jednom. Ajde šta ga više ližeš, ohani malo.

Ajde još samo malo.

Ne mogu. Daj mi svoj broj pa ti pišem da opet dođem večeras da vas obojicu malo izjebem.

Dao sam mu broj telefona a onda mi je palo nešto na pamet.

Ja te moram nešto pitati!

Pitaj!

Odkud da ti jebeš i momke? Tome se od tebe nikad ne bi nadao.

Isto kao i što ga ti primaš od momaka. Jebat ga probao jednom sex sa momkom, bio malo popit, svidi mi se i et!

A jebeš li više cure?

Jebem, kako da ne jebem, volim ja i pičku i šupak, u šta god da ga mogu strpati, a ću to karati! Ček jebeš li ti kako žensko?

Pa kresnem ponekad kad mi padne pod šake, ali eto ko i ti, sex je ipak sex!

E to si u pravu, samo mi nije jasno što si bio tliko iznenađen kad si me vidio?

Ne znam, ne djeluješ mi uopšte kao neko ko bi se jebao s momkom!

Pa ne djeluješ ni ti, ali evo vidi nas!

A i to što kažeš!

Mogu ti reći da nisam zažalio što sam sinoć izašao!

Hahaha vidim!

Ajde odo se spremiti i pičim, a mi se čujemo!

Važi!

Ognjen se otišao obući i ispratio sam ga, a potom sam otišao pod tuš. Ubrzo je cimer izašao iz sobe i rekao mi je kako smo ga probudili i malo se zezao kako sam mu oteo fraera. Sve u svemu nastavio sam se viđati i jebati sa Ognjenom, a vremenom sam saznavao za pojedine momke s kojima se on karao. Iako je sve ovo radio u tajnosti, ipak je nastavlja sa svojom reputacijom jednog od najvećih ženskaroša na našem fakultetu. Kasnije sam saznao i da smo bili čak sa dvije iste djevojke, tako da se ispostavilo da smo bili povezani na više načina.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Nije mi jasno kako se uvijek nađu ovakve osobe koje pokušavaju naći dlaku u jajetu. Kada je se ovo dešavalo imao sam 22 godine, a Ognjen je MOMAK koji je stariji godinu dana od mene. Ako mi je sada 23 i ako se prva priča dešavala u drugoj godini fakulteta lako sabereš 2 i 2 i dobiješ ono što te interesuje. Ubuduće molim da prvo obratiš pažnju na tekst pa onda da daješ neke svoje komentare (naravno ako uopšte objavim neku priču)! HVALA!

Korisnik

Čika Ogi, a idete na isti fakultet. Opiši u pričama godine, koliko imate i slično, da se ima bolji uvid u priču. Inače, priča je dobra.

Korisnik

odlična priča svaka čast samo nastavi imaš dobar stil