Ponovo s cimerom

Od našeg prvog puta, cimer i ja smo se još nekoliko puta kresnuli i došao je na red ljetni raspust. Neko vrijeme se nismo čuli, ja sam za to vrijeme bio sa 3 djevojke, što još uvijek upražnjavam unatoč sexa sa muškarcima. Iskren da budem nisam se kresnuo ni sa jednim momkom u tom periodu, a Miloš (cimer) mi je bio prvi i posljednji. Poslije mjesec dana Miloš mi šalje poruku, klasika šta ima, šta se radi i slično. Kroz pisanje dođemo do teme sexa naravno.

Jesi li me poželio, jesi li poželio moju kitu, aa? - Miloš.

Još pitaš, jedva čeka da se vratimo na fax da se igramo.

Biće nam zanimljivo kad se vratimo, poželio sam tvoju pičkicu.

Mogu ti reći da je i pičkica je poželila tvoju kitu.

Evo t da se malo podsjetiš kako izgledam.

Poslao mi je svoje 3 slike, na jednoj je bio kompletan i go, a druge dije su ble samo sike njegove dignute kurčine. Ne moram ni napominjati šta mi se desilo u tom trenutku. Tražio je da se slikam i da mu slikam svoju rupicu, što sam i uradio.

Znaš kako u te samo izjebati kad se vidimo, sve će te boliti.

Bio sam toliko napaljen da sam ga pozvao na video pozi, gdje je on već uveliko bio go i napaljen. On je drkao i govorio mi je šta da sebi radim. Tražio mi je da sebi guram prste, pljujem u ruku i trljam po pičkici, ponovo da guram prste i da ubrzavam ritam, sve dok nije svršio. Tada smo završili poziv i dogovorili se da ćemo se ubrzo čuti.

Nakon nekoliko dana dolazi mi video od njega kako drka svoju kitu i traži od mene da mu se snimam, što sam i uradio. Na svakom narednom videu koji bi poslao govorio mi je kroz stenjanje šta bi mi sve radio, a od mene bi tražio da stenjem, igram se sa svojom rupicom i da uz izgovor njegovo imena tražim od njega a me jebe. Kasnije je tražio da se snimim kako drkam, a kad svršim da uzmem u usta svoju spermu i polako je ispuštam napolje. U idućem videu mi je rekao da uzmem svoju spermu sa prsa i da je prstima sebi guram u guzu. Kad sam mu poslao taj video, uzvratio mi je posljednjim gdje svršava i govori kako je sve to za mene da poručam. Tu smo završili svoje dopisivanje i nismo se čuli sve dok fax nije počeo.

Na jutro polaska na fax, naravno, bio sam uzbuđen. Znao sam šta me čeka kada stignem u stan, jer sam se veče pred polazak čuo sa cimerom, koji je već bio u stanu, pa sam otišao na kupanje i pripremanje pičkice za ono što je slijedi. Od Miloša mi je stigla poruka da me čeka i slika kako go leži na krevetu dignute kite. U tom silnom isčekivanju dolaska u stan, put do stana se znatno odužio, ali sam na kraju stigao pred vrata. Otključao sam ih i unijeo svoje stvari, kada sam spustio posljednju torbu na pod, iz svije sobe je izašao on, gol i mirišljav, moglo je se primjetiti da je bio svježe okupan.

Uspio sam mu samo reći ćao i dobio sam žvaku istog momenta. Naravno odmah sam se priključio toj dobrodošlici koju sam toliko dugo čekao. Odgurao me je i pribio uz zid i polako mi je počeo skidati majicu, a onda je spuštao ruke na majoe guzove, pa ih je počeo stiskati. Odmakeo je se od mene pogledao me i rekao:

Ajde šta čekaš, ljubi mi ga malo.

Ne moraš mi dvaput reći.

Kleknuo sam na koljena i uzeo njegovu uveliko dignutu kitu u šake i polako je počeo ljubiti, prvo po ratu, pa sam onda prešao na glavić. Miloš je već počeo uzdisati, pa me je uhvatio za glavu i rekao mi da ga stavim u usta, što sam odmah i uradio. Dok sam mu pušio, počeo mi ga je zbijjati sve jače, dok se nisam počeo gušiti i kašljati. Izvadio ga je i skinuo mi pantalone i gaće.Naravno u toku pušenja i meni se počeo dizati, tako da kada me je svukao bio mi je već dignut.

Sad ću ja tebi malo ljubiti kurac.

Kleknuo je na koljena i počeo mi je pušiti.Nikad do tada nisam dobio bolji blowjob, malo je falilo da svršim, ali sam mu ga izvadio na vrijeme iz usta.

Šta je bilo, što ga izvadi.

Neću još da svršim, tek smo počeli.

Na to se samo nasmijao, usato i počeo me ljubiti. Ponovo me je pritisnuo uz zid, a zatim uhvatio ispod nogu i podigao.

Sad će tebe tvoj cimer malo da izjebe.

Poljubio me je i prislonuo mi ga je uz rupicu. Budući da nisam primio duže vrijeme u istom momentu sam bio i prestrašen i uzbuđen.

Nemoj da te je strah, već smo oo ranije radili, sve si ovo već prošao.

Opustio sam se i osjetio kako mi glavić polako ulazi i širi rupicu. Od uzbuđenja i straha od boli počeo sam da stežem rupicu.

Opusti se, nemoj stezati, širi i pusti da ti uđem.

Malo po malo i ubrzo je bio u meni. Počeo je da ga polako vadi i vraća u sporijem ritmu. Sjetivši se tog osjećaja, opustio sam se i pustio da me lagano jebe. Počeo sam da stenjem i da ga ljubim, a onda i polako da se sam nabijam. Jebali smo se nekih 6 minuta u toj pozi dok nije stao i spustio me na pod.

Ajmo u moju sobu na krevet sad, pripremi se ovo je samo zagrijavanje.

Kad smo došli u njegou sobu, vidio sam da je posteljina, osim čaršafa, već bila sklonjena sa istog.

Lezi sad na stomak, hoću da te karam od zada malo.

Legao sam na krevet, na stomak narvno, izdigao guzu, raširio noge i čekao da mi uđe. Osjetio sam kako ga naslanja i ulazi u mene. Na početku je naravno bio nježan, a kasnije me uhvatio za vrat i sve jače i brže počeo zabijati kurac u mene. Počeo sam da stenjem, pa čak i da vrištim, govorio sam mu da malo uspori, ali nije htio. Samo mi ga je još jače počeo zabijati, a onda i gristi po uhu i vratu. U jednom trenutku je stao, izvadio ga i legao kraj mene.

Ajde malo da odmoriš, sad bi mogli našu omiljenu pozu.

Nasmijao sam se, ustao i opkoračio ga nogama. Okrenuo sam se prema njemu, poljubio ga i desnom rukom mu uhatio kitu i počeo trljati od voje guzove. U jednom trenutku preuzeo je svoj kurac iz mojiu ruku u svoje i počeo trljati po mojoj rupici.

Sad ćeš fasoati, spremi se.

Počeo mi ga je uguravati pomalo, pa me je pustio a se malo sam nabijam. Dok sam se nabijao, ljubio sam ga i govorio kako mi je falio. U jednom trenutku je sklonio moje ruke ono njega, obrglio me oko bokova i počeo da mi ga jako sve jče zabija. Vrištao sam, počeo ga moliti da stane, ali nije htio, čak ni sam nisam bio siguran da li bi ja to želio. Jebao me je kao da smo dva diljaka puštena na slobodu. Spustio sam glavu kraj njegove i počeo da grizem jastuk koji je on postavio ispod svoje glave u trenutku kad je legao kraj mene. Ne ubrzo i on je postajao sve glasniji, sve je dublje disao, dok u jednom trenutku nije počeo glasno da stenje, a ja sam osjetio kako mi njegova topla sperma ispunjaa guzu. Unatoč njegovom svršavanju, nastavio me je jebati još par minuta. Kada je stao, pogledao me je, nasmijao se i poljubio.

Ja sam tebe izjebao dobro, sada je red na tebe da mene karaš....

NASTAVAK UBRZO!!!

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

On istuširan i mirišljav, ti znojav i nikakav od puta. Confused

Korisnik

ODLICNA, cekamo nastavak