A koja je tvoja fantazija? 1

Reci mi tvoju fantaziju da mogu da ti je ispunim?


Sedeli smo u sred kafića na Vračaru, oko nas su se tiskali ljudi. Mmmm, dobro, Nutela, znaš,…


Šta sa njom? Želim da ti namažem kurac Nutelom, i da ga ližem, dok ne svršiš. Onda da sve pokupim jezikom I stavim u usta! Oči su joj sijale dok je to izgovarala! Mogla se osetiti vrelina iz njene ribice. Pojebala bi se sad pred svima, koliko je bila napaljena!


Idemo! Rekoh, prazan ti je stan?


Da, da! Skoro pa da je skočila sa stolice. Dok smo prolazili kroz gužvu, uhvatila me je za ruku i prilepilia se njenim velkim sisama na moja leđa. Utrčali smo u moja kola. Počeli smo da se ljubimo kao klinci. Zavukao sam ruku ispod suknje i uhvatio za mokre gaće koje su jedva prekrivale sočnu pičkicu. Počela je da uzdiše. Ko bi rekao da je ta fantazija toliko pali! Otkopčavala mi je farmerke, hvatajući kurac sa namerom da ga stavi u usta.


Ne, sačekaj.


Zašto? Samo što nije poludela. Opet neka tvoja igrica? Vidiš da sam skroz napaljena, jebaću se sa prvim koji prođe, ako nećeš ti!


Ne, nije to, moram do prodavnice! Po Nutelu!


Ne, ne, imam je u kući! Vozi! I dok sam krenuo, već je bio u njenim ustima!


Odlično je pušila. Znala je kako volim da to radi, ali, sada je sve to prevazišla! Gutala ga je do kraja, jezikom ga oblizivala, cuclala glavić, a meni je od same priče i neočekivanog pušenja, kurac bio pred ekslozijom. Osetila je to i prekinula.


Zašto mi to radiš? Skoro sam molio. Zato što treba da ispunimo moju fantaziju, a ne tvoju. Evo ti ipak malo utehe…


Podigla je malo guzu, skinula gaćice. Znala je da ja to volim.


( Često bi na moj nagovor izlazila iz kuće bez njih, a još češče ih skidala na javnim mestima, prišavši mi sa stisnutom rukom u kojoj su bile gačice, sa kurvanjskim osmehom i rečima, evo ti nešto, da se malo oraspoložiš… Izluđivala me je pomisao da ispod suknje, haljine, nema ništa sem sveže obrijane pice I lepog, čvrstog dupete. Onda se stalno guzila, na ivici da svi vide belinu guze. Prilazio bih joj, I zavlačio ruku milujući je po guzovima, raspukloj ribici… )


Stigli smo do njene gajbe. Ruke su joj se tresle dok je otključavala. Idi lezi na krevet I ništa ne radi! Večeras si moj!


Legao sam. Ona je ušla sa teglom Nutele i teget maramom. Tu maramu smo koristili za sex. Ali, uvek je bila preko njenih očiju. Sad je došao red na mene.


Vezala mi je. Mogao sam da naslutim njenu siluetu. Stavila je prst u teglu, pa ga je meni spustila na usne. Osetio sam ukus čokolade, ali i njen jezik koji je lizao nju sa moje usne. Dah joj je bio vreo. Pamtićeš ovo veče, stenjala je, vidi ga kakav je lep! Govorila je dok me je skidala.


Bio sa go, ležao sam na leđima. Polako je razmazala krem preko glavića, kao da je na likovnom. Onda je počela da ga obizuje. Okolo, gore dole, a onda bi ga stavila u usta i sisala. Lepota.


Kada bi ga celog posisala, ponovo je stavljala Nutelu na glavić, ali sad je spuštala liniju krema ka korenu kurca. I, opet, prvo glavić, a onda ceo kuracu u ustima . Sisala je kao da hoće iz jaja da mi izvadi Nutelu. Kad je to radila treći put uhvatio sam je za ribicu. Ruka mi je bila mokra. Stavio sam joj prst, a dlanom pritisao klitoris. Svršavala je, ali nije stala.


Ponovo je mazala glavić, ali ovaj put, samo njega. Dok ga je lizala, pomerio sam ruku sa ribice. Bila je puna njenih sokova. Stavio sam joj ispred usana, i ona je krenula naizmenično da liže moje prste, pa moj kurac. To me je posebno palilo. Kao da sisa dva kurca. Bio sam pred svršavanjem. Osetila je i stavila usne na vrh glavića, i počela da mi drka.


Više nisam mogao da se obuzdam i počeo sam da joj svršavam u usta. Ona je usisavala svaku kap sperme! Mumlala je i vikala, TO, TO; puni me, jebi me u usta!


Jedva sam se sastavio. A, onda mi je prišla, i počela da me ljubi ustima i jezikom koji su bili natopljeni mojom spermom i Nutelom. Prihvatio sam. Posisao joj jezik i oblizao usne. Neobično, ali lepo...


Hvala ti, reče na kraju. Sad si ti na potezu.


Koja je tvoja fantazija?


Moja, nasmejah se đavolski... Da te jebem u bolnici, dok si na dežurstvu...


Malo se odmakla, nije očekivala to. A, to bi ti? Videćemo...


Znao sam već tada da u glavi pravi plan...

Kategorija:
Strejt erotske priče