Uživanje na jezeru-preuzeta priča

Prije dvadesetak dana pozvana sam na Jablaničko jezero od strane jednog dobrog prijatelja sa kojim se povremeno sastajem i pojebem. Ima veoma lijepu vikendicu uz samu obalu jezera i stepenice kojima se moglo sići u samu vodu jezera. Nije mi bio prvi put da provedem vikend kod njega na kupanju, sunčanju i vožnju čamcem, dobru uživanciju uz rostilj, piće i mnogo sexa.
Kad sam stigla moj prijatelj nije bio sam, rekao je da mu je tu prijatelj sa ženskom. Začas smo se upoznali ona se zvala Snežana a on Damir i jos da kažem mog druga zovu Deba jos iz školskih dana. Ponudili mi stolicu da malo odahnem od vožnje.
Snežana je bila malo mlađa od mene nekoliko godina duže kose ofarbane u crveno sve u svemu bila je zgodna i lijepa jedino su joj listovi tj. donji deo nogu bio tanak. Razvedena sa jednim zenskim djetetom, kako je iz razgovora rekla da ju je ostavila kod majke. Visočija od mene sa širim kukovima veće guze, povećim sisetinama nekoliko puta većim od mojih sisica. Na sebi je imala jednodelni kupaći kostim iz kojega su joj skoro ispadale sisetine a dole joj se uvukao u pičkin procjep jer joj je bio pomalen da bi joj sisetine ispadale i dolazile do izražaja. Sjedela sam obučena jer se nisam ni presvukla ni raspakovala. Razgovarala sam neko vrijeme sa svima ustala i krenula do auta. Izvadila sam torbu iz auta i moj prijatelj odmah je priskočio odneo mi stvari u kuću u njegovu sobu i ostavio me da se presvučem. Časkom sam se skinula gola i nabacila bijeli veoma mali skromni bikini a donji prednji deo se naduvao od moje crne, guste šumice koja se crnila i isticala kroz tanku tkaninu. Sisice sam prekrila što manje tako sam podesila usko da se makar malo vide. Istrčah bosa na sunce i sjedoh u vrelu plastičnu stolicu koju sam privukla za stol pod velikim suncobranom. Odmah su muški skočili i pitali sta želim da pijem i da li sam gladna. Tražila sam hladno vino sa mineralnom i u trenu dobila. Bilo im je drago što sam dosla rekoh ionako sam na odmoru pa mogu. Dok su muški ustajali i donosili piće iz frizidera i hladnu mezu ja sam samo kibicala u njihove gaćice koji ima veću izbočinu u njima. Za prijatelja znam imao je normalan kurac oko 16-17 cm, ali upoređujući izbočine na njihovim kupaćim njegov drug je baš imao veoma veću izbočinu ili su mu muda bila velika ili kurac i čim bi ugrabila priliku pogledala bih malo prema njegovim kupaćim gaćicama. Prijatelj mi je šapnuo da su je već dve večeri izjebali obojica u obe rupice i nasmejao se jer zna da ja nesmem u guzu. Popila sam času vina malo prezalogajila i odmah skočila govoreći im da idem u vodu da se rasladim. Lagano sam silazila stepenicama koje su vodile pravo u vodu sve dok nisam bila u vodi do pojasa i kliznula u vodu polako da ne ukvasim cijelu kosu. Plivala sam i veoma mi je prijala voda ubrzo mi se pridruzio Deba i razgovarali smo plivajući u mjestu. Reče da jedva čeka noć da me pojebe da je poželio moju šumicu koju mi je mazio kroz gaćice bikinija. Kad sam izašla iz vode moja se šumica crnila kroz mokri bikini i cijela se vidjela. Čim sam prišla stolu ali sam se malo izmakla na sunce i sjela Sneža mi reče zar ne brijem picu jer je videla crnilo kroz bikini. Ne rekoh joj nisam nikad brijala samo je pošišam.
Bila je zatečena na šta reče da ona stalno brije picu a dva glupana se samo cijepala od smijeha slušajuci nas dvije kako pričamo o našim pičama govoreći nam da vole obrijanu i rutavu samo da ima rupicu. Sunce je peklo jako. Već sam imala neke boje od sunčanja pa nisam brinula da ću izgorjeti. Zavaljena u naslon stolice rasirila sam noge da butine dobiju boje. Damir nije skidao oči sa moga međunožja piljio da su mu Deba i Sneža dobacivali šta si blenuo ko da nikad pičku nisi vidjeo. Jos sam se kupala, pila vino i predveče su njih dvojica palili roštilj a Ja i Sneža razgovarale i reče mi da sam veoma očuvana i zgodna za svojih 38 godina na šta joj odgovorih što se više jebem sve sam mlađa i ljepša. Cerekala se kao luda inače volim da se šalim i zajebavam. Osjećao se miris ćevapa i sudžukica i ostalog mesa što su pekli. Nakon popila sam časa vina iz dva cuga. Damir pusti muziku iz kola baš jako. Nas turbo folk je razbijao. Na brzake sam uletjela i skinula kupaći, obukla male bijele gaćice i samo jednu majicu na bretelice ali podužu baš kao minić dosegne, izletjela i odmah počela bosa plesati i vrtjeti guzom oko stola. Čim sam počela plesati guzara Sneža isto otrča u kuću i presvuče se. Obukla je kratku široku majicu i bijeli minjak i pridružila se da pleše sa mnom dok su kuronje žderale i roštilj i nas dvije. Malo smo sjele, ja zdrmah jos času vina i Sneža pivo. Upališe svjetlo na trijemu i promijeni drugi cd i još žešća muzika nas ponese plesati. Dok sam se okrenula Sneža je igrala na stolu gde su mudonje praznile limenke piva. Počeli su joj pljeskati i urlati. Primakla sam se stolu i tek vidjeh zašto plješću BILA JE BEZ GAĆICA i sijevala joj je taze obrijana pica. Još je zadizala minić da bi im je pokazala na momente. Ništa mi nije preostalo nego da se i ja popnem na sto do nje i igram al sam prvo salila još jednu čašu vina.
Sto nas je mogao izdržati, sreća bio je od debelog i jakog drveta. Pipkali su nas po nogama i zagledali između nogu, malo sam zadigla majicu i uhvatila se za gaćice i vrckala i pomalo počela da ih SVLAČIM. Urlali su jer bilo im je kao u striptiz baru. Gaćice su mi vec bile spuštane do kolena i onda sam ih pustila da same spadnu. Dalje mešajuci i plešući iskoračila sam jednom nogom iz gaćica a u jednom trenu ih zakačila prstima i nabila na Damira koji ih je počeo njuškati kao ker da osjeti miris moje pičke.. Plesale smo i dalje obje zadižući ja majicu ona minjak i pokazujući im pičke, čak smo jedna drugoj pokazivale kad bi bile okrenute jedna naspram druge i cerekale se već poprilično pripite. Ponekad bi se rukom obe pljeskale po pički dok bi muški slinili. Nismo samo nas dvije bile pripite, bili su i njih dvojica podobro potegli. Dodavali su nam vino i pivo dok smo plesale po stolu sa kojeg smo pola jela i meze nogama zgurale sa stola. Sreća da je posuđe bilo metalno pa se nije razbilo. Pleskali su nas po guzama i pipkali pice i gladili međunozje, bedra i butine. Skočila sam sa stola otišla i čučnula odmah metar do stepenica, počela piškiti. Lilo je kao potok i prskalo po mojim noznim zglobovima i stopalima. U pola piškenja pridruzila se i Sneža sa vatrogasnim smrkom bacajući i prskajući, zuboreći dok su mudonje urlale govoreći vidi al mogu pišati ko iz bokala. Ispiškila sam se, obrisala pičku salvetama, čak sam ugazila u lokvu bosom nogom u Snezinu pišaćinu jer je jezero napiškila. Umorne od plesanja i igranja sjele smo i opet uzele piće. Tad sam rekla ovo ispijemo i idemo u krevet. Bila sam baš pripita i veoma uspaljena, jedva sam čekala da mi Deba zabije kurac u pičku.
Uvatila sam Debu za ruku i odvukla ga u sobu a oboje smo nosili svoje piće u ruci. Skinula sam majicu, legla sva raširila po krevetu i rekla sad me jebi što žešće i jače možeš. Samo što je skinuo gaće izletjeo mu je već nadignut kurac, kleknuo između mojih raširenih napola skupljenih kolena i prineo glavić i njime provlačio kroz procjep moje dlakave pičke mmmmmm kako mi je godilo čim ga je navlažio mojim sokovima nabio mi ga je cijeloga. Odjednom je skliznuo u moju rupicu do jaja. Samo sam zastenjala i rekla sad me ne žali jebi jebi me kao životinju. Alkohol je mnogo uticao na nas da je jebanje duže trajalo. Ubadao me dugo i zestoko da jače nije mogao. Zgurala sam ga sa sebe, okrenula se i naguzila a onda ga dobila zguza. Više sam se sama nabijala nego sto me je on ubadao i vrtjela guzom da svršimo u istom trenutku čim je počeo da zešće ubada i zadaje mi jake ubode počela sam mu pičkom stiskati kurac, miješati nadolazilo mi je a i njemu zajaukala sam zgrčila se stisla i svršavanje je počelo i spricanje mlazeva sperme u mojoj pički se osetilo dok se on nije mogao pomeriti koliko sam ga jako stisla nogama i rukama sve dok mu kurac nije sam ispao iz mene i procurela sperma vani nisam popuštala stisak.
Odmorila sam ispušila jednu cigaretu a cijelo vrijeme mi se po glavi vrtjela Damirova izbočina u gaćama. Samo sam mu rekla idi zovi Damira da me jebete obojica. Dok je otišao u susjednu sobu obrisala sam pičku maramicama i stisla se koji put da isteram više sperme i ponovo izbrisala pičku. Pomoliše se obojica na vratima samo je gorelo svetlo u hodniku a u sobi nije ali se ipak sve vidjelo. Damire hocu da me i ti jebeš rekoh, stajao je ispred kreveta sela sam na ivicu uhvatila ga za gaće i prvo pomazila preko njih mmmmm imala sam šta i pomaziti bio je to dobar komad kurca povelik i podebeo sa velikim mudima sto sam opipala kroz gaće. Svukla sam mu ih i on ih odbaci skroz uvatila sam podeblji kurac i strpala ga u usta .Pušila sam što sam najbolje umjela bio je obrezan kao Deba ali imao je glavić kao veliku jagodu crven pun krvi. Proždrljivo sam ga sisala i gutala do pola a drugu polovicu sam uvrtala i nadrkavala svojom malom rukicom dok je on šištao i uzdisao. Nisam htjela da svrši pustila sam kurac i gurnulala ga na rub kreveta i rekla mu da želim da sjednem na njegovu kurčinu. Namestio se na rubu kreveta dok sam se ja popela raširenih nogu preko njegovih okrenuvš mu leđa i lagano se spustila na kurčinu veliku oko 20 cm. Ispunio mi je cijelu pičku i počela sam se dizati i spuštati hvatajući ritam skupa sa njim. Ohhhhhh kako je godilo biti ispunjena povećom i debljom kurčinom izvila sam se i polegla skoro preko njega dok mi ga je luđački nemilosrdno nabijao. Deba je kao blesav stajao i gledao dok mu ne rekoh ajde sad zabij mi ga i ti u pičku iznad Damirovog hoću dva u sebi. Prišao je između naših raširenih nogu i lagano ga prislonio tik iznad već zabijenog ali nije mogao ući bio mu suv kurac rekoh mu daj mi ga u usta posteno sam ga nabalila i tek tada mi je uspjeo utjerati nešto kurca iznad Damirovog koji je skoro ceo bio u meni . Majko draga kad je utjerao cijeloga mislila sam raspuknuće mi se pička od boli dok su se njih dvojica mrcvarili da uhvate isti tempo mani je pička pucala po šavovima. Uhvatili su ritam i rasturali moju jadnicu uzduž ubrzavali su dok sam cičala i jaukala, bila sam u goloj vodi sva mokra i napokon Deba svrši prvi i izvadi ga tad procuri sperma sve po Damirovom kurcu i mudima na sta mu reče šta svršavaš po meni i još mi ga žešće počne nabijati. Na vratima sam primijetila Snežu kako zavidno gleda, smješka se i drži za pičku. Damir prestade, diže me kao neku igračku naguzi me i zabi mi ga zguza do jaja da sam ciknula a krajičkom oka sam vidjela ispod sebe kako je Sneža kleknula na pragu i puši Debi kurac. Divljački me stisnuo za kukove i navlačio kao životinju da sam osjećala malu bol u pički posle me uhvatio i vukao za sisice i natezao, već sam bila pred samim svršavanjem zgrčena stisnula sam kurac pičkom koji je samo nekoliko trenutaka poslije mene počeo da me puni toplim mlazovima i zavijao kao neka životinja zabijen u meni dok jaučem i stenjem pod žestokim naletima zadnjih najjacih uboda. Kad se smirio i počeo gubiti čvrstoću i veličinu izvadio ga je. Iz mene je izlazila sperma slijevajući se niz međunožje. Obrisao ga je od moju guzu i sišao sa kreveta. Ležala sam izjebana a Deba je sjedeo kraj mene i dojio moje male sisice a ja mu mazila i gnjavila muda. Damir je otišao Sneži u krevet a Deba me jos jednom pojebao jer sam ga bila napalila mazeći mu muda. Brzo sam zaspala izmorena isto kao da su me petorica na redaljku jebala sva pripita i izjebana.
Rano ujutro sam ustala mamurna dok su svi spavali, izišla na dvorište popiskila se vani na isto mjesto razgledala okolinu uživala zadovoljna u tišini. Okolo je sve bilo u neredu po stolu posuđe sa hranom, meze, čaše, flaše, limenke sve razbacano ptice kljucaju jelo sa stola. Stvarno bila je luda noć i dobar provod, uživancija i žestoko jebanje ponašali smo se baš kao neki tinejdžeri. Istuširala se skuvala sebi kafu i sjela na stepenice pila kafu i pušila cigarete. Sjela gole guze na betonske stepenice hladila užarenu pičkicu.

Kategorija:
Strejt erotske priče