Eh ta mladost.

Stigao sa posla, prašnjav, znojav, kolega me dovezao skoro do ulaza u zgradu, uleteo sam samo u ulaz, a potom u lift, nisam mogao samog sebe da podnesem od mirisa znoja, nekog roll on-a, i gradilišta... Utrčah u stan, u sobu, svukoh se, peškir u ruke, majcu, bokserice i pravo pod tuš, kako mi je prijalo.... Izlazim iz kupatila i ugledah dva prelepa tela u pozama iz nekog priručnika za vežbe yoge... Sanja i njena drugarica sa yoge vezbale su tu, u dnevnoj sobi, u trikoima. Kad sam ih ugledao, bio sam iznenađen, nisam ih uopšte primetio kad uđoh u stan. Ostao sam tih, prošao pored njih kao duh, otišao do frižidera po pivo, i da skuvam kafu, obavio šta sam imao, i onako u boxsericama izašao na terasu, zapalio cigaru, seo i rešio da iskuliram do završe sa vežbanjem.

Vežbale su u tišini, popih kafu, rekoh da još malo odsedim na terasi, odgledam malo sveta koji prolazi gradom. U tom, dolazi Sanja znojava i mirišljava na neki skupi dezodorans, kaže mi da uđem izvesna drugarica hoće da me upozna.

Zvuči mi intereantno, uđoh, pružih joj ruku rekoh svoje ime, ona se predstavi kao Dragana, da živi u Danskoj i tamo radi u nekom super marketu kao izlagač robe. A imala je šta da izloži.... Dupe trćasto, struk kao pčela, sise 4+,ja zinuo ko da žensko nisam video, Sanja mi kaže da će Dragana biti nedelju dana ovde kod nas u stanu, da ako nemam ništa protiv da ja pređem kod nje u sobu a gošća spava u mojoj sobi. Naravno da nisam imao ništa protiv... Dragana je u među vremenu bila pod tušem i upravo izašla, za njom je Sanja utrčala u kupatilo, obavila tuširanje, izašla i sela do mene, bile su obe u frotirskim mantilima, gole ispod njih.

Kad je Sanja sela do mene, kao slučajno je spustila ruku na moju kitu, usledila je momentalna reakcija, digao sam šator ko srednjoškolac, ka su se pogledale sve mi je bilo jasno... Dragana je prišla i sela do mene, zavukla ruku u moje boxserice uhvatila za kitu počela da ga mazi kao da mazi nešto najdragocenije što ima, kita mi se toliko napela da je počela da me boli, Sanja je približila svoje usne mojimi počesmo da se ljubimo strasno, željno, neopisivo, osetih nešto toplo na kiti, Dragana ga je uzela u usta i počela da puši, toliko sam bio uzbuđen da joj svrših u usta, ona je to propratila zadovoljnim mumlanjem, čuveno mmmmm... Sanja kad je shvatila šta se desilo, spustila je glavu i počela se ljubiti sa Draganom, a obe neizmenično lizale glavić mog kurca i jaja koja su još bila dobro puna... Sanja je nastavila da mi puši, a Dragana je opkoračila Sanju, okrenula dupe meni, raširila guzove, znao sam šta treba učiniti, povukao sam je malo sebi i počeo da joj ližem savršeno obrijanu pičku i anus, povremeno ulazeći jezikom i prstom u obe rupice, iz ribice je počelo da curi i sliva se niz moju bradu, a ja sam pokušavao sve sokove jezikom da pokupim i uguram joj u anus... Sanja se malo pridugla i krenula da joj lize ribicu a ja sam nastavio da se bavim guzom, u jednom trenutku je rekla,, ne mogu više "i nabola mi se na kitu, Sanja se uspravila i Dragana je uzela njenu kiticu u usta i krenula da sisa i liže jaja... Od celog tog prizora ja sam svršio Dragani u ribicu, ništa nije rekla, kako mi je još bio jako dignut, samo ga je prebacila u guzu i polako se spuštala dok se ljubila sa Sanjom, kad se spustila skroz, 2-3 puta se polako izdigla i spustila a onda naglo uz uzdah zadovolstva.... Ah... To mi je trebalo.... Zavalila se prema meni ja je uhvatio za savršene sise i mazio pretvrde bradavice i mesio sise, a Sanja klekla ispred nje o počela da joj liže ribicu, ostali smo u toj pozi dok nije Dragana 2 puta svršila, posle drugog puta svršio sam joj u guzu, samo je se nagnula na stranu sva znojava, još uvek u ekstazi, celo telo joj je drhtalo, i sišla je sa mene... Po mojim preponama je bilo svih naših tečnosti izmesanih, Sanjine i Draganine pljuvacke, Draganine sluzi i moje sperme, kad je to videla Sanjanja je samo rekla,, ne valja da propadne" klekla ispred mene i uzela u usta moju već polu spuštenu kitu, u polela tako znalački da puši da mi se kita pnovo digla kao na početku, i sa osmehom prokomentarisala,, samo sad će duže trajati"...

Namazala guzu uljem i moju kitu i malo je prodrkala, uzjahaja me face to face, u nabila se polako, polako, ušao joj je do kraja, i kernula je u lagani ritam dizanja i spuštanja, i sve brže i brže, ja sam joj mesio guzove i si sise, grickao i sisao bradavice, samo u jednom trenutku je počela da se trese, počeo sam i ja da svršavam, napunio joj guzu, ljubili smo se, i ona je tako ostala dok joj moja kita nije sama ispala iz guze, nismo ni primetili da je Dragaba iza Sanje i kad je počela sperma da joj curi iz guze krenula da skuplja jezikom, sa Sanjinog anusa i moje kite.

Aanja je ustala ka vipe nije imalo šta da joj iscuri, a onda sam primetio malo Sanjine sperme po mom donjem stomaku, Dragaba je rekla,, ne diraj očistiću "jezikom je sve pokupila... Ostao sam da sedim na trosedu, Sanja je otišla pod tuš, Dragana je ostala da se mazimo, njen komentar je bio da je to bilo bolje od yoge, verovao sam joj na reč.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče