Večera za uspješan posao

Nakon posljednjeg iskustva prilikom kojeg sam stavio u usta kurac jebača moje ženice, kušao spermu direktno iz njene pičkice, naš se odnos dodatno zapalio. Postali smo nezasitni, konstantno gladni jedno drugog i vrlo napaljeni. Moja ženica je uživala u svojoj ulozi, pičkica joj je uvijek bila mokra, spremna primiti kurac. Najčešće moj, ali s vremena na vrijeme počastila bi se nekim novim. Nismo imali tajni, znao sam za sve njene avanture, sudjelovao u njenim flertovima i nerijetko je pripremao za izlazak. Sam čin biranja outfita i garderobe za njen izlazak nakon kojeg će se vratiti izjebana posebno me ložio. Biranje tangica koje će za par sati biti natopljene bio je poseban ritual. Naravno, nije svaki izlazak značio seks, no vjerojatno samo zato što ona ne bi htjela. No, kada je odlučila ići do kraja, radila je to savršeno. Nerijetko bi onaj kojeg odabere imao privilegiju svršiti u pičkicu, a ostali su se morali zadovoljiti prskanjem po guzi ili sisama.

Tijekom tjedna priopćila mi je da za vikend ima poslovnu večeru s partnerima. Na večeru idu ona i šef, nekakav restoran van grada. S partnerima su završili projekt, te su se odlučili odužiti im se večerom. Na večeri će uz njih dvoje biti još troje ljudi, dva tipa i žena. Firma je bila iz Srbije. Znao sam da je to posebno loži, uvijek je bila slaba na njih. Kako se vikend bližio, ona je postajala sve uzbuđenija, da ne kažem napaljenija. Nisam imao ni najmanje sumnje što će se desiti. Moja draga će probati najmanje jednog! Predvečer smo odradili naš ritual, biranje odjeće i sređivanje pičkice. Prilikom brijanja posisao sam joj klitoris i upitao je:

„Hoćeš li je večeras počastiti?“

„Hmmm, znaš da su nam partneri Srbi, a svakakve priče kruže o njihovim alatima!“

Kurac mi je momentalno skočio, a znao sam da ću biti erektivan cijelu noć čekajući je. Obukla je crni kombinezon s dekolteom i crveni sako. Ispod je bio seksi veš kojeg je kupila prošli tjedan. Pogledao sam je, izgledala je fantastično. U tom trenutku zazvonio joj je mobitel, bio je to njen šef. Stigao je ispred zgrade po nju. Zažvalila me i rekla da se čujemo poslije. Sjeo sam na kauč i dotakao kurac koji je već obilato slinio.

Tijekom vožnje šef joj je natuknuo kako se jedan od partnera, Lazar, posebno zanima za nju. Kažu da je veliki švaler i da uvijek dobije što poželi. Rekao joj je da bude oprezna s njim. Moja ženica se nasmijala i rekla:

„Ne brini, znam ja s takvima.“

Stigli su do restorana, na ulazu su im rekli da ih čeka stol u separeu. Ostali su već bili za stolom. Svi su se pozdravili, a Lazarove oči fiksirale su moju ženicu. Inzistirao je da se smjesti do njega. Nije imala problema s tim. Kada su se svi smjestili naručili su crno vino. Na meniju je bila riba. Lazar je dvosmisleno izjavio:

„Nadam se da će nam prijati ribica!“

Svi su se nasmijali. Tijekom večere njegova desna ruka često je padala ispod stola, mazio joj je nogu, na što se ona nije bunila. Razgovarali su uglavnom o završenom poslu i budućim planovima na nekim sljedećim projektima. Kako je vrijeme odmicalo, moja je draga poželjela zapaliti cigaretu. Budući su samo ona i Lazar pušači, ponudio se praviti još društvo. Izašli su na balkon, Lazar joj je pripalio cigaretu i pritom se praktički naslonio na nju. Nije bilo sumnje, imao je golemu erekciju. Njen je pogled nehotice pao dolje, a na hlačama se ocrtavala kita koja je prijetila iskočiti. Nastavili su čavrljanje, te se nakon par minuta vratili natrag.
Kako se večera bližila kraju, Lazar je ponudio da je odveze kući. Pogledala je šefa, a on je slegnuo ramenima. Vjerojatno je znao kuda ovo vodi. Pozdravili su se s ostatkom družine i krenuli prema autu.

Nakon par minuta šutnje u vozilu, njegova lijeva ruka počela se spuštati dolje. Mazio joj je nogu, a uskoro je počeo ulaziti sve dublje. Na kombinezonu se počela jasno ocrtavati njena pičkica. Uzdah kojeg je ispustila dao mu je znak da nema prepreka. Prstima joj je masirao klitoris, a ona je grizla usne i ispuštala uzdahe užitka. Njena ruka počela je kružiti po nabreklini u njegovim hlačama. Otkopčala mu je šlic i oslobodila kurac koji je stršao prema volanu. Drkala mu je kitu, dok je on prstima stiskao njenu pičkicu. Kada su stigli do križanja sa sporednom cestom skrenuo je u desno. Zaustavio je vozilo i izgasio ga. Izašao je vani dignutog kurca i sjeo na haubu. Moja ženica došla je do njega. Uzeo ju je za vrat, primaknuo sebi i rekao:

„Znao sam da ćeš me počastiti pičkicom!“

„Do sada nisam probala srpski kurac, mislim da je krajnje vrijeme“, rekla je ona.

Zažvalili su se, a potom se počela spuštati dolje. Klekla je na koljena, počela ga nadrkavati i lizati korijen. On je obje ruke stavio na haubu, podigao glavu i prepustio se užitku. Moja ženica je znala kako priuštiti zadovoljstvo, pušenje kurca bila joj je jedna od specijalnosti. Lizala mu je glavić, a onda ga polako uvlačila unutra, svaki put sve dublje, sve dok ne bi došla do jaja. Niz bradu je se cijedila pljuvačka. Izvadila ga je iz usta i prebacila se na njegova jaja. Sisala mu je jaja, nadrkavala kurac i gledala ga u oči. Kombinacija je to koja svakoga dovede do ludila. Lazar nije bio iznimka. Počeo se grčiti i svršavati. Kurac je usmjerila prema licu, a Lazar je bljuvao mlazove sperme po njoj. Jezikom je dohvatila spermu koja joj je bila oko usta, a za ostatak je posegnula u torbicu po maramice. Vrativši se natrag ponovno je kleknula, uzela kurac u ruke i počela ga lizati. Navlačila je kožicu preko glavića koji je sjajio. Lazarov kurac nije imao namjeru pasti, a to se mojoj ženici svidjelo.

„Budući mi je ovo prva srpska kita, ne bi bilo u redu da ostane samo na pušenju.“

Rukama se naslonila na haubu, a lijevu nogu podigla na branik. Njen jebač nije dvojio ni trenutka. Čučnuo je i zabio glavu među njene guzove. Pičkica moje drage ispuštala je sokove dok je Lazarov jezik kružio u njoj. Lijevom rukom obuhvatila je njegovu glavu i na nabijala mu guzu. Potom ga je podigla i zažvalila, obožavala je miris svog međunožja. Ponovno se spustio, raširio joj guzove i počeo naizmjenice lizati obje rupe. Moja kučkica stenjala je bez susprezanja, bila je blizu svršavanja. Lazar je na svom jeziku osjetio njen sokić, pokupio ga i još je jednom zažvalio. Jezicima si izmjenjivali njene sokove. Lazarov kurac bio je erektivan do kraja, prošaran žilama i spreman ući u njenu pičkicu. Spustila je nogu dolje, nagnula se prema haubi i pozvala ga:

„Izjebi me, karaj me kao droljicu!“

Lazar je uzeo kurac u ruku, dva tri puta povukao kožicu preko glavića i prislonio ga na njene usmine. Nije odmah ušao, već je glavićem šarao duž njene pičkice. To ju je dodatno palilo. Trljala se o njegov kurac osjećajući kako će je uskoro probosti. Lagano je kliznuo u nju, najprije glavić, a onda je cijelom dužinom i debljinom popunio njenu vrelu pičkicu. Par sekundi je samo miješao kukovima u ritmu s njenom guzom. Izvukao je kurac koji je bio prekriven bijelom tekućinom. Moja ženica je kleknula, uzela ga u usta, par puta ga posisala, te mu se ponovno naguzila. Ovog puta ušao je silovitije, od siline njegovog uboda njoj se oteo vrisak, njegov kurac popunio ju je do kraja. Držala se za haubu, a Lazar je tucao kako je željela, kao pravu droljicu. Desnom rukom ju je uzeo za kosu, a lijevom obujmio sise. Kurac mu se propinjao duboko u njoj, osjećala je da došao prilično daleko. Ubrzavao je ritam, sise su joj poskakivale, a vrela pičkica ispuštala je sokove. Zaustavio se i potom je okrenuo na leđa. Moja kučkica raširila je noge, a Lazar je kurčinu ponovno stavio duboko u nju. Noć je bila tiha, a ispunjavali su je njegovi udarci i šljapkanje njene pičkice. Sagnuo se prema njoj, žvalili su se dok su im tijela podrhtavala od vrhunske jebačine. Trajalo je još nekoliko minuta, a onda su došli do vrhunca. Pogledali su se i Lazar je bez riječi shvatio što ona očekuje. Karao ju je snažno i pritom punio mačkicu vrelom spermom. Kada je izvukao kurac iz nje je potekla mala nit sperme.

„Nadam se da ćemo i dalje surađivati i uspješno svršiti poslove“, rekao je.

„Mislim da to neće biti problem“, rekla je i potom prstima pokupila malo sperme i pocucala je

„Hmmm, vrlo ukusno, nadam se da će se i mom mužiću svidjeti“.

Lazar ju je čudno pogledao, ali nije ništa rekao. Sjeli su u auto i krenuli prema našoj zgradi. Dok su se vozili, poslala mi je poruku:

„Stižemo, budi na prozoru“.

Poslušao sam je, stao sam kraj prozora i čekao da stignu. Zaustavilo se vozilo BG tablica. Moja ženica priredila mi je još jednu predstavu. Otkopčala mu je šlic i počela mu pušiti kurac. Vidio sam kako je Lazar zabacio glavu i rukom prolazio kroz njenu kosu. Pušenje je trajalo par minuta. Nije ga dovela do vrhunca, dala mu je poljubac i izašla iz vozila. Ostao sam još kratko uz prozor i vidio kako nateže kurac. Dva puta je svršio i još mu nije dosta. Hm, nije ni čudo kad je probao savršenu mačkicu.

Ona se popela uz stepenice, dočekao sam je na vratima. Bila je jebeno dobra. Ušla je u hodnik, poljubio sam je i osjetio miris kurca koji joj je maloprije bio u ustima. Dok smo se ljubili, počeo sam je skidati. Kada je spao kombinezon, rukom sam krenuo prema pičkici. Ljepljiva tekućina među nogama pokazala mi je da je provela savršenu večer.
Ponovno me napalila i oduševila….

Kategorija:
Strejt erotske priče